Jak odnaučit na lahev a tipy na hrnečky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak odnaučit na lahev
Maminky prosím, jak jste odnaučili vaše dítka pít z kojenecké láhve? Syn - 14m byl na UM a měl stejnou lahev i na vodu/čaj. Chtěli bychom ho naučit pít z něčeho jiného, ale každý pokus o zavedení hrnku/hrnku s brčkem skončí šíleným řevem a nepije raději vůbec. Mám strach, že se mu začnou kazit zuby a také mi přijde, že tou lahví se nějak uklidňuje. Případně máte nějaký tip na nějaký fajn hrneček, že kterého se to vaše dítka hezky naučila? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkoušela jsi třeba láhev od Jupík water? Nebo vodu Rájec. Ta pítka s brčky jsou pro děti zvyklé na láhev s UM těžká na pochopení. Fungují na jiném principu. Jinak tě úplně chápu. My měli doma jeden čas úplnou sbírku hrnečků a lahviček, než jsme našli to pravé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkuste učící hrnek treba od NUK nebo i jenom obyčejnýbabylove. Syn byl také na UM a nebyl problém. Ty s brčkem byl také problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALIPELI to všechno právě máme a nechce nic jiného než tu svoji flašku, máme od babylove, od mam a od b.box takový ten hrneček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natykli96 píše: Více
Tak ještě mě napadá zkusit dát napít z normálního plastového hrnku…aby si zvykl, že může pít i z něčeho jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a proč to tak hrotíš, když je mu teprve 14 měsíců? vždyť nedávno to byl ještě kojenec, proč nesmí už pít z láhve?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga ráda bych, aby pomalu přešel kvůli prevenci zubního kazu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně to přijde zbytečně brzy trápit dítě, ale samozřejmě je to na tobě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro výživu dětí do 3 let na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.
Lucia z Nutriklubu je připravena vám odpovědět na vaše všeobecné otázky týkající se (nejen mléčné) výživy dětí do 3 let nebo konkrétních výrobků od společnosti Danone (Nutrilon a Hami).
Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně ![]()
Držím palce ![]()
Viki ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit