Jak obléct ve vedru do šátku / nosítka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jancic
20.5.11 17:54

Jak obléct ve vedru do šátku/nosítka?

Jak oblékáte své prcky do šátku/nosítka? Zítra máme jet na výlet s Manducou na chatu (malý má deset měsíců) - cesta je podél říčky lesem. Komáři apod tam nejsou. Stále nevím, jestli kalhoty/kraťasy triko s krátkým/dlouhým rukávem. Nechci, aby se upekl, ale zas nemá na dětskou pokožku svítit přímo slunce … :nevim: Samozřejmě že bude namazaný kvalitním opalovacím krémem 50+.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
20.5.11 18:00

Podle toho jak bude,ponozky, delsi bavlnene kratasky bodycko s dlouhym nebo s kratkym a lehci tricko s dlouhym:) na hlavu klobouk, satek co nosite
ale do tazky bych zbalila asi lehci teplacky a slabsi mikcu kdyby se zatahlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
20.5.11 18:02

Jééé to jsem nedopsala - kdyby bylo jako dnes :-D

• Citovat
  • Upravit
23033
20.5.11 18:09

jo tak:D no ja do satku dneska treba, jsem mela Gitku v satku, bodycko na tom tilko,a lehky plataky a sandalky na hlavu satek, ale to jsme byli jenom na hristatku. Takhle do lesa spis bodycko s dlouhym a lehky plataky nebo kratasky a do tazky radsi nejaky dalsi vrstvy, vzdycky muzes priobleknout…

jako treba nektery matky co jsem dneska videla nechaj litat dite jenom v bodycku, nebo ho i tak maji i v kocarku ci v satku ale to mi prijde celkem brzo, co jim budou davat kdyz bude 35 ve stinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.5.11 18:54

Tak dneska jsem vezla dítko v kočárku v body s krátkým a kraťasech. Teploměr ukazoval 32 stupňů na sluníčku. Ve stínu parku bylo i takto príma.
Do nosítka bych asi oblíkla lehce, dítě se ohřívá i od nosiče. Kůži zakrýt, ale prostě lehkýma věcma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.5.11 20:46

jancic já do nosítka používám funkční oblečení, teda především trika, tak že dávám buď merino triko s dl. rukávem engel a teď mi ještě příjde merino hedvábí triko s dl. rukávem taky engel, na spodek dávám něco lehčího, tak že nějaké lehké tepláčky, či plátěné kalhoty, na hlavu klobouček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
20.5.11 21:12

ja loni v lete davala bud body s kratkym rukavem a pokud se ochladilo, natahla jsem na nohy babylegs. no anebo jsem ji davala moiru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
20.5.11 21:25

My jsme dneska byli v ZOO. Měli jsme sice kočár, ale protože byla malému dlouhá chvíle, putoval do nosítka. Měl na sobě bodynko s krátkým rukávem, plátěné laclové kraťasy, ponožky a čepičku. Sice mi tam usnul, ale dlouho ne, probudil se s křikem a byl slušně spocený. Příště dám jen bodýnko a na nožičky návleky. Je to super hlavně do nosítka. Když je chladněji, dávám bodynko, mikinu a na nožičky punčocháče a na to zase návleky. Je to supr hlavně proto, že se na kalhotách neudělají záhyby a malý od nich nemá otlaky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
20.5.11 21:29

Jo a máme taky Manducu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.5.11 21:52

Minulé léto jsme dávali lehounkou moiru, byla moc prima, plus mezi mě a dítě napůl složenou plínu, fungovala jako savá vrstva a zároveň izolace. Já byla v bavlně mokrá jak myš, ale dítě bylo odizolované a omoirované a bylo mu dobře.
Na nohy bych dala spíš lehčí dlouhou nohavici, která jde v případě nutnosti vykasat ke kolenům, triko s krátkým, něco na hlavu.
Stínění lze velmi efektivně zajistit deštníkem 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
26.3.16 12:21

Děvčata tady jsou krásné botičky pro nošence
www.fler.cz/zbozi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...