Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
mám dotaz, jak to děláte, aby v lednici nebyla taková ta nevůně? není to přímo zápach, ale mísí se všechno a není to to pravé, pak když tam mám uloženo něco, co nejde přikrýt atd tak to načichne
. je na to nějaký fígl nebo se toho nedá zbavit? není to ani umytím lednice, prostě asi všemi potravinami uvnitř
ahoj, tuhle tu někdo psal o zápachu z úst po česneku a nějaká holčina doporučila kovové lízátko, byl tam i odkaz, koukala jsem na stránky té firmy a měli i něco do lednice jako pohlcovač pachů .. tak to zkus pohledat ![]()
Já se snažím mít všechno přikryté. Jinak když chcem umýt ledničku tak stačí přidat do vody trochu octu.
Cetla jsem,ze do lednice je dobre dat hodne aromatickou kavu,treba do mensi misticky,jen tak proste polozit.Pak znama dava do misticky a soupne do lednice kocici pisek.
neli23 píše:
Já se snažím mít všechno přikryté. Jinak když chcem umýt ledničku tak stačí přidat do vody trochu octu.
Snažím se mít taky všechno zabalený, přikrytý. Ale i tak mám v lednici talířek, na kterém je vysypaný prášek do pečiva. Není to všemocné, ale pomůže. Jo, ale máme malinkou lednici ![]()
Nejlepší, co zabírá je půlka citronu hustě posolená - vsákne ty pachy:)
ahojky,jsou primo v drogerkach pohlcovace pachu do lednice,je to takova kosticka a nebo ja pouzivam rozkrojeny citron a nbeo nejaky zbytek z nej…
dle potreby v ramci hygieny utru octovou vodou a nemam problemy… ![]()