Jak ovlivnit osud?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak ovlivnit osud?
Mají kartářky pravdu? Nechali byste si věštit nebo je to jen zbytečný stres? A pomůžou mi změnit život třeba energií či vyčištěním čaker a vyplnit i mé sny, které sama nedokážu realizovat? Nebo je to jen tahání peněz z lidí? A mohou ublížit?
Myslíte, že je hezčí život v nebi nebo na zemi? Je třeba nebožtíkům závidět?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Osud můžeš ovlivnit jen ty sama, nikomu není nic souzeno, na osud se vymlouvají ti, kdo nechtějí žít podle sebe a kdo věří kartářkám je blázen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ghzkmk Ahoj
já kartám neverim, je to Černá magie se kterou nechci mít nic společného, jen dílo dabla. Jako věřící svěřuji osud Bohu.
- Citovat
- Upravit
Změnit život a splnit si sny, na to nepotrebuješ kartářku. Musíš sama chtít a věřit tomu… Ale opravdu věřit… Co do vesmíru vyšleš, to se ti vrátí
já třeba čas od času jedu lístečkovou metodu. Po bytě lepím lístečky, není to k tomu nutný, ale je to dobrý
loni třeba otázky na státnice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ghzkmk Někdo opravdu umí z karet číst, jiný ti řekne co chceš slyšet, záleží na tobě jak s tím naložíš. Určitě bych se tím ale nenechala ovlivnovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze jistejsi je spolehat se na vlastni sily
Nikdo za tebe nic neudela. Ona taky seriozni kartarka ti zdurazni, ze vyklad neni nic nemenneho, naopak, vlastni vuli muzes menit a dosahnout mnohe! Klidne vyzkousej, ale over si reference a vzdy to pojmi aktivne..treba ze mas procistene cakry, tak ti ted pujde vse lip
Proc mas pocit, ze nemuzes dosahnout svych snu? Nedari se? Treba mas pred tim jeste neco poznat, prozit..nejdulezitejsi je byt sam se sebou v souladu, mit se rad a usilovat jen o to, o co ty sama doopravdy stojis. Pak jdou veci mnohem lip. Mrtvym nezavid..na zemi je krasne
jen musis byt nastavena na to tu krasu a ta pozitiva v zivote videt. Clovek si casto pamatuje, ze mu tuhle autobus ujel, ale kdyz ma stesti a dobehne ho, tak to uz prejde, to uz nic neni
A ublizit si myslim, ze ti karty i muzou, vykladaci jsou ruzni a pokud ty jsi treba ne uplne vyrovnana a moc si neveris, tak pak se nad spatnou, vestbou` muzes zbytecne trapit. Jestli se pro nekoho rozhodnes, tak si pozjistuj reference a bud pripravena vypustit z hlavy, kdyz by te ve vykladu neco trapilo. A rikam si, jestli bys nemela lepsi psycholozku..ono kdyz ti nekdo veri a pomaha ti na sobe ocenovat ty dobre stranky, vede te pi urcity cas, tak to dela divy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja byla v r. 2002 u pana, co vyklad mimo jine delal taky. Nemusela jsem rict vubec nic. Nejaka linka zivota asi naplanovana je, protoze sedelo vsechno a i vzdalena budoucnost se naplnila - narozeni 2. syna v r. 2008. Dodnes nechapu, jak je to mozny. A to musel „videt“ az do nedavnych let, protoze se naplnila jeho posledni predpoved, ktera se tyka me a syna. A neni to tak, ze jsem na to myslela a tim si to privolala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit