Jak si správně přát
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak si správně přát
Dobrý večer maminky
zajímal by mě váš názor, zkušenost a vše co se týče tohoto tématu. Jde o myšlenku zákona přitažlivosti, co si přeju se splní. Četla jsem pár knih, viděla nějaké dokumenty a přijde mi to dost zajímavé. Jde to? Jak? Teoreticky vím jak by se to vše mělo dít. Dokonce jsem vděla nějakou fyzickou studii, která tuto myšlenku podporuje..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Znam tuto teorii jen vagne, ani nevim, zda bych tomu mohla verit. Ale moc rada si prectu vic
Tesim se na prispevky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si nekonečné dlouho preji vyhrát miliony a světě div se nic. U me tahle teorie asi nefunguje. Ale ja jsem takovej poděs ze se nedivím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis píše:
Ja si nekonečné dlouho preji vyhrát miliony a světě div se nic. U me tahle teorie asi nefunguje. Ale ja jsem takovej poděs ze se nedivím
Ono se bude jednat asi o trochu jiny typ prani, jak tu doufam za chvili nekdo objasni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já věřím, že to funguje. Samozřejmě ne tak, že si něco vysníš a přesně tak to zítra bude
trvá to někdy dlouhé roky než se k tomu dohrabeš, mnohdy na to i zapomeneš, ale najednou je to tady. Stalo se mi to několikrát a někdy fakt nevěřím jak je to možný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že jde o to přát si s pokorou a tak jakoby nezištně. Neupínat se k tomu a nemít pocit urputnosti, nýbrž si to přát s tím, že pokud se to splní, bude to krásné, pokud ne, život nebude horší. A rozhodně to nejsou přání o milionech a podobných nesmyslech. Ale profík já rozhodně v tomhle nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Já věřím, že to funguje. Samozřejmě ne tak, že si něco vysníš a přesně tak to zítra budetrvá to někdy dlouhé roky než se k tomu dohrabeš, mnohdy na to i zapomeneš, ale najednou je to tady. Stalo se mi to několikrát a někdy fakt nevěřím jak je to možný.
Rozved to prosim
napr.: Jak si to prejes a jak prani pro sebe formulujes. A co Te pak prekvapilo? Klidne to popis obecne. Dekuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si preju casto…proste jen myslenku/prani vyslu do Vesmiru. Forma neni dulezita. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čtu teď knihu vesmír v nás a tam autor píše o zákonitostech vesmíru a když člověk pochopí, jak tyto zákonitosti fungují, tak se může dostat i k odpovědi, jak může fungovat síla myšlenky, přání… ![]()
Frank Herbert 19
americký spisovatel 1920 – 1986 „Hledej volnost, a staneš se zajatcem svých přání. Hledej řád, a najdeš svobodu.“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kve-tinka píše:
Ja si preju casto…proste jen myslenku/prani vyslu do Vesmiru. Forma neni dulezita.
A plní se?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BloomingGorgeous píše:
Rozved to prosimnapr.: Jak si to prejes a jak prani pro sebe formulujes. A co Te pak prekvapilo? Klidne to popis obecne. Dekuju.
Většinou to není přání jako jé já bych chtěla… Ale spíš taková životní cesta nebo jak to popsat
u mě to jsou malichernosti ale i zásadní věci, možná jsem jen životní klikař, nevím. Dám pár příkladů, někomu to bude připadat stupidní, ale ve mě to nechalo silnou stopu ![]()
Chodila jsem s klukem a ten mě nechal pro jinou - klasika
téměř jsem jí neznala a nepotkávaly jsme se, ale vzájemně jsme věděly, která jsme a já si přála, abych jí potkala a aby pocítila, že vždycky bude ta druhá. Asi za rok jsme s maminou jely do města na nákup, já se činčala a máma už celá vzteklá na mě vyjela, co jako dělám, že nakoupíme a jedeme. A já jí říkám „ale já chci, aby mi to slušelo, nikdy nevíš, koho potkáš“. Stojíme na náměstí, kecáme a najednou vedle mě stojí nějaká zmoklá myš s mastnou hlavou a příšerným ohozem. Jenom jsme se na sebe podívaly a já věděla, že přišla chvíle mojí satisfakce
50 km od místa, kde ona bydlí ![]()
Bylo toho víc, ale vrcholný kousek byl, když se mi na ZŠ líbil kluk. Já byla malej parchant, on vycházel a já si v duchu říkala „ten se mi líbí“. Znali jsme se celý život a dneska máme 2 děti. Ty zásadní věci souvisí s mojí prací a to tu psát nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Většinou to není přání jako jé já bych chtěla… Ale spíš taková životní cesta nebo jak to popsatu mě to jsou malichernosti ale i zásadní věci, možná jsem jen životní klikař, nevím. Dám pár příkladů, někomu to bude připadat stupidní, ale ve mě to nechalo silnou stopu
Chodila jsem s klukem a ten mě nechal pro jinou - klasikatéměř jsem jí neznala a nepotkávaly jsme se, ale vzájemně jsme věděly, která jsme a já si přála, abych jí potkala a aby pocítila, že vždycky bude ta druhá. Asi za rok jsme s maminou jely do města na nákup, já se činčala a máma už celá vzteklá na mě vyjela, co jako dělám, že nakoupíme a jedeme. A já jí říkám „ale já chci, aby mi to slušelo, nikdy nevíš, koho potkáš“. Stojíme na náměstí, kecáme a najednou vedle mě stojí nějaká zmoklá myš s mastnou hlavou a příšerným ohozem. Jenom jsme se na sebe podívaly a já věděla, že přišla chvíle mojí satisfakce
50 km od místa, kde ona bydlí
Bylo toho víc, ale vrcholný kousek byl, když se mi na ZŠ líbil kluk. Já byla malej parchant, on vycházel a já si v duchu říkala „ten se mi líbí“. Znali jsme se celý život a dneska máme 2 děti. Ty zásadní věci souvisí s mojí prací a to tu psát nebudu.
Dekuju! Pobavilo a zaroven i trochu navodilo ten pocit, jak to funguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže myslíte, že to nelze praktikovat přímo na určitou věc? Např. Zitra se mi stane to a to? Občas se mi stávají zvláštní věci, znamení (opravdu nejsem blázen)
nebo už mi ta mateřská leze na mozek
.. moc se těším na všechny vaše názory a zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Js se snazim si neprat blbosti. Pripada mi to jako rouhani. Cokoli muzu ovlivnit sama nebo se bez toho obejdu vynechavam. Ale cas od casu mi o neco opravdu jde a neni to v me rezii, treba ted o dve veci, ktere jsou zasadni pro mou rodinu, ovlivni navzdy nase zivoty. Pak nastanou chvile, kdy nad podobnymi vecmi premyslim a rada se inspiruji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit