Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Snažím se přeorganizovat skříň v souvislosti s přípravou dětského pokoje a potřebovala bych krabice do skříně na oblečení a různé krámy.
Konkrétně něco s výškou nejvíce 39 cm a další dva rozměry nejvíce 50 cm a pak další s výškou max 27 cm a další rozměry 50 cm a druhý 86 cm, což asi neexistuje a nebo polovinu, takže bych koupila dvě.
Dívala jsem se v Ikei, ale tam nic takového není, buď je vše podstatně menší a nebo ty větší mají nad 50 cm.
Existuje ještě nějaký obchod s větším výběrem krabic? Nepotřebuju zase extra krásné, ale zase ne od banánů ![]()
Co Ikea? Tam maj docela velkej výběr, jak papírových tak plastových krabic, mrkni na to:
http://www.ikea.com/…orage/10550/
Jé, promiň teď jsme si to přečetla pořádně a koukám, že Ikeu jsi už zkoušela. Pardon
![]()
jenn..koukni na www.kazeto.cz …možná bys vybrala, ale nevím jakou máš finanční hranici ![]()
Já si chodím pro krabice od potravin do LIDLu a do Alberta. Čas od času tam objevím nějaké doslova luxusní, pěkně barevné, z lakovaného paíru… A velice často bez přední a horní stěny, takže se i ve skříni potom v nich dobře přehrabuje. A nezaplatím ani korunu… ![]()
Anebo z firmy si občas donesu krabici od kopírovacího papíru, ale ta má výšku asi 30 cm a půdorys formátu A4 (30×22 cm). Taky lakovaná trojvrstvá lepenka.
Ahoj,
nedávno jsem viděla plastové krabice v obi, ale ta cena byla ne zrovna příjemná. navrhovala bych tu ikeu a papírové krabice se dají přece seříznout na požadovanou výšku. Těch krabic tam měli fakt mraky, i plastových.
Jo a ještě jsou fajn tady ty koše, mají různé velikosti i barvy, http://www.ikea.com/…cts/20138431
Laaja píše:
Ahoj,
nedávno jsem viděla plastové krabice v obi, ale ta cena byla ne zrovna příjemná. navrhovala bych tu ikeu a papírové krabice se dají přece seříznout na požadovanou výšku. Těch krabic tam měli fakt mraky, i plastových.
V Ikei je problematická hlavně šířka/délka to seříznout nejde…tedy jde ale ![]()
alla píše:
jenn..koukni na www.kazeto.cz …možná bys vybrala, ale nevím jakou máš finanční hranici
mají tam pěkné, ale nejsou tam ceny
Ty jsi tam něco kupopovala?
jenny.fields píše:alla píše:mají tam pěkné, ale nejsou tam ceny
jenn..koukni na www.kazeto.cz …možná bys vybrala, ale nevím jakou máš finanční hraniciTy jsi tam něco kupopovala?
Je to je velkoobchod, mrknu na ty firmy, co prodávají jejich výrobky…
Kazeto Přerov jsou přímo výrobci kartonáže. Jejic výrobky jsem viděl třeba v Bauausu nebo v té zmiňované IKEI. Výrobce se o dodávce pár krabic asi bavit nebude… ![]()
Jestli je to stále aktuální, našla jsem na internetu, barevneé úložné krabice.. nevím ale rozmery.