Jak najít sama sebe?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak najít sama sebe?
Zdravím, potřebuji pomoc…
Je mi 22 let a cítím se jinak. Nedokáži to asi správně popsat, ale nyní dělám věci, které bych dříve nikdy neudělala.
Ještě před pár lety jsem věděla, co chci. Studovala jsem, chodila jsem na brigády, nikdy jsem nelhala, tak jako dneska.
Příští týden mám nastoupit do práce, ale vím, že to nezvládnu. Během měsíce jsem vystřídala snad čtyři práce. Chci být silná, ale nejde to. Nevím, zda je to možné, ale od doby, kdy jsem začala nosit kameny (ve formě náramků, přívěsků atd.) jsem jiná. Na nějakou dobu jsem je sundala, ale myslím si, že zůstala ta energie se mnou, nebo že mě změnily. Cítím, že se se mnou něco stalo. Stále dokola si pouštím různá videa, která by mi mohla pomoct, ale asi nemám tu správnou motivaci.
Potřebuji najít své staré já, ale nějak mi to nejde, prosím poraďte mi. Všechno se mi najednou boří ![]()
CHCI TO BÝT ZASE JÁ…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nic zvláštního, jen si se přizpůsobila okolí, chováš se jako většina stáda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rumina Smířit se s tím, že žádné staré já znovu nebude. Stárneš, dospíváš, měníš se. Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš.
Jinak mi to trochu připadá jako nějaké psychické potíže, hlavně když ani nevydržíš v žádné práci. Být tebou vyhledám psychologa a možná i psychiatra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rumina píše:
Zdravím, potřebuji pomoc…
Je mi 22 let a cítím se jinak. Nedokáži to asi správně popsat, ale nyní dělám věci, které bych dříve nikdy neudělala.
Ještě před pár lety jsem věděla, co chci. Studovala jsem, chodila jsem na brigády, nikdy jsem nelhala, tak jako dneska.
Příští týden mám nastoupit do práce, ale vím, že to nezvládnu. Během měsíce jsem vystřídala snad čtyři práce. Chci být silná, ale nejde to. Nevím, zda je to možné, ale od doby, kdy jsem začala nosit kameny (ve formě náramků, přívěsků atd.) jsem jiná. Na nějakou dobu jsem je sundala, ale myslím si, že zůstala ta energie se mnou, nebo že mě změnily. Cítím, že se se mnou něco stalo. Stále dokola si pouštím různá videa, která by mi mohla pomoct, ale asi nemám tu správnou motivaci.
Potřebuji najít své staré já, ale nějak mi to nejde, prosím poraďte mi. Všechno se mi najednou boříCHCI TO BÝT ZASE JÁ…
a proč si vystřídala 4 práce? je tam stejný důvod? a jaký?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepřestala jsi s nějakým koníčkem, který Tě mohl vnitřně naplňovat, aniž by jsi si to uvědomovala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokaždé, co mi ráno zazvoní budík mi naskočí myšlenky, že tam vlastně nemusím. Nechce se mi tam jít, nechci být celý den v práci, chci dělat jiné věci, které mě baví.
Jenže já si vždy najdu práci, která by mě mohla bavit, ale nedokopu se k tomu tam jít. Zkrátka je mi to úplně jedno…
Ale chci to změnit…asi musím být na sebe tvrdá.
(Dokonce jednou jsem prosila kamarádku, aby mě každý den budila, no přišla dvakrát, pak jsem jí řekla, že už mě budit nemusí, že to zvládnu sama, ale zase jsem byla v tom stavu, kdy je mi to jedno)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havran007
Ráda maluju, pokaždé se u toho uklidním. Je fakt, že jsem dlouho nemalovala, ale zase jsem začala dělat jógu, která mě celkem uspokojuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Působí to na mě, jako bys trpěla depresemi. Obrať se na psychologa, pomůže ti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rumina Víš, tohle vypadá na deprese. A sama je asi nezvládneš. Zkus se obrátit na psychologa/psychiatra (psychiatr může napsat léky) a prober to s nimi. Tenhle stav nezpůsobily žádné kameny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rumina A co vyrazit na nějakou pouť? Sám to mohu jen doporučit. Chce to jít alespoň deset dní, každý den alespoň 20 km. Věř mi, že je to taková příležitost k nalezení vnitřní rovnováhy, smyslu bytí atd., že jí není rovno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře, zkusím tedy navštívit psychologa. Potřebuji už pomoc. Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite bych sla za psychologem. S kameny to podle me nema pranic spolecneho. Uvidis, ze se zase najdes a bude lip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rumina píše:
@Havran007
Ráda maluju, pokaždé se u toho uklidním. Je fakt, že jsem dlouho nemalovala, ale zase jsem začala dělat jógu, která mě celkem uspokojuje
Jo jóga je dobrá skoro na vše. Ta by Tě měla nabít energií. Určitě bych dělal jak meditaci tak nějaké cvičení, všechno má něco do sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
:)
Jestli je tu nějáká maminka co by ráda něco viděla, napiš mi na skype: *** edit admin - odstraněna kontaktní adresa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit