Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Prosím, nemáte někdo zkušenost - tip, kde koupit lyžařské kalhoty pro hubeně dítě? Potřebuji velikost 152. Dcera je štíhlá a dlouhonohá. Do všech, které jsme zatím zkoušely, by se vešla dvakrát ![]()
Taky mám dlouhonohou žížalu a sedí jí Alpine Pro a Loap. I Lidl má věci na hubený děti.
@Janli píše: Více
Díky. Dosud měla právě Lidl, ale ve velikosti 146/152 už jsou moc široký. Loni měla i ty Loap, ale ty se mi nedaří sehnat ve větší velikosti. Zkusím ještě mrknout na ty Alpine.
Z Decathlonu takove ty rostouci.. ty dceri padly, je taky hubena a dlouhonoha.
@MiaBea píše: Více
Syn měl v době lyžáku velikost 146/153 a vážil něco kolem 30kg. Kalhoty jsem mu brala v lidlu.
rostoucí v decathlonu. Mají stahovací šnůrku po stranách, vydrží určitě dvě sezony, někdy i tři. Tuším, že mají i stahování v pase
@Moise píše: Více
Máš prosím odkaz, které konkrétně to jsou?
@lleennttiillkkaa píše: Více
Ty jsem vracela, dcera by se do nich vešla dvakrát ![]()
Krásné hubené má Hannah (Akita Jr), ty mám pro syny, dcera má Stuf a rostoucí z Decathlonu, ty Stuf jsou o něco hubenější a vyšší na zádech, což máme radši. Za mě jsou nejlepší ty Hannah i co se týká lehkosti, příjemnosti materiálu.
Lidl mi oproti výše zmíněným přijde docela široký, máme odtud poděděné kalhoty jako náhradní a děti v nich úplně plavou.
Příspěvek upraven 23.12.24 v 03:03
tyto
https://www.decathlon.cz/…_/R-p-325599?…
ale teda koukám, že je dost podražili
@Hoa Mai píše: Více
Super, díky. Zrovna na jedny z nich jsem min. týden v Decathlonu koukala a zdálo se mi, že by mohly být ok.
@Moise píše: Více
Díky, zkusím objednat. Vzhledem k tomu, že skoro nic nesedí, tak cenu už jsem přestala řešit ![]()
tak snad budeš spokojená. Jinak lepší je u nich určitě zkoušet, číslování mají všelijaké, moje děti musely mít vždy o číslo nebo dvě větší, do těch jejich věkových kategorií se nevešly. Plus tyhle kalhoty mají být větší, nohavice se zatažením zkrátí