Jak navázat vlnu při háčkování?

1047
23.9.11 13:20

jak navazat vlnu pri hackovani?

ahoj holky,prosim o radu Vas,sikovne pletarky a hackarky.. zacala jsem hackovat,dost me to bavi a prave delam treti zimni cepicku synovi.. docela mi to jde,ale v cem tapu je,jak navazat vlnu pri krytkach ousek? jednu krytky uz jsem udelala,tam jsem pokracovala z predchozi rady,ale neumim udelat krytku na druhe strane:-D teda spise ji navazat,pokud ji ustrihnu:-( muzete mi nekdo poradit?? prcci spi,tak se snazim to rychle dodelat:-D dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1227
23.9.11 13:36

zkusím to popsat:
vem nové klubíčko (nebo ten zbytek, co ti zbyl po první krytce), navolno si udělej normální očko, jako když začínáš háčkovat (mezi prstama), to očko pak protáhni na tom místě, kde chceš začít dělat tu druhou krytku a vznikne ti základní očko, kterým pak normálně budeš pokračovat svým vzorkem z té nitě, která pokračuje mezi očkem a klubíčkem
z toho popisu bych měla problém to pochopit i já, ale líp to asi nenapíšu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
23.9.11 13:38

joo uz to mam:-D diiiiky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
1.10.11 22:55

Ja som niekedy v začiatkoch jednoducho vlnu zviazala, ale tie uzlíky nevyzerali pekne, a potom som farby začala spíjať, ako písala katek78 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat