jak nyní oblékat??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
21.4.06 09:52

jak nyní oblékat??

Ahoj Holky,

prosím o radu jak v tomhle počasí oblékat. Malé je něco přes čtyři měsíce a v tomhle počasí má venku na sobě body, dupačky a přes to venkovní overal (silnější než bavlna) a čepička, je v kočárku a pod dekou. Přijde mi však že jí v tom musí být v tomhle počasí vedro.

díky Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5636
21.4.06 09:59

Oblekej primerene pocasi … muzes dat o jednu tenkou vrstvu vice nez si oblekas ty … a deku sebou a vzdy muzes prikryt kdyz se ti bude zdat, ze je studena.

Sulanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
21.4.06 10:00

Naše Klárka měla dlouho poměrně špatnou termoregulaci a podchlazovala se. Taky jsem měla pocit, že jí musí být vedro, a nebylo!!!
Poznáš to, když sáhneš za krčík. Jestli je tam spocená nebo hodně teplá, je jí horko. Pokud ne, tak je OK. Naopak, pokud má studený nos, je jí zima.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.4.06 10:01

Šimon má 6 měsíců,dávám tepláčky,body-dlouhý rukáv a když je tak jak teď,tak už nic jinýho,samo že deku mám v záloze a mikču taky,ale vzhledem k AE co máme si říkám ať je mu raději chladněji než horko.Čepku taky nemá,jen ve stínu,nebo když víc fouká.
Dítka mají mít max. o jednu vrstvu víc než my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
21.4.06 10:03

Přesně, nejlepší jsou ty zimně oblečený rudý děti a vedle vykračuje maminka jak frajerka v tričku s krátkým rukávem.....
Máme 10 měsíčního kluka a oblékám ho naprosto stejně jako sebe. Jen on má pod kalhoty ještě punčochy, já ne :lol:
Jinak radši ať mu je mírně chladno, než aby se potil a ofouknul.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
21.4.06 10:08

Souhlasím s tím, že je lepší si na to dávat pozor a s tím, že se má dávat o jednu vrstvu víc než máš ty, dokonce za tu vrstvu navíc je často považována deka. Ve 4měs bych tu deku teda dávala podle toho, jestli fouká či ne a slabou, každopádně.
Co se týče studeného nosu, s tím nemohu souhlasit, malá měla studenej nos pořád, i když jinak je teplá.
Doporučuju spíš dát slabší vrstvy, aby se event. jedna sundala. Např. já bych dala body s dlouhym (odpoledne krátké) a mikinku a kaťata (brzy k ránu možná i slabší punčošky) a deku.
Jenže my jsme otužilky…ale opravdu počítat s tím, že v kočáru je tepleji o to víc, když svítí sluníčko. Zpocené dítě se spíš nachladí.
Taky máme AE a když si to neohlídám, holka je zesypaná ošklivě…tchýně sice zuří, ale nelituji.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
21.4.06 10:10

Nikino pohled na to mám stejný:) Zrovna ve středu jsem zírala, že někdo vozí dítě ještě v beranovi. Samo je to věc každého, jen by mě ale zajímalo, jestli se někdy některé (netvrdím všechny) maminky zamyslí nad tím, jak by v daném oblečení bylo jim.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
21.4.06 10:32

Ahoj,
já teď dávám Semíkovi bodýčko s dlouhým rukávem a přesto svetřík, štrapmlíky a kalhoty, v kočárku má fusak, ale mám to tak, že je to tak jako deka, jen jako podložka. A samožřejmě tenkou čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.4.06 10:35

Zrovna včera jsem viděla maminu-měla tak 5-ti měsíční holčičku,byla v beranovi a ještě čepicu a nánožník taky zaplej,chuděrka plakala,bodejť,mamina tričenko a dítko jak v sauně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.4.06 10:36

Zrovna včera jsem viděla maminu-měla tak 5-ti měsíční holčičku,byla v beranovi a ještě čepicu a nánožník taky zaplej,chuděrka plakala,bodejť,mamina tričenko a dítko jak v sauně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.4.06 10:37

Zrovna včera jsem viděla maminu-měla tak 5-ti měsíční holčičku,byla v beranovi a ještě čepicu a nánožník taky zaplej,chuděrka plakala,bodejť,mamina jen tričko a dítko jak v sauně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.4.06 10:40

Zrovna včera jsem viděla maminu-měla tak 5-ti měsíční holčičku,byla v beranovi a ještě čepicu a nánožník taky zaplej,chuděrka plakala,bodejť,mamina jen tričko a dítko jak v sauně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.4.06 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.4.06 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.4.06 10:46

holky,omlouvám se,házelo mi to,že to neodešlo!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí