Jak oblékat mimi v zimě

2
16.10.12 14:42

Jak oblékat mimi v zimě

Ahojky :) mám 2 měsiční miminko a chtěla bych poradit jak ho oblékat v zimě do kočárku a co pod kombinézu, děkuji za odpověď maminkám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13755
16.10.12 14:49

Je to pořád to samé dokola… Body, bavlněný overálek, ponožky, mikinku nebo svetřík, teplou kombinézu a fusak… Já dávala do fusaku ještě flísovou deku. Záleží, jak moc je zima, jestli 5° nebo -10°…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
16.10.12 14:51

@Erča ještě koukám, že jsi tu nová, projdi si seznam diskuzí nebo použij vyhledávač, 99% věcí je tu už probraných, nemusí se kvůli každé zakládat další diskuze. Stačí třeba do vyhledávače zadat „jak obléknout v zimě“ a vyjede ti toho spousta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.10.12 14:54

Tady je celá sekce pro diskuse o oblíkání, určitě tam něco najdeš :palec:
 https://www.emimino.cz/…/jak-oblect/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
16.10.12 14:54

Ono taky záleží na dítěti. Syn měl rád chladněji, pokud bych mu dala do fusaku ještě kombinézu, tak by zešílel, takže jen pučocháče, dupačky, body, svetr, zimní bundu a čepici a rukavice a do fusaku. Holka je taková zmrlinka, takže jsem zvědavá, jak jí budu oblíkat, co jí bude vyhovovat. Ono to poznáš na dítěti sama. A jinak se nedoporučuje s dětma do půl roku chodit ven, když je pod -5st. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
16.10.12 14:58

Zrovna jsem řešila stejnou věc, mám teda 4m mimi. Objednala fusak tento : http://www.ondalek.cz/…ican-fifties, pak jsem koupila overal teplý, takový fleesový tlustější, ale takovou tu tlustou kombinézu jsem nekupovala. Prodavačka mi potvrdila, že na zimu je to až až. Budu nejpíš dávat body dl rukáv, pončocháče, overal a fusak. Ono totiž s miminkama by se mělo chodit pouze do -5 pak, při chladnějším počasí se to nedoporučuje. A kdyby byla chladná tak přidám nějakou mikinku, ale malá nesnáší hodně vrstev, tak doufám že to bude stačit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
16.10.12 15:05

@Dee29 Ten mám taky, synovi je půl roku a tento fusak je přispůsobený pro sezení, je tak tvarovaný. Nevím jestli nebude pod zadečkem tlačit. Pro ležící mimi moc není. Já to zjistila až po koupení :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
16.10.12 15:09

@dajka16 jakto, že není pro ležící mimi? Zrovna jsem ho objednala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
16.10.12 15:10

@AnastazieB teda mám 3měsíční a takhle bych ho navalila tak leda do -25ti (ale to bych spíš nikam nešla, kdyby to nebylo nutné) 8o a to mám hubenýho zmrzlíka…

zakladatelko, dělám to tak, že ho nějak obleču a beru si sebou ještě tenkou flísovou deku a tlustou vlněnou. když potřebuje přikrýt flískou, obleču mu příště o tenkou vrstvu víc (body, overálek), když vlněnou tak rapidně přehodnotím a dostane např. navíc overálek a mikinu(aby příště zas stačila jako pojistka ta flíska). časem se určiě dopracujem i k fusaku nebo kombinéze. prostě postupně. zima taky nedojde ráz naráz. a pokud ano, tak si zkus „aklimatizačních“ 20 minut na balkoně někdy když nikam nespěcháte. a uvidíš.

hlavně s rozumem a ne podle toho, jak kdo psal na webu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
16.10.12 15:17
@dajka16 píše:
@Dee29 Ten mám taky, synovi je půl roku a tento fusak je přispůsobený pro sezení, je tak tvarovaný. Nevím jestli nebude pod zadečkem tlačit. Pro ležící mimi moc není. Já to zjistila až po koupení :,(

No to si děláš srandu a píšou to tam někde, právě jsem četla diskuze, že si ho všichni chválí, ale že by byl na sezení to nikdo nepsal, no snad půjde teda vrátit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
16.10.12 15:18

@Hančíí Je tam pod zadečkem taková vyboulenina, prostě aby to sedlo do židličky. Já na to taky přišla až po koupení. Uvidíš jak ti dojde.snad to pod ležícim nebude tlačit, protože malej taky ještě nesedí. Když si všimneš, tak na obrázku k fusaku je vždy sedící dítě v něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
16.10.12 15:19

@PjckjsANEBjája teda mám 3měsíční a takhle bych ho navalila tak leda do –25ti (ale to bych spíš nikam nešla, kdyby to nebylo nutné)

souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
16.10.12 15:21

@dajka16 a já se ještě ptala jestli se vejde do hluboké malé korbičky, tak jim snad došlo, že mimi nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
16.10.12 15:21

@Dee29 on je jinak supr, teplej, hezky drží kolem hlavičky a to, že je to pro sedící nikde nepíší, aspoň já to tam nenašla. Vždyť i sedící dítě si může zdřímnout vleže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
16.10.12 15:22
@dajka16 píše:
@Hančíí Když si všimneš, tak na obrázku k fusaku je vždy sedící dítě v něm.

To jo, ale to by mě teda nenapadlo, tak snad to bude OK, protože jinak nevím jakej bych koupila tenhle se mi líbil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková