Jak oblékat 8. měsíční dítě do kočárku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak oblékat 8.měsíční dítě do kočárku?
Ahojte, jak oblíkáte tak staré dítě? Moje je jeste v korbičce. A body s dlouhým rukávem, svetr nebo mikču, punčochy, kombinézu, čepici, zimní fusak, deku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj! Já už mám malou (8. měsíců) ve sporťáku a dávám jí body s dlouhým rukávem, mikču, punčocháče a buď kalhoty a bundu nebo slabší kiombinézu a k tomu fusak. Na deku mi přijde ještě brzo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám teda půlročního - body s dlouhým, tepláčky, ponožky, na to kombinézku-chlupatku, na hlavu čepičku a šup do fusaku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
10m je ve sporťáku. Dávám body s dl. rukávem, polodupačky, fleecový overal, čepici a do fusaku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady zase vetsinu vydesim, ja davam body, puncochy, kombinezu, cepici, chlupatou deku a kryt od korby.
- Citovat
- Upravit
Body s dlouhým rukávem, ponožky, overal a fusak a ručičky má pořád teplé, až je mi to podezřelé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tunrida Proč vyděsíš? Já myslím, že je rozdíl, jestli je dítě v uzavřené hluboké korbě nebo v „otevřeném“ sporťáku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má necelých 7m a teď jak byly ty mrazy, měl bodynko s dlouhým, mikinu, bundu. Dole punčochy, kalhoty a pletené capáčky nebo ponožky. Samozřejmě teplá čepička. Byl ve fusaku a zakrytý dekou.
Je taky ještě v hluboké, do sporťáku ho dám po Vánocích, až koupíme nový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit