Kapsář na zeď - jak a čím připevnit?

12272
20.8.11 14:37

kapsář na zeď - jak a čím připevnit?

Potřebovala bych tipy, jak nejlépe přidělat kapsář na zeď a kde na to koupit materiál. Mám kapsář s tkalouny na uvázání dole a nahoře, takže jsme mysleli na nějaké dřevěné tyče, ale zatím jsme nikde nic vhodného nesehnali. Můžete poradit, jak to máte vyřešené vy a případně i přidat foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
20.8.11 14:54

Tak my jsme si taky lamali hlavu s tim,jak to pridelat.Nakonec tatka navrtal hacky,mezi to jsme natahli nejake lanko a na to jsem privazala kapsar.my jsme hlavne nechteli nejak moc vrtat do zdi.
Foto muzu dat,ale neni to na tom nejak extra videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
20.8.11 15:30

Taky jsme dumali, ale pak jsem někde na netu narazila na nápad, že to měl někdo uchyceno :
Ve zdi navrtané takové ty plastové úchytky (dělají se pro různé průměry), které používají instalatéři na uchycení trubek od topení ke zdi. Nevím jak to jinak popsat.
A jelikož máme doma dědečka instalatéra, tak to bylo coby dup a dokonce je výhoda i ta, že ta tyčka jde z toho docela snadno vycvaknout a kapsář se může pak vyprat :wink:
Pokud se mi podaří někde najít odkaz na to jak to vypadá, tak ho sem hodím, nafoceno to nemám zrovna z blízka :-)

Příspěvek upraven 20.08.11 v 15:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
20.8.11 15:32

Takhle to vypadá u nás, trubku jsem natřela stejnou barvou jako zeď a bylo hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.8.11 15:59

Ahoj. Máme připevněné přesně jak píše PeťulaK (teda aspoň jsem to tak pochopila :lol: ) a jako tyč máme dřevěnou tyčku o stejném průměru, co se dává do postýlek. Myslím, že byla koupená v Obi, Bauhausu nebo tak někde. U nás to proběhlo tak, že mamka ušila kapsáře a když k nám přijeli, tak nás táta všechny poslal na procházku a mezitím to přidělal. Drží to dobře, a to máme v kapsářích knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
20.8.11 16:50

Ahoj, je tu spousta diskuzí, třeba… :wink: https://www.emimino.cz/…yceni-38542/
Když zadáváš nové téma, tak ti to hlavní slovo vyjede několik diskuzí, zadej kapsář a je tam toho dost + dost nápadů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
20.8.11 20:59

Děkuji všem za tipy. Zítra zajdeme do obchodu a uvidíme, co tam seženeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný