Jak obléct jarní miminko do kočáru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
31.12.24 21:13

Jak obléct jarní miminko do kočáru

Ahoj holky, jdu si pro radu od zkušenějších. Čekám svoje první miminko, termín porodu mám vypočítaný na 31.3. Postupně si dávám dohromady, co bude potřeba pořídit a nevím si rady, jak obléct novorozeně takhle brzy zjara do kočárku. Nejde mi tak uplně o oblečení, tam je mi jasný, že budeme vrstvit ideálně funkční materiály a zkoušet, co je ideální, ale spíš mě zajímá, do čeho jste takhle malé mimčo balily(i) vy.? Měly jste ten přechodový fusak, zimní fusak, zavinovačku, kombinézku nebo jen nějakou dečku? Díky za rady a mějte se fajn!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
31.12.24 21:19

Na konci března nejspíš ještě využijete fleecový fusak, to může být ještě chladno. V teplejších dnech pak stačí deka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
31.12.24 21:21

To hrozně záleží. Pamatuji si na konec března a bylo to i na teplejší fusak a máme fotky z dubna kd jsme se koupali. Záleží jestli taky bydlíš ve městě nebo na horách.
A záleží co chceš oblékat pod fusak. Za mě čím méně tím lépe - oblékání. Proto bych volila teplejší obal ( fusak nebo deku ).

• Citovat
  • Upravit
3012
31.12.24 21:28

Měla jsem jen zimní fusak a jak se oteplovalo, dávala jsem míň vrstev. To fungovalo dokud jen ležely a nijak se nesoukaly ven.
Začátkem jara jsem vzala mimino v pyžamu /tenkém overalu/, ponožkách a čapce, utáhla ve fusaku a mohla jsem jet.
Můj byl teda hodně teplý, vlněný a péřový.
Ale taky razím míň oblečení a teplejší fusak.
Různě vrstvit to taky jde, ale já se tomu ráda vyhla dokud to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
31.12.24 21:31

Konec brezna/zacatek dubna jeste umi byt fakt ledovy. To jsem vyuzila teply fusak, dovnitr jen to, co melo mimco doma plus mikinu. Plyšový overal jsem pridala, jen kdyz bylo pod nulou. Ne ze bych teda moc kocarkovala, spis jsem nosila pod bundou a to pak byly deti v tom, co doma. Plus hodne teple ponozky nebo navleky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
31.12.24 21:47

To je ještě velká pravděpodobnost, že bude zima. Takže za mě teplý fusak a do něj pak obleces podle počasí. Mimco v něm hezky zababušíš a nemusíš z něj dělat velkou cibuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
31.12.24 22:36

Jarní/podzimní fusak nebo hodně tepla deka. Kamarádka využívala zavinovačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7274
31.12.24 23:04

Měla bych oripraveny zimni fusak i podzimni. a oblečení do něj je pak stejně fleecovy overal. oba fusaky pak použijes na další podzim, zimu
na konci března muze byt plus deset na ten fleesovy fusak, i mínus pět na zimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
1.1.25 07:56

Mám podzimní, zimní a letní, ale na jaře bych se řídila venkovní teplotou, pocitovou teplotou a celkovým klima než obdobím.
Pamatuji jara už s dětmi, kdy v dubnu nasněžilo a mrzlo, bylo několik stupňů pod nulou.
Celkově jsem měla děti kočárové spáče bez nutnosti vytahovat. Takže ne klasická kombinéza, ale pouze teplý overal a zimní fusak. Na něj ještě deka v případě potřeby. Bylo to fajn, když jsme potom vjeli někam do tepla budovy, jen jsem rozepla fusak a nebudila dítě svlékáním oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková