Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebuju na příští měsíc oddálit MS tak o 3 dny. U normální HA vím, že se neudělá pauza a jede se další balení, ale jde to vymyslet nějak i u Cerazzette? Má tam 28 prášků, ty na poslední týden jsou jen placeba, nevíte některá? Díky moc.
co třeba zavolat na gynekologii, tam ti to řeknou přesně jak na to
Dragobella píše:
Ahoj holky, potřebuju na příští měsíc oddálit MS tak o 3 dny. U normální HA vím, že se neudělá pauza a jede se další balení, ale jde to vymyslet nějak i u Cerazzette? Má tam 28 prášků, ty na poslední týden jsou jen placeba, nevíte některá? Díky moc.
všechny by měli mít stejný účinek, takže týden placeba tam podle mě není. beru azalii a ta je to samé ![]()
a taky myslím, že mají všechny stejný množství hormonů a žádný placebo tam není, by byly jinak barevné pilulky
na oddálení ms je nortehisteron, nebo tak nějak se to jmenuje, brala jsem to na oddálení, když jsem jela na dovču ![]()
Boudice23 píše:
na oddálení ms je nortehisteron, nebo tak nějak se to jmenuje, brala jsem to na oddálení, když jsem jela na dovču
Já kojím a tohle je prý pěkný svinstvo, takže nee. Ale díky ![]()
iiiv píše:
co třeba zavolat na gynekologii, tam ti to řeknou přesně jak na to
Na gyndu jsem volala a prý by se při těchto práškách menstruovat nemělo, ale že na každého působí jinak. Takže se budu muset nechat překvapit..
Doufám, že nedorazí, jinak by mě švihlo. ![]()
žádné placebo prášky tam nejsou. Cerazzette se bere v kuse. Já u ní nemenstruovala vůbec.
Holky, byla jsem ráno nějaká zmatená. Měla jsem si vzít zapomenutý prášek ráno a normálně večer ten dnešní, jenže já slupla oba najednou a teď mám strach, aby to něco neudělalo malé, když budu před spaním a pak ráno kojit. Co myslíte? Ona je děsnej závislák, takže odpadá možnost, že bysme večer nekojily.. ![]()