Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chtěla bych poradit, jak naučit morče na toaletu? Vyzkoušela jsem plno věcí, jako je dát nad záchudek přístřešek, dávat morče do záchůdku atd… Ale morče stále vykonává potřebu mimo záchudek. Děkuji za radu.
Dcera se taky snažila a nenaučila, morče má 7 let a je to po celé kleci, takže nezbývá než čistit ob den.
To bych taky ráda věděla, naši kluci záchod a všechny mé pokusy zdárně ignorují. Nakonec mi přijde nejlepší ten jejich oblíbený růžek častěji vyčistit, protože v momentě, kdy tam dám záchůdek, chodí zase jinam ![]()
Morcata jsou prasata, je jim to jedno. Klidne si nachciji do misky s vodou.
@Anonym6262 jsem dlouholetá morčatářka a neumím si představit to morče naučit. Kdysi dávno jsem se o to pokoušela a začaly 2 holky chodi do určité části ubikace, vyloženě ale na plastový záchod jako králíka, to se mi nepodařilo. Doporučuji skupinu morčatologie na FB, bylo tam pár jedinců, co se jim podařilo.
Náš princ s PP si klidně načurá i do postele. Máme ho na ručnících a v pelíšku ma fleecovou deku. Na záchod jde jen když jsme v místnosti, herec.
Ve výběhu má podložky pro mimina, jinak by byl koberec totálně zničený.
@Anonym6262 píše: Více
ja skousela to same ale morce nic kdyz morce opravdu potrebovalo na zachod a ja ho tam dala tak se tam vycuralo a vykakalo tak to muzate zkusit. ![]()