Jak si správně přát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
1.7.17 22:26

Vesmír nezná ne - je důležité i přání položit správně. Vesmír nezná ne - takže přání NEchci být nemocná je špatně. Chci být zdravá je dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.17 22:27

@Simima
Diky za hezke tema. Zitra si poctu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
1.7.17 22:28
@Kfětoslava píše:
A plní se?

Musim rict ze ano. Nejlip mi to funguje na pocasi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.7.17 22:29

Na youtube je v aj spousta fajn videií. Vseobecne je to o pozitivnim mysleni a zacit u drobnosti, vlastne se uplne preprogramovat, coz asi rodily pesimista neda :) napr. kdyz jedu do mesta, nebudu si dopredu rikat, jak tam urcite zas nezaparkuju, ale reknu si, ze v pohode parkovaci misto najdu. A takovych drobnosti za den je spousta, zkratka nic dopredu nemalovat cerne, ale dat tomu pozitivni vibraci. Taky je pry dobre vizualizovat, tzn. predstavovat si, ze ty dane veci uz se udaly a ja v nich uz ziju. Ja sama se to ucim, protoze clovek ma opravdu tendence veci videt spis v horsim svetle, takze si to musim v hlave vzdycky „opravit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.7.17 22:35
@BloomingGorgeous píše:
Js se snazim si neprat blbosti. Pripada mi to jako rouhani. Cokoli muzu ovlivnit sama nebo se bez toho obejdu vynechavam. Ale cas od casu mi o neco opravdu jde a neni to v me rezii, treba ted o dve veci, ktere jsou zasadni pro mou rodinu, ovlivni navzdy nase zivoty. Pak nastanou chvile, kdy nad podobnymi vecmi premyslim a rada se inspiruji.

Tak mě právě přijde, že se plní jen ty blbosti :mrgreen: jednou takhle k večeru si jedu s kočárkem z procházky a říkám si, jak bych si chtěla pokecat s nějakým chlapem, celý den jsem byla s kamarádkama a dětma, můj muž v práci a mě to proste jen tak napadlo. přišli jsme domů, a najednou zvonek a za dveřmi úplně cizi muž, zda nevím jestli tu někde bydlí nějakej Honza Dvořák :think: (o žádném nevím :lol: ) náhoda, nebo jsem si konečně přála správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.7.17 22:36
@Simima píše:
Takže myslíte, že to nelze praktikovat přímo na určitou věc?Např. Zitra se mi stane to a to? Občas se mi stávají zvláštní věci, znamení (opravdu nejsem blázen) :lol: nebo už mi ta mateřská leze na mozek :think:.. moc se těším na všechny vaše názory a zkušenosti :palec:

To si právě myslím, že ne :think: Většinou si přejeme něco, co momentálně nemůžeme mít, ale podvědomě jdeme tam, kde to můžeme potkat, v tom je ten fígl. Já věřím, že to, co do světa vyšeleme, to se nám vrátí. Pozitiva i negativa. Přej a bude ti přáno, tím se snažím řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.7.17 22:39
@Simima píše:
Tak mě právě přijde, že se plní jen ty blbosti :mrgreen: jednou takhle k večeru si jedu s kočárkem z procházky a říkám si, jak bych si chtěla pokecat s nějakým chlapem, celý den jsem byla s kamarádkama a dětma, můj muž v práci a mě to proste jen tak napadlo. přišli jsme domů, a najednou zvonek a za dveřmi úplně cizi muž, zda nevím jestli tu někde bydlí nějakej Honza Dvořák :think: (o žádném nevím :lol: ) náhoda, nebo jsem si konečně přála správně?

Teď ti to připadá jako blbost, ale aby ses nedivila, až za 10 let budeš s tím chlápkem sedět na rande u vína ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.7.17 22:42
@shanee píše:
Na youtube je v aj spousta fajn videií. Vseobecne je to o pozitivnim mysleni a zacit u drobnosti, vlastne se uplne preprogramovat, coz asi rodily pesimista neda :) napr. kdyz jedu do mesta, nebudu si dopredu rikat, jak tam urcite zas nezaparkuju, ale reknu si, ze v pohode parkovaci misto najdu. A takovych drobnosti za den je spousta, zkratka nic dopredu nemalovat cerne, ale dat tomu pozitivni vibraci. Taky je pry dobre vizualizovat, tzn. predstavovat si, ze ty dane veci uz se udaly a ja v nich uz ziju. Ja sama se to ucim, protoze clovek ma opravdu tendence veci videt spis v horsim svetle, takze si to musim v hlave vzdycky „opravit“.
Člověk by si měl taky dát pozor na to, co si přeje, protože někdy to život tak zakoulí, že se nestačím divit. S bývalým jsem si přála, abychom byli šťastní a měli holčičku. Jsme šťastní, ale každý s někým jiným, máme holčičku, ale každý jinou :lol: a holky spolu chodí do školky a jsou nejkam 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
1.7.17 22:43

Nevím, jestli za to může tento zákon přitažlivosti, ale mé přání se mi částečně splnilo. Přála jsem si pracovat v jedné firmě a teď tam dělám :). Ale teda cesta to byla trnitá :D.
Od příbuzné jsem věděla, že její kolegyně bude odcházet do důchodu, takže se uvolní místo. Jenže kolegyně do důchodu neodešla a navíc jsem se dozvěděla, že ředitel nechce přijímat rodinné příslušníky. To mě ale neodradilo a já stále na své přání myslela (možná jsem to dělala špatně, úplně zmáknuté to nemám) + jsem se začala modlit k Bohu (nesmějte se mi, upřímně jsem byla zoufalá) + jsem začala poslouchat mantry pro splnění přání - takže nevím co z toho zafungovalo. No ale po pár měsících jsem dostala zprávu, že jestli tam chci pracovat, tak budu dělat záskok za nemocenskou a teď tu jsem.

Teď si přeji, aby to stálo nastálo a možná, že bude, protože všichni okolo si myslí, že paní se už do práce nevrátí :)

Omlouvám se, ale snažila jsem se to co nejvíze zanonymizovat, nikdy nevíte, kdo si to přečte :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.7.17 22:50
@terien píše:
Teď ti to připadá jako blbost, ale aby ses nedivila, až za 10 let budeš s tím chlápkem sedět na rande u vína ;)

No právě se mi takové věci dějí docela často. Snažím se být pozitivní, hodně jsem změnila svůj přístup ke všemu a skoro denně se mi stane něco divného :roll: tak mě zrovna tohle začalo dost zajímat. Třeba dnes, jdeme takhle s přítelem a synem po venku, okolo hřbitova a můj první pohled byl na náhrobek se stejným příjmením jako má přítel a syn a uplne mě zamrazilo, ale né ve špatném, jen to bylo takové „vytrhnutí z reality“ vím, že to s přáním moc nesouvisí, ale utvrzuje mě to v tom, že je určitě „něco víc“ čemu zkrátka jen nerozumím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
1.7.17 23:10

Jo u mě to docela funguje. Mám přečtené knihy Pierra Franckha, ten to popisuje moc pěkně, srozumitelně a ještě vtipně.
Ale člověk si musí přát správně, tzn. ne moc urputně a hlavně nepochybovat, což je asi nejtěžší, někdy člověk tu pochybnost ani nevnímá, ale je tam. Přání se splní jenom tehdy, když už jsme prostě přesvědčení, že to tak je/bude. Když si to vizualizuješ, že už to máš a zaplaví tě ten nádherný pocit uspokojení.
U mě se už několikrát splnila i majetková nebo peněžní přání - např. jsme tady bydleli u pana domácího, zemědělce, na statku. Moc mě baví taková ta trochu divočina tady, baví mě práce s domácími zvířaty, baví mě produkovat vlastní potraviny. Do toho máme rozestavěnou novostavbu a mě se do ní vůbec nechtělo, nejsem ten typ na golfový trávník a túje..kam bych si dala kozu a krávu nebo býka fakt nevím :lol:. A tak jsem si žila svůj sen už vlastně dopředu a denně měla krásné pocity, když jsem si představila, že bych tady mohla už natrvalo zůstat..a pak se stalo něco neuvěřitelného asi za dva roky..ten pan domácí nám ten statek daroval. Bylo to za péči o něj, ale tehdy, když jsem si tak snila, to jsme se o něj ještě nestarali, to nastalo až po jeho nemoci. Až mě mrazilo nepříjemně z toho, jestli jsem mu svým přáním nezpůsobila tu nemoc (kvůli níž jsme se o něj začli starat a kvůli čemuž nám pak dal ten statek)..ale snad ne..

Jinak taky jsem si říkala, jen tak mimochodem, že nějaká lehčí brigádka by se hodila, tak ale jen na hoďku denně, víc s dětmi a panem domácím na plenách nestihnu a co bych asi tak mohla na té vesnici takového dělat, když takovéhle šolichy jsou hned rozebrané maminama na mateřské nebo důchodcema. Tak jsem se v duchu ještě smála, že mě baví řídit auto, že by mě bavilo dělat taxikářku :lol:
No a asi za měsíc nato sháněla naše školka, kam dcera chodí, někoho, kdo jim bude přivážet z jiné školky obědy - a vychází to na cca hodinu denně. Vzala jsem to, baví mě to a placené špatně to taky není.

Tak asi tak..Ale pak jsem si i přála vyhrát 2 miliony ve Šťastných 10 a to se nesplnilo - protože jsem si jistá, že jsem pochybovala, byť trošku a v hloubi duše, že tohle nemůže vyjít, že „je to moc velké“..takže holt na tak velká přání ještě nejsem nastavená..resp. ten statek velké přání bylo, ale tam jsem cítíla něco úplně jiného..vlastně jsem si tehdy jen představovala ten krásný pocit, že už tady budu napořád, s přírodou, se zvířátky a rovnou to prožívala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
1.7.17 23:12

Ono to spíš než jako vyloženě přání funguje skutečně ve smyslu životní cesty a jakéhosi pohledu na situace. Já jsem třeba obecně docela optimista, co se týče plánování. Mám tendence si rozvrhnout všechno skoro do detailů, přípravě věnuju hromadu času a vcelku snadno se pro něco zahořím a trošičku naivně věřím, že to výjde. Samozřejmě to nevychází vždy a tím spíš co se týče třeba termínů apod., ale při zpětném pohledu zjišťuju, že i to, že to nevyšlo mě posune dál a dost často to sice trvá déle, ale v konečném důsledku bývá výsledek o to lepší.

A když se ohlédnu zpátky, tak mi z většiny podstatných věcí dřív nebo později vyšlo skutečně všechno, co jsem si „vysnila“ a objektivně mě to posunulo docela hodně dopředu. Ono totiž, když odhlédneme od Vesmíru apod., tak mozek je černá díra, která na identické věci může koukat několika různými způsoby a každý ten způsob ho naladí odlišně. A pokud se člověk donutí to vnímat pozitivně, podvědomě je tím motivován k vyšším výkonům (byť jemu to tak na první pohled nemusí připadat) a o to větší úspěch potom má. Štěstí přeje připraveným :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
1.7.17 23:13
@Ivčis píše:
Ja si nekonečné dlouho preji vyhrát miliony a světě div se nic. U me tahle teorie asi nefunguje. Ale ja jsem takovej poděs ze se nedivím :mrgreen:

To si přečti něco o EFT, proč ti to nefunguje (a co si lze přát).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
1.7.17 23:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
1.7.17 23:15
@terien píše: Člověk by si měl taky dát pozor na to, co si přeje, protože někdy to život tak zakoulí, že se nestačím divit. S bývalým jsem si přála, abychom byli šťastní a měli holčičku. Jsme šťastní, ale každý s někým jiným, máme holčičku, ale každý jinou :lol: a holky spolu chodí do školky a jsou nejkam 8o
:lol: :lol: měla jsi to přání lépe specifikovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat