Jak si správně přát

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
148
1.7.17 21:42

Jak si správně přát

Dobrý večer maminky :) zajímal by mě váš názor, zkušenost a vše co se týče tohoto tématu. Jde o myšlenku zákona přitažlivosti, co si přeju se splní. Četla jsem pár knih, viděla nějaké dokumenty a přijde mi to dost zajímavé. Jde to? Jak? Teoreticky vím jak by se to vše mělo dít. Dokonce jsem vděla nějakou fyzickou studii, která tuto myšlenku podporuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.7.17 21:45

Znam tuto teorii jen vagne, ani nevim, zda bych tomu mohla verit. Ale moc rada si prectu vic :palec: Tesim se na prispevky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
1.7.17 21:50

Ja si nekonečné dlouho preji vyhrát miliony a světě div se nic. U me tahle teorie asi nefunguje. Ale ja jsem takovej poděs ze se nedivím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.17 21:55
@Ivčis píše:
Ja si nekonečné dlouho preji vyhrát miliony a světě div se nic. U me tahle teorie asi nefunguje. Ale ja jsem takovej poděs ze se nedivím :mrgreen:

Ono se bude jednat asi o trochu jiny typ prani, jak tu doufam za chvili nekdo objasni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.7.17 21:57

Já věřím, že to funguje. Samozřejmě ne tak, že si něco vysníš a přesně tak to zítra bude :lol: trvá to někdy dlouhé roky než se k tomu dohrabeš, mnohdy na to i zapomeneš, ale najednou je to tady. Stalo se mi to několikrát a někdy fakt nevěřím jak je to možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
1.7.17 22:01

Já myslím, že jde o to přát si s pokorou a tak jakoby nezištně. Neupínat se k tomu a nemít pocit urputnosti, nýbrž si to přát s tím, že pokud se to splní, bude to krásné, pokud ne, život nebude horší. A rozhodně to nejsou přání o milionech a podobných nesmyslech. Ale profík já rozhodně v tomhle nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.17 22:02
@terien píše:
Já věřím, že to funguje. Samozřejmě ne tak, že si něco vysníš a přesně tak to zítra bude :lol: trvá to někdy dlouhé roky než se k tomu dohrabeš, mnohdy na to i zapomeneš, ale najednou je to tady. Stalo se mi to několikrát a někdy fakt nevěřím jak je to možný.

Rozved to prosim ;) napr.: Jak si to prejes a jak prani pro sebe formulujes. A co Te pak prekvapilo? Klidne to popis obecne. Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
1.7.17 22:03

Já to děvčata myslela jako vtip, nezlobte se na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
1.7.17 22:04

Ja si preju casto…proste jen myslenku/prani vyslu do Vesmiru. Forma neni dulezita. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.7.17 22:05

Čtu teď knihu vesmír v nás a tam autor píše o zákonitostech vesmíru a když člověk pochopí, jak tyto zákonitosti fungují, tak se může dostat i k odpovědi, jak může fungovat síla myšlenky, přání… :think:

Frank Herbert 19
americký spisovatel 1920 – 1986 „Hledej volnost, a staneš se zajatcem svých přání. Hledej řád, a najdeš svobodu.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
1.7.17 22:07
@kve-tinka píše:
Ja si preju casto…proste jen myslenku/prani vyslu do Vesmiru. Forma neni dulezita. ;)

A plní se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.7.17 22:16
@BloomingGorgeous píše:
Rozved to prosim ;) napr.: Jak si to prejes a jak prani pro sebe formulujes. A co Te pak prekvapilo? Klidne to popis obecne. Dekuju.

Většinou to není přání jako jé já bych chtěla… Ale spíš taková životní cesta nebo jak to popsat :nevim: u mě to jsou malichernosti ale i zásadní věci, možná jsem jen životní klikař, nevím. Dám pár příkladů, někomu to bude připadat stupidní, ale ve mě to nechalo silnou stopu :lol:
Chodila jsem s klukem a ten mě nechal pro jinou - klasika :lol: téměř jsem jí neznala a nepotkávaly jsme se, ale vzájemně jsme věděly, která jsme a já si přála, abych jí potkala a aby pocítila, že vždycky bude ta druhá. Asi za rok jsme s maminou jely do města na nákup, já se činčala a máma už celá vzteklá na mě vyjela, co jako dělám, že nakoupíme a jedeme. A já jí říkám „ale já chci, aby mi to slušelo, nikdy nevíš, koho potkáš“. Stojíme na náměstí, kecáme a najednou vedle mě stojí nějaká zmoklá myš s mastnou hlavou a příšerným ohozem. Jenom jsme se na sebe podívaly a já věděla, že přišla chvíle mojí satisfakce :mrgreen: 50 km od místa, kde ona bydlí 8o
Bylo toho víc, ale vrcholný kousek byl, když se mi na ZŠ líbil kluk. Já byla malej parchant, on vycházel a já si v duchu říkala „ten se mi líbí“. Znali jsme se celý život a dneska máme 2 děti. Ty zásadní věci souvisí s mojí prací a to tu psát nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.17 22:20
@terien píše:
Většinou to není přání jako jé já bych chtěla… Ale spíš taková životní cesta nebo jak to popsat :nevim: u mě to jsou malichernosti ale i zásadní věci, možná jsem jen životní klikař, nevím. Dám pár příkladů, někomu to bude připadat stupidní, ale ve mě to nechalo silnou stopu :lol:
Chodila jsem s klukem a ten mě nechal pro jinou - klasika :lol: téměř jsem jí neznala a nepotkávaly jsme se, ale vzájemně jsme věděly, která jsme a já si přála, abych jí potkala a aby pocítila, že vždycky bude ta druhá. Asi za rok jsme s maminou jely do města na nákup, já se činčala a máma už celá vzteklá na mě vyjela, co jako dělám, že nakoupíme a jedeme. A já jí říkám „ale já chci, aby mi to slušelo, nikdy nevíš, koho potkáš“. Stojíme na náměstí, kecáme a najednou vedle mě stojí nějaká zmoklá myš s mastnou hlavou a příšerným ohozem. Jenom jsme se na sebe podívaly a já věděla, že přišla chvíle mojí satisfakce :mrgreen: 50 km od místa, kde ona bydlí 8o
Bylo toho víc, ale vrcholný kousek byl, když se mi na ZŠ líbil kluk. Já byla malej parchant, on vycházel a já si v duchu říkala „ten se mi líbí“. Znali jsme se celý život a dneska máme 2 děti. Ty zásadní věci souvisí s mojí prací a to tu psát nebudu.

Dekuju! Pobavilo a zaroven i trochu navodilo ten pocit, jak to funguje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.7.17 22:23

Takže myslíte, že to nelze praktikovat přímo na určitou věc? Např. Zitra se mi stane to a to? Občas se mi stávají zvláštní věci, znamení (opravdu nejsem blázen) :lol: nebo už mi ta mateřská leze na mozek :think:.. moc se těším na všechny vaše názory a zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.17 22:24

Js se snazim si neprat blbosti. Pripada mi to jako rouhani. Cokoli muzu ovlivnit sama nebo se bez toho obejdu vynechavam. Ale cas od casu mi o neco opravdu jde a neni to v me rezii, treba ted o dve veci, ktere jsou zasadni pro mou rodinu, ovlivni navzdy nase zivoty. Pak nastanou chvile, kdy nad podobnymi vecmi premyslim a rada se inspiruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat