Plovárna Luhačovice s miminkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plovárna Luhačovice s miminkem
Ahoj, chystáme se s dcerou do Luhačovic a rádi bychom si zašli na tamní bazén. Znáte někdo, máte zkušenost s dětským bazénkem? Malá bude mít 8 měsíců, na plavání s ní nechodíme, takže by to byla premiéra na veřejném bazéně. Šly byste tam s dítětem? Stačí mít jenom plavací plínku, nebo musí mít děti i plavky? Ptám se blbě, ale fakt nemám zkušenost. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Deti do jednoho roku do bazenu v Luhacovicich nesmi, stejne jako kdekoliv jinde..
viz odstavec Vylouceni z navstevy v Navstevnim radu
http://www.plovarnaluhacovice.cz/…evnirad.html
Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakože ani do brouzdaliště? ![]()
Já viděla před 14ti dny paní s půlročním synem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amazon Co jsem si četla např. provozní řád v Olomouci v Aquaparku tak tam smí opravdu děti až od 1 roku i do brouzdaliště, mám dojem že tak to má i Laa under Thay (či jak se to píše) v rakousku a spousta dalších.
Je potřeba fakt mrknout na ty jejich řády a taky to třeba němusí ani dodržovat, jen napsat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to plati na vsech na bazenech, je to ze zakona, nebo co, ale nam treba na jednom bazenu rekli, ze na vlastni zodpovednost jit muzeme, ale maly uz mel tehda 10m, takze kdybych rekla, ze ma rok, ztezi by to poznali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky. První mimčo, takže s tímto fakt nemám zkušenosti. Nic se neděje, holt plavat nepůjdem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit