Jak odjistit buben u pračky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak odjistit buben u pračky?
Ahoj holky, prosím vás, koupili jsme pračku, známý nám ji napojil na odpad a přívod vody. Jenže my si nějak řekli, že to bude asi všechno, tak jsme ji zkusili pustit na kratší program a málem nám při odstřeďování přeběhla přes celou místnost.
Tak jsme zjistili, že se musí odjistit buben. V návodu akorát psali, že se mají odšroubovat vzadu čtyři šrouby(taký dlouhý byly s gumovou vložkou). Potom, co jsme to udělali, tak se buben v pračce „houpe“ prostě s ním jde kolíbat, nejen kam se točí, ale i ze strany na stranu(k dvířkům a zpátky
). To je dobře? Já su úplně mimo, ale už se ji bojím pustit
![]()
Moc moc děkuju za rady, zkušenosti, cokoliv ![]()
pa, Anka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je normální, nemůže být uplně na pevno. Nám se taky houpe, klidně ji pust pokud jste dali pryč ty šrouby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo nam se taky houpe a dokonce jednou vycestovala i bez sroubu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To byla fakt legrace
ona si prostě chodila po místnosti, ani udržet ji nešlo
Moc děkuju za info, jdu ji pustit, snad to bude lepší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jste to pustili i s aretačními šrouby? to musel být nářez, ještěže to ta pračka přežila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noooo, to byl,
ale tak mi to vypli a snad teda přežila, už pere normálně, tak doufám, že to bude dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AankaMa Hmm, tak to bych docela ráda viděla
Tak snad to pračce neuškodilo, ale to, co popisuješ, je normální. Ale známýmu bych teda řekla, že je blb, když vám instaluje pračku a nevzpomene si na šrouby ![]()
- Citovat
- Upravit
Houpe se to normálně, ten buben není nikdy úplně napevno, ale ne moc, tak o 2-3 cm bych řekla.
Nečtení návodů před zprovozněním spotřebiče nekomentuju, známej blb není, pračku zapojil, ostatní je snad na majiteli a v jeho zájmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za komenty, hlavně, že to pračka přežila, už funguje v pohodě.
Stanou se i horší věci, popravdě, vtipný je, že v tom návodu to prostě není, respektive, teď co mně to zaujalo, tak v německým i anglickým jo, ale do českýho to nějak zapomněli napsat…
ale aspoň už to budu vědět do budoucna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit