Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky:O)
Myslím, že stačí, když si dáš do vyhledávače „realitní kanceláře Brno“
) Vypadne Ti toto:
http://search.seznam.cz/?…
Pa, Jaa
Ja bych hledala radeji pres:
www.netrealit.cz - tam je toho nejvic a i nejlevnejsi. Snad se ti to povede, hodne stesti!
Hanucha
Ahoj,
myslim, ze dobra je take ANNONCE, ktera je v pohode cela na internetu a da se tam celkem dobre zadat mesto i stari inzeratu a taky klicova slova (pokud treba hledas uz zarizeny , nebo primo od majitele atd) chce si s tim chvilku pohrat a hledat nekolik dnu, ale da se velmi dobre najit. Moje kamaradka takle pres annonci bydli v 1+1 s vybavenim (lednice, pracka , tv,velka postel a skrine,vse nove a moderni) na Vinohradech v Praze za 11 000 se vsim vsudy a bydli tam s pritelem a vubec si nestezuji. Jen to chce hledat a venovat tomu cas.
Drzim moc palce, bytova situace je des a vim, jak je treba to dobre vyresit, jinak je to na palici. Neber nic pod tlakem a radeji pockej,nez abys toho pak litovala.
dobrá je i www.hyperinzerce.cz nebo www.tipservis.cz , dávají tam inzeráty přímo lidi, je to levnější než realitky.
Prosím poradte, jak mám najít podnájem. Kromě S-reality a inzert-expresu mě nic nenapadá. Jsme z Brna a hledáme zase něco v Brně a okolí. Prosím poradte nějaký server nebo tisk. Děkuji mnohokrát. Sindarela