Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja mam 4mesicni holcicku, co ma radsi zimu. I v noci se odkopava a spi nejradeji s hrudnickem, rucickama a nekdy i nohama venku a treba dneska jsem ji oblekla jen bodicko s dlouhym rukavem, bavlneny kalhoty, teply ponozky a lehkou cepicku. V kocare byla prikryta lariskou a kdyz jsem ji vyndala, tak jsem ji dala jeste lehky kabatek. Podobykam, ze jsme se pohybovaly predevsim na slunicku.
Mimochodem - jsem rada, ze je po zime, ale, uprimne, v zime mi mala mnohem lip spala, ted je to des bes :-/
A.
Ja mam 4mesicni holcicku, co ma radsi zimu. I v noci se odkopava a spi nejradeji s hrudnickem, rucickama a nekdy i nohama venku a treba dneska jsem ji oblekla jen bodicko s dlouhym rukavem, bavlneny kalhoty, teply ponozky a lehkou cepicku. V kocare byla prikryta lariskou a kdyz jsem ji vyndala, tak jsem ji dala jeste lehky kabatek. Podobykam, ze jsme se pohybovaly predevsim na slunicku.
Mimochodem - jsem rada, ze je po zime, ale, uprimne, v zime mi mala mnohem lip spala, ted je to des bes :-/
A.
Tak jsem se musela zasmát, já totiž byla včera ta matka tyranka, která peče svoje dítko… ![]()
Byli jsme plavat, to chodíme z domu v osm. A to tady u nás je fakt zima, bylo asi 5 stupňů, takže malý měl punčocháče, body dl.r., přes to triko kr. r., džínové lacle, flísovou mikinu s kapucí, tenkou čepičku, byl v kočáru přikrytý slabou dekou a ve fusaku (jen flíís a neprofukovací povrch). A bylo mu tak-tak, já to zkousla v triku dl. r. a svetru, ale přeci jen jsem tlačila kočár a popobíhala, abychom to stihli, zvedala ho sama do busu a do tramvaje, tak jsem se zahřála.
No, v jedenáct jsme odcházeli z bazénu a já měla prcka v tom samém bez deky - no jen jsem vyšla ven, tak jsem začala svlíkat, ale opatrně, přece jen jsem nevěděla, jestli fouká a tak, ten bazén je totiž utopený v pasáži pod zemí..
No nakonec měl jen ty laclíky, body, punčocháče, fusak jsem odpreparovala, ostatní svlíkla. Kdyby nespal, svlíkla bych asi i ty punčocháče…
Ale stejně jsem se musela smát, jak na mě koukali, já v triku, no přesně jak píšete… ![]()