Jak najít svého otce?

Anonymní
17.3.19 23:17

Jak najít sveho otce?

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale je to dost citluvé téma. Ani nevím, kam to zařadit. Ve zkratce, je mi 30, matka me měla za svobodna. Nevím, co se tenkrát stalo nebo jak se to stalo. Nikdy mi nechtela říct, proč se rozešla s mým otcem. Neznám ho. Co jsem stihla vysondovat z okolí, tak on o mě ví, i lidé z meho okolí ví, kdo to je. Jen já ne. Nikdy me nekontaktoval, nezná mě. Neví, ze mám dceru a manžela. Matka si v mých 3 letech našla nové lho chlapa a s nim mela další dítě l. Tento pan mě vychoval, živil, jsem mu za to vdečná, ale nikdy to z jeho strany nebyla pravá láska. Nemiloval mě jako svou dceru. Nikdy neřekl, že mě miluje ani že je na me pyšný. Své dítě vždy upředňostňoval, hajil, objímal apod. Svou pocinnost splnil a tim to pro nej zhaslo.
Poslední dobou myslíma na svého biologického otce. Jak ho vyhledat? Mám přeci právo vědět, kdo to je. Už jen vzhledem k nemocem, genetice apod. Nebo ne?
Matka se se mnou o tom odmítá bavit. Prý už je to všechno pryč.
Co vy byste dělali? Má človek právo vedet, kdo je jeho otec? Co když mu to z nějakého duvodu taky zatajili? Mohu ho nejak dohledat?
Dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7571
17.3.19 23:20
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale je to dost citluvé téma. Ani nevím, kam to zařadit. Ve zkratce, je mi 30, matka me měla za svobodna. Nevím, co se tenkrát stalo nebo jak se to stalo. Nikdy mi nechtela říct, proč se rozešla s mým otcem. Neznám ho. Co jsem stihla vysondovat z okolí, tak on o mě ví, i lidé z meho okolí ví, kdo to je. Jen já ne. Nikdy me nekontaktoval, nezná mě. Neví, ze mám dceru a manžela. Matka si v mých 3 letech našla nové lho chlapa a s nim mela další dítě l. Tento pan mě vychoval, živil, jsem mu za to vdečná, ale nikdy to z jeho strany nebyla pravá láska. Nemiloval mě jako svou dceru. Nikdy neřekl, že mě miluje ani že je na me pyšný. Své dítě vždy upředňostňoval, hajil, objímal apod. Svou pocinnost splnil a tim to pro nej zhaslo.
Poslední dobou myslíma na svého biologického otce. Jak ho vyhledat? Mám přeci právo vědět, kdo to je. Už jen vzhledem k nemocem, genetice apod. Nebo ne?
Co vy byste dělali? Má človek právo vedet, kdo je jeho otec? Co když mu to z nějakého duvodu taky zatajili? Mohu ho nejak dohledat?
Dekuji za rady

Co zkusit Postu pro tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
17.3.19 23:21

Teď jsem to chtěla napsat. Pokud ti nevadí být v TV, tak - Pošta pro tebe… 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.19 23:24
@Chytrak píše:
Co zkusit Postu pro tebe?

No, ale pokud máma nekápne božskou, tak jak se to pošťák Ondra dozví?

Příspěvek upraven 17.03.19 v 23:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615

Nebo se poptej v rodině nebo po sousedech když to ví všichni jen ty ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Pošta pro tebe nee. Za prvé ublížila bych mamce a za druhé se nechci nikde ukazovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.19 23:26
@Ennny píše:
Nebo se poptej v rodině nebo po sousedech když to ví všichni jen ty ne :nevim:

Už jsem to psala, nikdo mi o tom nechce říct a když jsem to tema navrhla, každý od toho dával ruce pryč.

• Citovat
  • Upravit
53518
17.3.19 23:26
@Anonymní píše:
Dekuji za rady
Řekla bych jí své důvody. Nebo získala informace jinde - když teda někdonm.mo mámy ví, s kým tě má. Právo na to máš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.19 23:27
@Anonymní píše:
Už jsem to psala, nikdo mi o tom nechce říct a když jsem to tema navrhla, každý od toho dával ruce pryč.

Tím spíš by to měla říct máma. Je to její průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
17.3.19 23:27

A co to zkusit právě od těch lidí z okolí, pokud by byli ochotní ti to říct. Třeba máš k někomu z nich sympatie a právě on by ti mohl pomoct.

Jinak za mě je teda Pošta pro tebe naprostej megatrapas. Vydírání lidskýma citama za lepší sledovanost pod rouškou pomoci. Jednou jsem to viděl s pratetou a musel jsem jít pryč, protože u toho děsně bulela a já si vybavil scénu ze Slunce seno jahody, kde Škopková sleduje defloraci Angeliky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.3.19 23:28

Zkus zjistit prijmeni a potom lze:

https://www.mvcr.cz/…-411838.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.3.19 23:28

Jak ho najít? Upřímně nijak. Ví o tobě, určitě by věděl kde tě najde, ale evidentně o to nestojí když nebyl schopen tě za 30 let kontaktovat. Proč někoho takového hledat? Co od toho čekáš, že ti všechno vynahradí a přivítá tě se slzama v očích? Nehledala bych ho. Taky mám „otce“ který mě viděl naposledy v peřince, ani by mě nenapadlo chtít se s ním vidět, proč taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 23:29
@Anonymní píše:
Už jsem to psala, nikdo mi o tom nechce říct a když jsem to tema navrhla, každý od toho dával ruce pryč.

Tak pak jedině inzerát hledám otce ,jsem x ,narodila jsem se v roce x ,matce jménem x ..
Asi si budeš muset rozmyslet jestli chceš vědět kdo je tvůj otec nebo jestli náhodou neublížíš matce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
17.3.19 23:31

A ty ho nemáš v rodném listě zapsanýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 23:32
@elan píše: