postel - zabránit počurání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1490
18.7.08 12:22

postel - zabránit počurání

Ahojky,
malý začíná chodit pomalu přes den na nočník, je to ještě brzy,ale sonduji, jak odbourat spaní s plenou. Jak řešíte, aby vám nepočural postýlku? Kamarádka ma nějaké prostěradlo vespod pogumované, nahoře froté a dá se i vyprat. Vyplatí se to? A co takové ty podložky pod miminka z drogerie či z lékárny, které se používají v nemocnicích?

pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
18.7.08 12:52

Ahoj Pet, pro děti mám do malé postýlky podložku pod prostěradlo - nahoře je froté, vespod pogumovaná, na rozích má gumu na přichycení k matraci. Můžu doporučit… Stojí cca 200 - 300 Kč, dá se vyvářet. Do igelitových podložek bych nešla, sice stojí pár korun, ale nedají se přichytit, prostě mi jsou nesympatické… M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.7.08 12:59

My máme tyhle pogumované froté podložky taky - a na všech postelích. Dokonce i na posteli pro hosty… Jen my máme v ložnici jinou, tlustší. Navrch dávám normální prostěradlo, občas vyperu oboje, ale ne pokaždé.

Když se Pepi učila spinkat bez plínky, spala jen na poldožce - je navrch froté, tak to nevadilo - a střídala jsem je. Počůrala se několikrát, ale na matraci nebyla ani kapička…

Musím říct, že je to moc šikovný pomocník…

My je kupujeme v IKEA:

http://www.ikea.com/…cts/70096848

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
18.7.08 13:13

Ahojky,
moc díky. Máme zatím postýlku - 60/120 - v Ikea jsem nenašla, poradíte?

pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
18.7.08 13:24

Tuhle podložku (nahoře froté, vespod pogumované a gumy na přichycení v rozích) prodávají taky ve Scontu. Mají na velkou postel i na postýlku. Je to značka Klinitex, jsou super. Obyčejnou Ikea nedoporučuju, nemá gumy v rozích, shrnuje se a trochu šustí. Ostatní taky docela šustí a obyčejné, např. přebalovací podložky se hodně shrnují, pokud tedy nemáš dítě, které se ve spánku vůbec nehýbe :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.7.08 13:50
Zubr píše:
Tuhle podložku (nahoře froté, vespod pogumované a gumy na přichycení v rozích) prodávají taky ve Scontu. Mají na velkou postel i na postýlku. Je to značka Klinitex, jsou super. Obyčejnou Ikea nedoporučuju, nemá gumy v rozích, shrnuje se a trochu šustí. Ostatní taky docela šustí a obyčejné, např. přebalovací podložky se hodně shrnují, pokud tedy nemáš dítě, které se ve spánku vůbec nehýbe :-)Martina

IKEA má dvě, tu co šustí na malé postýlky ( http://www.ikea.com/…cts/10024388 ) a jinou - ta je už na velké postele ( http://www.ikea.com/…cts/70096848 ),Ten froté nemá sice gumu v rozích, zato má celistvý lem ze slabého úpletu s gumou dole. Je lepší než jen ta guma v rozích. A rozhodně nešustí…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.7.08 15:11

Ahoj, už jsem odpovídala. Ty podložky pod prostěradlo s froté máme od firmy Klinmam… Nedávno jsem doobjednávala další… Jsou od firmy Renka, mají na povrchu flanel, jsou hodně tenké a když jsem je poprvé viděla, nevěřila jsem jim… 8O Až do první „nehody“.Matrace bez úhony přežila. Objednávala jsem je v e-shopu www.detskyraj.cz a stojí 285 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stanislava Hynková
15.3.10 16:09

Zdravím, mam dobrou zkušenost s obojím,jen prací prostěradlo neni tak finančně náročné. Podložky z drogérky jsou docela drahé a jen na jedno použití. Prostěradlo se vypere,rychle uschne a zase je použitelné. Mohu levně jedno nabídnout. Koupila jsem do zásoby a nějak nevyužijeme. :lol:

• Citovat
  • Upravit
170
6.4.10 09:29

Je to prostěradlo ještě k mání a jaké značky za jakou cenu.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stanislava Hynková
6.4.10 09:38

Dobrý den,prostěradlo mám, cena 150Kč.Předem děkuji za odpověď Stáňa :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
Stanislava Hynková
6.4.10 13:17

Dobrý den,pokud máte zájem,napište mi na mail cenkarnici@seznam.cz.Určitě se domluvíme. Moc vám děkuji Stáňa :-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step