Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebovala bych tipy, jak nejlépe přidělat kapsář na zeď a kde na to koupit materiál. Mám kapsář s tkalouny na uvázání dole a nahoře, takže jsme mysleli na nějaké dřevěné tyče, ale zatím jsme nikde nic vhodného nesehnali. Můžete poradit, jak to máte vyřešené vy a případně i přidat foto?
Tak my jsme si taky lamali hlavu s tim,jak to pridelat.Nakonec tatka navrtal hacky,mezi to jsme natahli nejake lanko a na to jsem privazala kapsar.my jsme hlavne nechteli nejak moc vrtat do zdi.
Foto muzu dat,ale neni to na tom nejak extra videt…
Taky jsme dumali, ale pak jsem někde na netu narazila na nápad, že to měl někdo uchyceno :
Ve zdi navrtané takové ty plastové úchytky (dělají se pro různé průměry), které používají instalatéři na uchycení trubek od topení ke zdi. Nevím jak to jinak popsat.
A jelikož máme doma dědečka instalatéra, tak to bylo coby dup a dokonce je výhoda i ta, že ta tyčka jde z toho docela snadno vycvaknout a kapsář se může pak vyprat ![]()
Pokud se mi podaří někde najít odkaz na to jak to vypadá, tak ho sem hodím, nafoceno to nemám zrovna z blízka ![]()
Příspěvek upraven 20.08.11 v 15:33
Takhle to vypadá u nás, trubku jsem natřela stejnou barvou jako zeď a bylo hotovo
Ahoj. Máme připevněné přesně jak píše PeťulaK (teda aspoň jsem to tak pochopila
) a jako tyč máme dřevěnou tyčku o stejném průměru, co se dává do postýlek. Myslím, že byla koupená v Obi, Bauhausu nebo tak někde. U nás to proběhlo tak, že mamka ušila kapsáře a když k nám přijeli, tak nás táta všechny poslal na procházku a mezitím to přidělal. Drží to dobře, a to máme v kapsářích knížky.
Ahoj, je tu spousta diskuzí, třeba…
https://www.emimino.cz/…yceni-38542/
Když zadáváš nové téma, tak ti to hlavní slovo vyjede několik diskuzí, zadej kapsář a je tam toho dost + dost nápadů. ![]()
Děkuji všem za tipy. Zítra zajdeme do obchodu a uvidíme, co tam seženeme.