Jak obléknout ročního k moři?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak obléknout ročního k moři?
V červnu se chystáme k moři. Malému bude v té době 13 měsíců. Dáváte tam takto malým dětem plavečky nebo takové ty koupací overálky? Samozřejmě, že bude nosit kraťásky, tílka a tričky, ale myslím vyloženě na koupání v moři. A dáváte do plavek u moře vždy tu koupací plenku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zalezi kolik je stupnu, pokud pres 30, tak na primem slunci klidne porad v tricku (nebo tom UV oblecku), a pokud je to mokre, tak je to spis prijemne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by to situace dovolovala, tak by byl uplne bez plavek. S dvouletakem jsme to resili tak, ze sice mel na cestu od domu k mori plavky, aj se v nich vykoupal, ale potom byl stejne na brehu bez plavek, protoze trpi na ledviny a cokoliv mokreho by ho studilo… a osmery plavky jsem teda nemela.
Koupaci plenu-plavky jsem davala vzdycky jenom do bazenu, nebo pokud jsem vedela, ze jaksi dneska jeste nekakal a nehodlala jsem resit nejakou nehodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poprvé jsme s dcerou byli u moře, když jí bylo 18 měsíců a koupila jsem jí UV oblečení - tričko a dvoje kalhotky (jedny kraťasy a jedny kalhotky , oboje měly takovou tu nepropustnou vrstvu pro případ „nehody“)
přímo do vody jsem jí tričko sundávala (byla pod ním stejně namazaná), na hraní na pláži jsem jí ho zase oblékla, mokré kalhotky jsem vyměnila za suché (a hodila jsem je někde na sluníčko, za chvíli byly zase suché)
osvědčilo se mi to, udělali jsme to tak i další rok - to jí to loňské oblečení bylo tipťop, tak jsem ještě koupila tričko a kraťasy ve větší velikosti a když náhodou vlezla do vody i v triku, tak jsem jí ho pak vyměnila, aby nebyla v mokrém…
jo a měla i UV klobouček se širokou krempou , ten teda déle schnul, ale taky se osvědčil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem spodní díl od plavek, koupací plenu jen do bazénu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám ráda nahaté děti na pláži. U holčiček si myslím, ze ten písek není úplně ok na pipce a u kluků mi vadí, že curaji, kam se jim za chce. Vloni jsem byla uz fakt na mrtvici z těch malých exhibicionistu
po x letech s dcerou u moře a během týdne mi tam počítali 2× věci. ![]()
- Citovat
- Upravit
Šmarjá ženy neblázněte s těmi UV oblečky… dneska slova jako thermo nebo UV prodávájí. BTW spálil se někdo někdy pod obyčejným tričkem nebo pod obyčejným kloboučkem? Odpovím si sama. Nikdy nikdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to uv kupuju spíš kvůli tomu, ze to oschne rychleji než bavlna a nestudi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soanpe píše:
Tak to uv kupuju spíš kvůli tomu, ze to oschne rychleji než bavlna a nestudi
Ja jsem tedy věci na koupáni v bavlně ještě neviděla… všechno syntetika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše: Šmarjá ženy neblázněte s těmi UV oblečky… dneska slova jako thermo nebo UV prodávájí. BTW spálil se někdo někdy pod obyčejným tričkem nebo pod obyčejným kloboučkem? Odpovím si sama. Nikdy nikdo.
Jsem si to nedavno zrovna rikala, kdyz jsem na bavlnene kosili nasla cedulku SPF50
Ale tak ja rikam UV oblecky vsem ten syntetickym vecem, co jsou urcene do vody a nejsou to plavky ani neopren
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavky a tričko jsem dávala půlročákovi, aby na něj to jedovatý slunce nešlo napřímo a něco na hlavu. Teď mu bude u móře 15 měsíců. Nic UV kupovat teda nehodlám. Spíš by mě samotnou zajímalo, jak se nahlíží na nahatý děti na pláži..jestli mě tam bude někdo kamenovat (viz anonym výše) - jako bezdětná jsem si dětí nevšímala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my měli uv obleček a uv kšiltovku, krémem jsme mazali jen ruce, nohy, krk a obličej, nahatej nikde nechodil. Plenu jen do bazénu, do moře ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reaguju na tvůj povzdech nad uv a termo oblecky vs obyc. triko. @74paja
- načítám...
- Citovat
- Zmínit