Pes a fena dohromady?

Majky28
7.8.22 16:15

pes a fena dohromady?

Ahojky mame doma cca 3 med stene fenu krizence jorksira… kamaradka by potrebovala dlouhodobe pohlidat cca 2 leteho pejska jorka myslite ze je to mozne nebo mam pocitat s tim ze pes bude znackovat kdyz bude v kontaktu s Fenou? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1065
7.8.22 19:07

S fenou asi značkovat nebude, ale co hárání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
7.8.22 19:24

@Majky28 a jak se chová ten pes ted? hygiena ok? A až fena dospěje a bude hárat tak víš jak je oddělíš? Musíš si to rozmyslet a popřemýšlet co vše může být za problém a jak to pak řešit :? Já bych si psa k fenám nevzala, to hárání je pak velký problém :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majky28
7.8.22 19:41

@Tojsemja3 doufam ze ne :D

• Citovat
  • Upravit
Majky28
7.8.22 19:42

@Markéta80 Psala mi ze hygienu zvlada ze kona potrebu venku a kdyz je nejhur tak na plene.. ona to chce casem resit kastraci toho pejska

• Citovat
  • Upravit
59398
8.8.22 08:04
@Majky28 píše:
@Markéta80 Psala mi ze hygienu zvlada ze kona potrebu venku a kdyz je nejhur tak na plene.. ona to chce casem resit kastraci toho pejska

plena? tak to hodně štěstí :mrgreen: Dospělý pes chodí na plenu :jazyk: tak tam i čekej že bude značkovat v bytě. nešla bych do toho, at si domluví někoho z rodiny. časem řešit kastraci, ale jak to budeš řešit Ty až tvoje fena dospěje což bude za pár měsíců a začne hárat. Musíš sama vědět co vše tě vadí a dle toho se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný