Jak obléct 2měsíční mimi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Gibbo
9.10.11 11:31

Jak obléct 2měs.mimi?

ahojky holky, přijdu si jak pitomá, ale fakt už nevim a to mám 2leteho klučika… Jak oblekáte ted mimča? Počasi je takový chvilku tepleji, chvilku chladněji, ale i tak, vitr už je studený, ikdyž slunko vyleze (chjo)… Dáváte už po rifličky punčošky nebo stači ještě podkolenky? Já si totiž přijdu fakt jak pitomá, furt jsem si řikala, že oblikám akorát - body s dlouhým,přes to triko slabe s dlouhým a mikču,podkolenky,kalhoty a bačkurky a přes něj v kočárku teplejši deka, samozřejmě čepičku… Ale ted jsem potkala jednu z vesnice a nestačila jsem se divit - rukavičky, už „zimni“ fusak, deka přes něj, teplá čepice atd… Co bude oblekat tomu ditku až bude pod 1Ostupnů či mráz nedejbůh? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
9.10.11 11:37

ahoj
ja mam probelmy s oblekanim porad, stale nevim, co komu davat. kazdopadne dneska je kosa velika. zimni fusak bych nedavala, prave, ze pak az bude minus, tak co? mam emitex fusak do autosedacky, tak v chladnu pouzivam ten, puncochace bych jeste nedala, jen podkolenky. Beru to podle sebe, jakmile mam touhu si narvat pod rifle jegrovky, tak davam detem puncochace. manzel zitra pojede s jednim z dvojcat z nemocnice, tak doufam , ze neumrznou, jelikoz majiobleceni na teplejsi pocasi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.10.11 12:00

Každý si obléká své mimčo po svém a i mně se stávalo, že jsem potkávala maminky s naditými potomky a já si pak připadala jako krkavčí matka, že toho svýho chudáka ani neoblíknu. Malého oblékala jen o něco tepleji než sebe a byl v pohodě. Tělesnou teplotu jsem kontrolovala průběžně na hlavičce a kdyžtak přidala deku. V hlubokým kočárku je stejně prcek schovanej pod boudičkou a nánožníkem, takže mu tam fouká minimálně. Paradox je, že když je teď větší, oblékám víc, protože tráví veškerý čas na zemi, kde snáz prochladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
9.10.11 12:02

Já zimní fusak od zítřka vytahuji. Nebaví mě pořád oblíkat a svlékat mimino, pak ještě staršího :roll: o. Mimčo to baví ještě mín. Takže buude tak, jak je dom, na to slabší mikini, čepici a jde se ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
9.10.11 13:15

Ahoj, já mám kluky 7 a 10 let a u toho 2měsíčního si lámu hlavu stejně jako ty. V kočárku to ještě nějak odhadnu, ptz. je ještě rád v zavinovačce ale co mu dát do sedačky, je oříšek. Napadá mně totiž to samé, pokud už teď fusak, tak co v mrazech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.10.11 16:30

tak já mám sice devítiměsíční, ale taky si lámu hlavu…teď jsme byli víkend na šumavě, kde sněžilo a bylo kolem nuly, takže měla fusak, jenže v něm sedí, takže má vlastně zabalený jen nohy :roll: takže na nohou punčochy a fusak, který je s tou zateplovací vrstvou, body s krátkým, tričko s dlouhým, slabší svetr a bundu a čepici.. :nevim: jinak doma mi teď spí venku takhle, akorát bez bundy a v stále v tom fusaku..uklidňuju se, že až bude mráz, tak vytáhnu nánožník a deku..

• Citovat
  • Upravit
283
9.10.11 20:26

Tohle řeší asi každá mamina. Po tom co jsme ale měli nedávno rýmu a kojení byl tím pádem horor, říkám raději víc než míň, takže malé dávám o jednu vrstvu víc než sobě. Dnes byla docela kosa a my na ven měli bodyčko s dlouhým rukávem, na to dupajdy a capáčky a ještě podzimní bundičku, k tomu v autosedačce slabší zavinovačku od Emitexu a na nožičkách (kde měla jen jednu vrstvu) měla ještě přehozenou slabší dečku) a samozřejmě čepičku (ještě ne zimní). Každopádně už běžně dávám punčošky a na to tepláčky, podzimní bundičku a k tomu i dečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
10.10.11 08:50

Tak můj půlroční má kalhoty, ponožky, tílko, tričko s dlouhym, slabší mikinku a je v podzimním fusaku. Na kočárku dekl a na hlavě čepičku. :-D A kolikrát mu je teplo, tak řve a musim sundat dekl a pootevřít fusak. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
10.10.11 14:04

Fiiiha, tak to je dobrý, takže nejsem zase tak mimo :-D a ještě se zeptám jak to máte doma? Jako kolik stupnu a tak… Na spani nechávám v mistnosti cca 18stupnů, stači to? A jinak obývák tak cca 2O-21stupnů. Ještě tady neni nijak extra zima,tak spiš jen tak přitopim,ale že by už natvrdo,to asi ještě ne… Jinak kluky mám doma v tepláčkách,bačkurky a body s dlouhým rukávem,popř na to dám mikču,když starši leze po zemi furt…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková