Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jaký mop by jste mi z vlastní zkušenosti poradili na plovoucí podlahu.A který rozdodně nebrat.
Chci aby podlaha po vytření nebyla moc mokrá a po vytření nezůstaly na podlaze čmouhy.Děkuji ![]()
diky za diskuzi,prave taky resime podobny „problemek“ po rekonstrukcich,ze co koupit…
dneska jsme koukali po mopu vileda,jak si nenamocis ruky a ma peknou vytiraci plochu,ale necham se inspirovat ![]()
zatim vytirame ruco s hadrem na vsech ctyrech ![]()
Ahoj holky, tak já mám profi od leifheit s nášlapným systéme.. mám jej sice na dlažbu, ale mají náhradní návleky i na plovoučku ![]()
Tak to jsme na tom podobně taky vytírám s koštětem a hadrem.Na Viledu ultramax jsem taky koukala teť mají v Albertu na všechny výrobky od Viledy 30% slevy.Jen bych nerada něco koupila a pak zase stejně skončila u toho koštěte ![]()
alco a nevis jak dlouho jeste ta akce na viledu bude? a rikas albert?
mofiz píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
diky za dalsi tip
na kolik vyjde mop s vedrem,nevis?
1670 komplet vytírám s tím druhý rok a spokojenost.. a to vytírám denně
mofiz píše:
1670 komplet vytírám s tím druhý rok a spokojenost.. a to vytírám denně
A jak je ten hadřík na konci cca rozměrově? Malý kouty s tím asi půjdou blbě nebo ne? ![]()
www.akcniceny.cz/letak/5797/p/6/
Akce je od 17.8-23.8 Hypermarket Albert
diky moc holky,tak mam dva tipy,uvidim jestli jeste nekdo enco napise a omrknem to s pritelem
no rohy se dají, ale také si musíš pomoct.. to neuděláš pořádně ani tím smětákem počkej přeměřím to
ale dá se tím do rohu zajet… jen ne na jeden pokus, pokud to chceš mít čisté– já to beru podle psích chlupu ty se špatně vytírají z rohu.. ale nepořádek jako drobky atd.. to v pohodě