Jak naučit čurat venku?

876
5.8.08 18:48

Jak naučit čurat venku?

Ahoj,
Naše nočníkové snažení dospělo do následující fáze - pokud má dcera plínku, čurá bez pardonu do plínky. Když ji nemá, chodí doma sama na nočník - někdy si řekne, když je nahatá, sedne si sama a vyčurá se. Ven jí dávám plínku. Někdy mi venku řekne, že chce čurat, tak ji svlíknu, že budeme čurat na travičku a ona ani za nic nechce. Radši se za chvilku vyčurá do plínky. Dneska to tak bylo venku 3×! Máte nějaký tip, jak ji to naučit? Nebo to mám nechat být a pár týdnů počkat a dospěje k tomu sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5139
5.8.08 19:57

Jééé tak toto teď řešíme taky.Doma chodí na nočník ale venku když jsme bez plínky a dám ji čurat tak se sice snaží ale nejde jí to a pak se během minuty počurá a říká aaa :roll: nevím jestli neví že má teda čurat nebo co.Asi jí to budu muset ukázat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
5.8.08 20:01

Řešila jsem tohle na začátku léta, dcera mi na trávu čůrat nechtěla, plenu jsem nedávala, držela to domů. Podle mě nesnášela tu polohu, jak jí držím, prostě jí to bylo nepohodlný. Četla jsem hodně rad, že mám ven tahat nočník, což jsem teda odmítla 8) , nebo lákat na čůrání na mravence a jiný mrchy, což na ní nezabíralo.

U nás pomohlo to, že jsem jí vždycky celou vysvlekla a ona si sama sedla na bobek a vyčůrala se. Pak chodila a všude se chlubila, že čůrá sama, že mamka nedrží. Trvalo to pár dnů, pak jsem jí zkusila zase držet a už ok, od té doby je bez problémů a zcela bez plen (krom noci).

Ať vám to vyjde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
5.8.08 21:06

Tak Dany chodil ještě celkem dlouho s plínou ven. On byl na tom zase tak,že se nevyčůral ani do té pleny,ani na travičku. Takže to držel třeba i dvě hodiny. Za pár měsíců se něco zlomilo a je to bez problému. Být tebou tak bych buď plínu na ven nedávala (jsem to pochopila,že když je bez plíny,tak se nevyčůrá do kalhotek,ne?) a nebo bych ji tu plínku dala,dál zkoušela dávat na travičku a ono se to časem určitě zlomí :wink: (podle mě tak měsíc,maximálně dva :wink: )

• Citovat
  • Upravit
20656
6.8.08 11:39

Možná trochu OT, ale:
Nevíte, kdy se naučí holčičky čůrat samy v podřepu? (aniž by si při tom počůraly oblečení, ponožky, boty)

Dcerka občas chce jít čůrat sama, ale to jde jen pokud má sukýnku a když si předtím sundá úplně kalhotky (a stejně si přitom obvykle počůrá nohy)

Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.8.08 13:14

Ač se to zdá neuvěřitelné, ale moje dcera tohle léto se naučila čůrat v podřepu úplně sama a to jí jsou dva roky a půl. Jestli to viděla, že její dvojče bratříček čurá sám bez pomoci a taky chtěla být samostatná nevíííím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
7.8.08 13:05

Omlouvám se - dneska mám nutkání odpovídat na všechny možné příspěvky, ale tady mi to fakt nedá: sandrik , bohužel nevím, kdy se holčičky naučej čůrat v podřepu,jelikož mně bude 30 a musim se sakra soustředit, abych si ty boty taky nepočůrala :lol: :oops: 8) :D :roll: :cry:

Ještě jednou sorry za vpád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
7.8.08 16:38
pehot píše:
Omlouvám se - dneska mám nutkání odpovídat na všechny možné příspěvky, ale tady mi to fakt nedá: sandrik , bohužel nevím, kdy se holčičky naučej čůrat v podřepu,jelikož mně bude 30 a musim se sakra soustředit, abych si ty boty taky nepočůrala :lol: :oops: 8) :D :roll: :cry:Ještě jednou sorry za vpád

Pehot - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka