Jak odeslat malý předmět?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jestli to posíláš, jako že to někomu prodáváš, tak bych to určitě neposílala jako obyčejné psaní, protože jak se to ztratí (nebo to příjemce zapře, že mu přišlo) nemáš nic v ruce. Takže pak bych volila službu „Doporučená zásilka“, která nejlevnější je za 26 kč, která nesmí mít přes 0,5 cm výšky a do 50 g. Pokud se do toho nevleze, tak tu druhou doporučenou zásilku, za 34 kč, ta už může být větší a vážit do 100 gramů.
Pokud to posíláš třeba kamarádce, tak bude stačit jako normální dopis (dáš do obálky, nalepíš známku, hodíš do schránky…), ale zas to musí být do 0,5 cm výšky a 50 g hmotnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej to do bublinkove obalky a posli doporucene… takhle to snad prezije
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, zapomněla jsem napsat, že u toho obyčejného je to známka B (levnější, pomalejší) nebo A (dražší a s trochou štěstí rychlejší).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka děkuji mockrát
no je to 2×11 a nevím kolik si mam říct za poštovné..
protože to posílám poprvé
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@klamonožka
Takže když je to na výšku 2 cm tak asi to dražší že?
Ano, to pak nejde jako verze „standard“, ta musí být do 0,5 cm. Ale jako ta za 34,–. Tady máš přehlednou tabulku:
https://www.ceskaposta.cz/…b267af9f43f7
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem právě našla toto
Tak asi to dražší platí, že?
jinak moc díky
- Citovat
- Upravit
Můžu odeslat kosmetiku (řasenku nebo rtěnku) normálně v malé obálce, ve které se posílá dopis? A normálně nalepit známku nebo jak zaplatit? Váha 30 g.. trapný dotaz, já vím, ale vůbec s tím nemám zkušenosti, tak třeba mi poradíte ???? díky????