Jak naučit morče na toaletu?

13
8.8.22 13:03

Jak naučit morče na toaletu?

Dobrý den, chtěla bych poradit, jak naučit morče na toaletu? Vyzkoušela jsem plno věcí, jako je dát nad záchudek přístřešek, dávat morče do záchůdku atd… Ale morče stále vykonává potřebu mimo záchudek. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
863
8.8.22 13:06

Dcera se taky snažila a nenaučila, morče má 7 let a je to po celé kleci, takže nezbývá než čistit ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.8.22 13:11

To bych taky ráda věděla, naši kluci záchod a všechny mé pokusy zdárně ignorují. Nakonec mi přijde nejlepší ten jejich oblíbený růžek častěji vyčistit, protože v momentě, kdy tam dám záchůdek, chodí zase jinam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
8.8.22 13:38

Morcata jsou prasata, je jim to jedno. Klidne si nachciji do misky s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.22 13:39

@Anonym6262 jsem dlouholetá morčatářka a neumím si představit to morče naučit. Kdysi dávno jsem se o to pokoušela a začaly 2 holky chodi do určité části ubikace, vyloženě ale na plastový záchod jako králíka, to se mi nepodařilo. Doporučuji skupinu morčatologie na FB, bylo tam pár jedinců, co se jim podařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
8.8.22 16:31

Náš princ s PP si klidně načurá i do postele. Máme ho na ručnících a v pelíšku ma fleecovou deku. Na záchod jde jen když jsme v místnosti, herec.
Ve výběhu má podložky pro mimina, jinak by byl koberec totálně zničený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.25 18:17
@Anonym6262 píše: Více

ja skousela to same ale morce nic kdyz morce opravdu potrebovalo na zachod a ja ho tam dala tak se tam vycuralo a vykakalo tak to muzate zkusit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný