Jak ovlivnit osud?

63
8.8.17 12:20

Jak ovlivnit osud?

Mají kartářky pravdu? Nechali byste si věštit nebo je to jen zbytečný stres? A pomůžou mi změnit život třeba energií či vyčištěním čaker a vyplnit i mé sny, které sama nedokážu realizovat? Nebo je to jen tahání peněz z lidí? A mohou ublížit?
Myslíte, že je hezčí život v nebi nebo na zemi? Je třeba nebožtíkům závidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
332
8.8.17 12:27

Osud můžeš ovlivnit jen ty sama, nikomu není nic souzeno, na osud se vymlouvají ti, kdo nechtějí žít podle sebe a kdo věří kartářkám je blázen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
8.8.17 12:29

@ghzkmk Ahoj :) já kartám neverim, je to Černá magie se kterou nechci mít nic společného, jen dílo dabla. Jako věřící svěřuji osud Bohu.

• Citovat
  • Upravit
3115
8.8.17 12:30

Změnit život a splnit si sny, na to nepotrebuješ kartářku. Musíš sama chtít a věřit tomu… Ale opravdu věřit… Co do vesmíru vyšleš, to se ti vrátí ;) já třeba čas od času jedu lístečkovou metodu. Po bytě lepím lístečky, není to k tomu nutný, ale je to dobrý :D loni třeba otázky na státnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35455
8.8.17 12:53

@ghzkmk Někdo opravdu umí z karet číst, jiný ti řekne co chceš slyšet, záleží na tobě jak s tím naložíš. Určitě bych se tím ale nenechala ovlivnovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.8.17 13:12

Myslim, ze jistejsi je spolehat se na vlastni sily :) Nikdo za tebe nic neudela. Ona taky seriozni kartarka ti zdurazni, ze vyklad neni nic nemenneho, naopak, vlastni vuli muzes menit a dosahnout mnohe! Klidne vyzkousej, ale over si reference a vzdy to pojmi aktivne..treba ze mas procistene cakry, tak ti ted pujde vse lip :) Proc mas pocit, ze nemuzes dosahnout svych snu? Nedari se? Treba mas pred tim jeste neco poznat, prozit..nejdulezitejsi je byt sam se sebou v souladu, mit se rad a usilovat jen o to, o co ty sama doopravdy stojis. Pak jdou veci mnohem lip. Mrtvym nezavid..na zemi je krasne :) jen musis byt nastavena na to tu krasu a ta pozitiva v zivote videt. Clovek si casto pamatuje, ze mu tuhle autobus ujel, ale kdyz ma stesti a dobehne ho, tak to uz prejde, to uz nic neni :) A ublizit si myslim, ze ti karty i muzou, vykladaci jsou ruzni a pokud ty jsi treba ne uplne vyrovnana a moc si neveris, tak pak se nad spatnou, vestbou` muzes zbytecne trapit. Jestli se pro nekoho rozhodnes, tak si pozjistuj reference a bud pripravena vypustit z hlavy, kdyz by te ve vykladu neco trapilo. A rikam si, jestli bys nemela lepsi psycholozku..ono kdyz ti nekdo veri a pomaha ti na sobe ocenovat ty dobre stranky, vede te pi urcity cas, tak to dela divy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.8.17 22:07

Ja byla v r. 2002 u pana, co vyklad mimo jine delal taky. Nemusela jsem rict vubec nic. Nejaka linka zivota asi naplanovana je, protoze sedelo vsechno a i vzdalena budoucnost se naplnila - narozeni 2. syna v r. 2008. Dodnes nechapu, jak je to mozny. A to musel „videt“ az do nedavnych let, protoze se naplnila jeho posledni predpoved, ktera se tyka me a syna. A neni to tak, ze jsem na to myslela a tim si to privolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat