Keramické koupelnové doplňky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6916
5.12.17 09:00

Keramické doplňky a ochrana sanity

Oživuji téma :-)
Zařizuju novou koupelnu a chtěla bych do ní keramické doplňky (mýdlenku, nádobku na kartáčky apod.). Vrtá mi ale hlavou, jestli tyto tvrdé materiály nebudou poškozovat umyvadlo / vanu? Lepí se něco na jejich dno k ochraně sanity?
Děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.12.17 10:36

@Lojzísek umyvadlo ani dlazbu mi neposkrabaly. Jednou mi ale mydlenka spadla na zem, tak jsem teda trnula, aby se kachlicka nerozbila, ale nastesti to odneslo jen to mydlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.12.17 10:38

@Lojzísek Máme položené jen tak, ničím to podložené není, moje máma to má taky tak a nic poškozené není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
5.12.17 11:20

Mame polozeno jen tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
5.12.17 11:29

Mám pult pod umyvadlem z mozaiky série Onyx ze Sika…mám nádobku na kartáčky keramickou, takový válec, na umyvadl nic postavit nemůžu, mám velké hranaté na desku. Na tekuté mýdlo mám skleněnou s pumpičkou z Ikea. Nic mi nedře a ani nepoškrábalo. Pravda je, že na svojí vanu bych se bála něco keramického dát…mám novou koupelnu a tak jsem ještě taková opatrná. Vana byla velmi drahá a já se bojím, aby mi tam do ní děti něco neshodily a nebo abych jí nepoškrábala. Myslím, že pokud to nešoupeš po povrchu sem a tam, tak to neposkrábeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
6.12.17 20:07
@Lojzísek píše:
Oživuji téma :-)
Zařizuju novou koupelnu a chtěla bych do ní keramické doplňky (mýdlenku, nádobku na kartáčky apod.). Vrtá mi ale hlavou, jestli tyto tvrdé materiály nebudou poškozovat umyvadlo / vanu? Lepí se něco na jejich dno k ochraně sanity?
Děkuji za rady :-)

když budou stát na umyvadle, nic se nepoškodí. když do toho třeba někdo drcne a spadne to do umyvadla, tak jo, pokud jde o keramicky umyvadlo a ne plastovy.

Příspěvek upraven 06.12.17 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
6.12.17 20:08

Nemáte někdo tip na malý košíček s víčkem-kolíbkou? malý-kosmeticky-na odlič. tampony, aby se dal na umyvadlo. nejlépe nerez nebo hezká nápodoba keramiky. dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
6.12.17 20:09
@tasa píše:
když budou stát na umyvadle, nic se nepoškodí. když do toho třeba někdo drcne a spadne to do umyvadla, tak jo, pokud jde o keramicky umyvadlo a ne plastovy.Příspěvek upraven 06.12.17 v 20:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
15.4.21 19:21

Ahojky holky, nekupovala jste některá doplňky do koupelny na bakly? Koukala jsem se tam a líbí se mi jejich výrobky. Zajímavé, designové. Jaká je kvalita? Nevíte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný