Jak nosíte legíny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak nosíte legíny?
Ahoj, zajimalo by me, jak nosite leginy? Pod kolena, do puli lytek nebo uplne dlouhe? Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já se svýma sexy nožkama nijak… Nemůžu děsit okolí
ale kdybych mohla, asi bych volila do půli lýtek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tescada nosím jak krátké - v kombinaci se sukní, tak dlouhé - samotné s tunikou.. mmchdm, u nás v domě je slečna, která má asi 10tery leginy a nikdo jí ještě neřekl, že všechny jsou průhledné. Nosí to s vypasovaným krátkým tričkem, radost pohledět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď v létě do půli lýtek a přes zimu a chladnější počasí dlouhé ke kotníkům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nosim dlouhe s delsim svetrem nebo tunikou na ven. Na doma nosim pod kolena s delsim trikem. A na sport nad kolena sportovni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska ráno naruby a štítkem dopředu
Jediné, co mě snad trochu omlouvá, že jsem neměla čočky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka_ova píše:
Dneska ráno naruby a štítkem dopředuJediné, co mě snad trochu omlouvá, že jsem neměla čočky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím dlouhé a ke kolenům, ty do půlky lýtek zkracují a zmohutní nohy. K tomu sukni nebo kratší šaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@tescada nosím jak krátké - v kombinaci se sukní, tak dlouhé - samotné s tunikou.. mmchdm, u nás v domě je slečna, která má asi 10tery leginy a nikdo jí ještě neřekl, že všechny jsou průhledné. Nosí to s vypasovaným krátkým tričkem, radost pohledět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nijak. Nejsem tak štíhlá, abych si je mohla dovolit. Jinak by se akorát neměla zapomínat, že je to spodní prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to vypadalo sexy, těhotenské břicho, legíny naruby a vlála jsem na vodítku za naším psem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit