Jak si správně přát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
4.7.17 17:38

Holky jste úžasné, moc vám děkuji, normálně tady z toho brečím :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
4.7.17 21:23

@Evulina Jsi také skvělá, já se také někdy nad něčím na emimču dojmu :hug:
Třeba se mi někdy stane i tohle: stojím u okna, dívám se ven na krásnou krajinu, jsem sama doma, poslouchám hudbu, kterou mám ráda a rozpláču při představě nad celou planetou a moc si přeji, ať se tolik netrápíme a jsme šťastní.
To je jen jeden z příkladů, já jsem prostě taková cíťa, i když na to moc nevypadám, protože mě život naučil, moc city nedávat najevo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
4.7.17 21:25

…teda asi přesnějic řečeno, ne život, ale mé dětství, výchova, dogmata, programy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.17 13:59

Já mám 2 zkušenosti, co jsem si tak s vyřknutým přáním spojila, když jsem se o to začala zajímat. 1. Od ex jsem dostala mobil, který jsem nechtěla, pořád jsem si opakovala kéž bych ho mohla vrátit apod…no uběhlo pár měsíců, do vztahu došla krize a těsně před rozchodem se mi mobil bez mého přičinění pokazil, takže jsem ho dala ex na reklamaci a po rozchodu už se ohledně mobilu neozval, takže jsem se mobilu nakonec zbavila. 2. šla jsem na akci, kdy mi hlavou bleskla myšlenka, že bych tam chtěla potkat někoho nového, úžasného a zamilovat se. I to se stalo, ale bohužel z toho nic nebylo, pouze jsem ho musela delší dobu dostávat z hlavy :D Takže příští budu lépe formulovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.17 14:55

Přesně jak tu bylo psáno, musíte věřit že se přání splní ;) Mě například od nějakých 12 let se líbí jeden americký sportovec(zápasník) krásný, vysoký, svalnatý no prostě krasavec :D Před zhruba pul rokem jsem objevila na youtube sportovce též zápasníka který je strašně podobný tomu „memu krasavci“ ;) Bydlí v sousední zemi a je tam za superstar a nejen tam ;) (samozřejmě jen mezi lidmi co se o tento sport zajímají) Tam jsem mu na fb olajkovala jeho fanpage a napsala mu asi po pul roce pod fotku že je krásný chlap :oops: :mrgreen: ani ve snu by mne nenapadlo že by nějakou obyčejnou českou holku chtěl osobně poznat krásnej upěšnej svalovec, no a on mě druhý den požádal o přátelství na fb začali si psat on mě pozval na svojí show a dál to nebudu rozvádět :mrgreen: krásnou noc jsem zažila :srdce: Takže ano přání fungujou ale musíte si to opravdu hodně přát :* :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.17 15:04
@Anonymní píše:
Přesně jak tu bylo psáno, musíte věřit že se přání splní ;) Mě například od nějakých 12 let se líbí jeden americký sportovec(zápasník) krásný, vysoký, svalnatý no prostě krasavec :D Před zhruba pul rokem jsem objevila na youtube sportovce též zápasníka který je strašně podobný tomu „memu krasavci“ ;) Bydlí v sousední zemi a je tam za superstar a nejen tam ;) (samozřejmě jen mezi lidmi co se o tento sport zajímají) Tam jsem mu na fb olajkovala jeho fanpage a napsala mu asi po pul roce pod fotku že je krásný chlap :oops: :mrgreen: ani ve snu by mne nenapadlo že by nějakou obyčejnou českou holku chtěl osobně poznat krásnej upěšnej svalovec, no a on mě druhý den požádal o přátelství na fb začali si psat on mě pozval na svojí show a dál to nebudu rozvádět :mrgreen: krásnou noc jsem zažila :srdce: Takže ano přání fungujou ale musíte si to opravdu hodně přát :* :andel:

Jinak k tomu ještě dodám že jsem si přála s tím americkým zápasníkem strávit aspon jednu noc :mrgreen: a splnilo se mi to akorat s jeho „dvojníkem“ z branže ;)

• Citovat
  • Upravit
14972
19.7.17 11:34
@Anonymní píše:
Jinak k tomu ještě dodám že jsem si přála s tím americkým zápasníkem strávit aspon jednu noc :mrgreen: a splnilo se mi to akorat s jeho „dvojníkem“ z branže ;)

jedna noc stačila? Pro to bych nikam necestovala, takových zápasníků jsou plné diskotéky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
19.7.17 12:05
@Simima píše:
Dobrý večer maminky :) zajímal by mě váš názor, zkušenost a vše co se týče tohoto tématu. Jde o myšlenku zákona přitažlivosti, co si přeju se splní. Četla jsem pár knih, viděla nějaké dokumenty a přijde mi to dost zajímavé. Jde to? Jak? Teoreticky vím jak by se to vše mělo dít. Dokonce jsem vděla nějakou fyzickou studii, která tuto myšlenku podporuje..

Ano, já také teoreticky vim jak na to, ale ta praxe díky nesprávně zažitým myšlenkových pochodům trochu pokulhává :nevim: Nicméně, párkrát jsem si opravdu dala záležet a musím, říct, že vše klaplo jak jsem si představovala. Až jsem se toho sama trochu lekla. Od té doby si opravdu říkám, že člověk si musí na své vnitřní nastavení a myšlenky dávat pozor 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
19.7.17 12:08
@hanka.br. píše:
Dej si pozor na to, co si přeješ, nebo se ti to splní…Taky se mi to potvrdilo, dávám si velký pozor. Ani snad nejde o konkrétní přání, ale občas člověku prolétne hlavou myšlenka, řeklo by se úplně nevinná. Před několika lety jsem si třeba na začátku prázdnin povzdechla, že dva měsíce jsou málo a že bych byla ráda doma i déle. Přes prázdniny dcera vážně onemocněla a ze dvou měsíců bylo rázem šest měsíců, kdy jsem místo práce byla doma s ní. Často si na to vzpomenu, když mám tendenci kňourat, rychle si to vyženu z hlavy.

Souhlasím :) Ještě bych dodala, že je moc důležité se občas zastavit a poděkovat. Poděkovat za to, co mám, jak se mám, zkrátka že se mám dobře.
Mám tendence sklouzávat do nespokojenosti a nadávám jak špaček kvůli hloupostem. Pak se občas zastydím a říkám si, co řeším, vždyt mám vše, co potřebuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
19.7.17 12:29
@Zaaria píše:
Souhlasím :) Ještě bych dodala, že je moc důležité se občas zastavit a poděkovat. Poděkovat za to, co mám, jak se mám, zkrátka že se mám dobře.
Mám tendence sklouzávat do nespokojenosti a nadávám jak špaček kvůli hloupostem. Pak se občas zastydím a říkám si, co řeším, vždyt mám vše, co potřebuju…

To je přesný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.7.17 19:42

Ahoj holky, také se mi líbí tato diskuze. už jsem toho docela dost načetla o přáních, afirmacích a vůbec pozitivním myšlení. Všemu věřím. Stačí se ráno na sebe usmát do zrcadla a hned máte lepší den:) Ale to jsem asi trošku odbočila. Nicméně já si vysnila svého ex přítele. Napsala jsem mu tenkrát dopis, jaký by měl být, a za pár dnů se mi ozval. Přítel z mládí. Bohužel nám to stejně nedopadlo. Rozešli jsme se po téměř 3 letech. Někde jsem asi udělala chybu:( Budu hold muset vyslat nové přání, lepší a správnější.. na toho už konečného chlapíka :)

Jinak co se týče toho parkování, to dělám běžně a dost to vychází. Nebo na někoho myslím a on se mi ozve, nebo dotyčného potkám.
Nedávno jsem si říkala, že mám dost času a nevím, co s ním a hodil by se mi přivýdělek a ejhle už mám i to :)

Takže věřme a vše půjde, jak má:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.8.17 20:43

@MartinaCV
nechceš mně to naučit? :lol:

j přidám pár věcí…vím, že to v životě funguje. je to strašnej mazec. Ale nedokáu to ovládat :lol: A strašně mě to štve!

příklady:

svoji největší lásku jsem potkala v době, kdy jsem byla spokojená se single životem, naprosto a vlastně mně bavilo si užívat a poznávat nové chlapy, i sem byla ráda, že je můžu střídat (kdybych chtěla) a hrozně mně bavilo „randění“. Takové to že to krásné je přede mnou a kolik po světě chodí hezkých chlapů. A pak se to stalo. Napsal mi sám od sebe a pozval mně na rande jeden můj známý, s kým jsem se viděla tak 3 x v životě. Já si ho pamatovala jen za ženata, a strašně jsem mu (jim) záviděla a obdivovala jejich životní styl, lásku a tak. Prostě byli styloví, byli super a byli in. Pamatuju si že jsem svému tehdejšímu příteli kdysi řekla, že bych chtěla mít takový vztah jako má Lenka s Matrinem. A po pár letech, kdy on se rozvedl a já si užívala ten single život, mi napsal! SÁM OD SEBE! A tak jsem měla takový vztah co má Lenka. S Martinem.
Masakr! 8o (jsme šťastní dodnes)

Druhá naprosto sci-fi věc se mi stala před mnoha lety, byla jsem těsně po vysoké a po rozchodu se svým prvním vážným přítelem. Naprosto nechápu jak se to mohlo stát, ale Den po rozchodu, který jsem „zapíjela žal“ s mojí kamarádkou, jsem se ráno rozhoda, že si zajedu na výlet do Žďáru. Jen tak. Je to poměrně daleko a nikdy jsem tam nebyla. Ale tehdy tam byla nějaká fajn letní akce. Tak jsem si chtěla udělat hezky. Ve vlaku jsem poznala svoji lásku ze základky! Jmenoval se Petr a milovala jsem ho celou základku, urputně ho chtěla a on mě nechtěl (nečekaně, že? :D). Pak jsme byli na střední, já až na pár výjimek ho furt furt chtěla, ale nic se nedělo. A pak byla vysoká a můj rozchod a výlet do Žďáru a on mě tam pozdravil. Poznal mně, přisedl a slovo dalo slovo a dali jsme se dohromady 8o. Člověka, do kterého jste zamilovaní tolk let už od základky, přes různé pseudovtahy i přes svůj první vztah, pak potkáte ve vlaku aon má prostě zájem 8o 8o Dlužno říci, že ten, s nímž jsem se rozešla a pak jela do Žďáru, moc veká láska nebyl a já si jednou večer, když už to s tím naším vztahem bylo takové divné a apatické, si říkala, že kdybych někdy potkala Petra(toho co si mně ve vlaku pak našel), tak bych prostě přítele podvedla, i kdyby to bylo jen jednou a naposledy :oops: - jenže to jsem předpokládaa, že mně nechce). Podvádět jsem nakonec nemusela, začali jsme spolu chodit dva dny po mém rozchodu s prvním přítelem. Že to nedopadlo a on byl ve skutečnosti nic moc povahově, je už věc jiná… takže jsem to po půl roce ukončila já, ale na tu náhodu v životě nezapomenu a nepřestanu se tomu divit!

A dneska se mi stalo, že jsem v knihkupectví a vidím knížku, která byla zvláštví měla pozlacený hřbet. Bylo to tak krsný, že jsem to strašě moc chtěla v tu chvíli! Ale obsah knížky nebyl nic pro mně, tak jsem věděla, že si jí nekoupím. Ale řekla jsem si že na ten zlatý hřbet nesmím zapomenout, že je to krásný nápad!
A šla jsem dál a o PĚT MINUT POZDĚJI! jsem od uplně jiného vydavatelství, s tím nijak nesouvisející, našla v regále překrásný diář s PŘESNĚ TAKHLE pozlaceným hřbetem!!! Měl dokonce krásné stránky, jen byl na pět let, tak jsem váhala a zatím si ho nekoupila, ale asi se pro něj vrátím :srdce:

A tohle se děje pořád! A já nevím jak to ovládat, protože mám pár věcí, o nichž bych ráda, aby se splnily a ono nic:(

nebo svatba! protože už j mi hodně přes 30, vůbec jsem svatbu nehrotila, vlastně mi šlo jen o hezký šaty ae vesměs jsem si strašně moc uvědomovala, jak se mi ohledn svatby otočilo myšlení než když mi bylo dvacet. ve dvaceti bych bláznila kvůli stuze a všemu, a teď mi bylo všechno fuk..a dopadlo to tak neskutečně nádherně, že až nechápu. A podle mně to bylo tím, že jsem si to přála, al netrvla na tom. Na druhou stranu - na počasí mi záleželo hodně, ale snažila jsem se na to nemyslet, a nakonec byl krásný den Ale to mohla být i náhoda. A celkově jsem se spíš těšila, nebála.

a pak jsem řešila kameru - že jsem to chtěla natočit, ale neměla nikoho. dala jsem poptávku a pak na to zapomněla, protože to pro mně nebyla priorita, a světe div se - sama se mi ozvala super holka asi tři týdny před svatbou, s níž jsme se krásně domluvili. Já už počítala že mi to brácha kdyžtak natočí na mobil, a hele!

Jenže v momentech, kdy si něco přeju vědomě, to nefunguje :zed: nefunguje to ani na to parkování!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.8.17 21:28
@Niemeyer píše:
@MartinaCV
nechceš mně to naučit? :lol:

j přidám pár věcí…vím, že to v životě funguje. je to strašnej mazec. Ale nedokáu to ovládat :lol: A strašně mě to štve!

příklady:

svoji největší lásku jsem potkala v době, kdy jsem byla spokojená se single životem, naprosto a vlastně mně bavilo si užívat a poznávat nové chlapy, i sem byla ráda, že je můžu střídat (kdybych chtěla) a hrozně mně bavilo „randění“. Takové to že to krásné je přede mnou a kolik po světě chodí hezkých chlapů. A pak se to stalo. Napsal mi sám od sebe a pozval mně na rande jeden můj známý, s kým jsem se viděla tak 3 x v životě. Já si ho pamatovala jen za ženata, a strašně jsem mu (jim) záviděla a obdivovala jejich životní styl, lásku a tak. Prostě byli styloví, byli super a byli in. Pamatuju si že jsem svému tehdejšímu příteli kdysi řekla, že bych chtěla mít takový vztah jako má Lenka s Matrinem. A po pár letech, kdy on se rozvedl a já si užívala ten single život, mi napsal! SÁM OD SEBE! A tak jsem měla takový vztah co má Lenka. S Martinem.
Masakr! 8o (jsme šťastní dodnes)

Druhá naprosto sci-fi věc se mi stala před mnoha lety, byla jsem těsně po vysoké a po rozchodu se svým prvním vážným přítelem. Naprosto nechápu jak se to mohlo stát, ale Den po rozchodu, který jsem „zapíjela žal“ s mojí kamarádkou, jsem se ráno rozhoda, že si zajedu na výlet do Žďáru. Jen tak. Je to poměrně daleko a nikdy jsem tam nebyla. Ale tehdy tam byla nějaká fajn letní akce. Tak jsem si chtěla udělat hezky. Ve vlaku jsem poznala svoji lásku ze základky! Jmenoval se Petr a milovala jsem ho celou základku, urputně ho chtěla a on mě nechtěl (nečekaně, že? :D). Pak jsme byli na střední, já až na pár výjimek ho furt furt chtěla, ale nic se nedělo. A pak byla vysoká a můj rozchod a výlet do Žďáru a on mě tam pozdravil. Poznal mně, přisedl a slovo dalo slovo a dali jsme se dohromady 8o. Člověka, do kterého jste zamilovaní tolk let už od základky, přes různé pseudovtahy i přes svůj první vztah, pak potkáte ve vlaku aon má prostě zájem 8o 8o Dlužno říci, že ten, s nímž jsem se rozešla a pak jela do Žďáru, moc veká láska nebyl a já si jednou večer, když už to s tím naším vztahem bylo takové divné a apatické, si říkala, že kdybych někdy potkala Petra(toho co si mně ve vlaku pak našel), tak bych prostě přítele podvedla, i kdyby to bylo jen jednou a naposledy :oops: - jenže to jsem předpokládaa, že mně nechce). Podvádět jsem nakonec nemusela, začali jsme spolu chodit dva dny po mém rozchodu s prvním přítelem. Že to nedopadlo a on byl ve skutečnosti nic moc povahově, je už věc jiná… takže jsem to po půl roce ukončila já, ale na tu náhodu v životě nezapomenu a nepřestanu se tomu divit!

A dneska se mi stalo, že jsem v knihkupectví a vidím knížku, která byla zvláštví měla pozlacený hřbet. Bylo to tak krsný, že jsem to strašě moc chtěla v tu chvíli! Ale obsah knížky nebyl nic pro mně, tak jsem věděla, že si jí nekoupím. Ale řekla jsem si že na ten zlatý hřbet nesmím zapomenout, že je to krásný nápad!
A šla jsem dál a o PĚT MINUT POZDĚJI! jsem od uplně jiného vydavatelství, s tím nijak nesouvisející, našla v regále překrásný diář s PŘESNĚ TAKHLE pozlaceným hřbetem!!! Měl dokonce krásné stránky, jen byl na pět let, tak jsem váhala a zatím si ho nekoupila, ale asi se pro něj vrátím :srdce:

A tohle se děje pořád! A já nevím jak to ovládat, protože mám pár věcí, o nichž bych ráda, aby se splnily a ono nic:(

nebo svatba! protože už j mi hodně přes 30, vůbec jsem svatbu nehrotila, vlastně mi šlo jen o hezký šaty ae vesměs jsem si strašně moc uvědomovala, jak se mi ohledn svatby otočilo myšlení než když mi bylo dvacet. ve dvaceti bych bláznila kvůli stuze a všemu, a teď mi bylo všechno fuk..a dopadlo to tak neskutečně nádherně, že až nechápu. A podle mně to bylo tím, že jsem si to přála, al netrvla na tom. Na druhou stranu - na počasí mi záleželo hodně, ale snažila jsem se na to nemyslet, a nakonec byl krásný den Ale to mohla být i náhoda. A celkově jsem se spíš těšila, nebála.

a pak jsem řešila kameru - že jsem to chtěla natočit, ale neměla nikoho. dala jsem poptávku a pak na to zapomněla, protože to pro mně nebyla priorita, a světe div se - sama se mi ozvala super holka asi tři týdny před svatbou, s níž jsme se krásně domluvili. Já už počítala že mi to brácha kdyžtak natočí na mobil, a hele!

Jenže v momentech, kdy si něco přeju vědomě, to nefunguje :zed: nefunguje to ani na to parkování!!! :nevim:

Protože tam jsou pochyby, i když si je neuvědomuješ. Když něco prostě víš, že to tak na 100% bude, nemusíš být urputná a furt na to myslet. Ta urputnost značí podvědomé pochyby „není přeci možný, aby to fakt takhle fungovalo a to místo k parkování tam doopravdy bylo“.
Nic si z toho nedělej, mě taky leccos vyšlo, ale mnoho ne. Proto ještě např. nemáme ty 2 mega na opravu statku, asi je to na můj mozek ještě moc velký sousto.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
8.8.17 21:49

Já v zákon přitažlivosti vesmíru naprosto věřím a mohla bych uvést tolik příkladů, kdy se mi splnilo, co jsem si vysnila ( nebo naopak nevysnila, ale podvědomě privolala), že by se to sem ani nevešlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.8.17 22:31

Teda já si něco přeji již 6 let - pořád to stejné a není to blbost.. Přeji si to, když padá hvězda, když je 11:11, prostě všechny tyhle teorie a nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat