Kde sehnat takhle velké krabice

26574
19.8.11 22:15

Kde sehnat takhle velké krabice

Snažím se přeorganizovat skříň v souvislosti s přípravou dětského pokoje a potřebovala bych krabice do skříně na oblečení a různé krámy.
Konkrétně něco s výškou nejvíce 39 cm a další dva rozměry nejvíce 50 cm a pak další s výškou max 27 cm a další rozměry 50 cm a druhý 86 cm, což asi neexistuje a nebo polovinu, takže bych koupila dvě.
Dívala jsem se v Ikei, ale tam nic takového není, buď je vše podstatně menší a nebo ty větší mají nad 50 cm.
Existuje ještě nějaký obchod s větším výběrem krabic? Nepotřebuju zase extra krásné, ale zase ne od banánů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
19.8.11 22:23

Co Ikea? Tam maj docela velkej výběr, jak papírových tak plastových krabic, mrkni na to:
 http://www.ikea.com/…orage/10550/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
19.8.11 22:34

Jé, promiň teď jsme si to přečetla pořádně a koukám, že Ikeu jsi už zkoušela. Pardon :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
19.8.11 22:36

jenn..koukni na www.kazeto.cz …možná bys vybrala, ale nevím jakou máš finanční hranici :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.8.11 23:21

Já si chodím pro krabice od potravin do LIDLu a do Alberta. Čas od času tam objevím nějaké doslova luxusní, pěkně barevné, z lakovaného paíru… A velice často bez přední a horní stěny, takže se i ve skříni potom v nich dobře přehrabuje. A nezaplatím ani korunu… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.8.11 23:24

Anebo z firmy si občas donesu krabici od kopírovacího papíru, ale ta má výšku asi 30 cm a půdorys formátu A4 (30×22 cm). Taky lakovaná trojvrstvá lepenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.8.11 09:47

Ahoj,
nedávno jsem viděla plastové krabice v obi, ale ta cena byla ne zrovna příjemná. navrhovala bych tu ikeu a papírové krabice se dají přece seříznout na požadovanou výšku. Těch krabic tam měli fakt mraky, i plastových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.8.11 09:51

Jo a ještě jsou fajn tady ty koše, mají různé velikosti i barvy, http://www.ikea.com/…cts/20138431

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.8.11 15:30
Laaja píše:
Ahoj,
nedávno jsem viděla plastové krabice v obi, ale ta cena byla ne zrovna příjemná. navrhovala bych tu ikeu a papírové krabice se dají přece seříznout na požadovanou výšku. Těch krabic tam měli fakt mraky, i plastových.

V Ikei je problematická hlavně šířka/délka to seříznout nejde…tedy jde ale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.8.11 15:33
alla píše:
jenn..koukni na www.kazeto.cz …možná bys vybrala, ale nevím jakou máš finanční hranici :mavam:

mají tam pěkné, ale nejsou tam ceny :think: Ty jsi tam něco kupopovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.8.11 15:36
jenny.fields píše:
alla píše:
jenn..koukni na www.kazeto.cz …možná bys vybrala, ale nevím jakou máš finanční hranici :mavam:
mají tam pěkné, ale nejsou tam ceny :think: Ty jsi tam něco kupopovala?

Je to je velkoobchod, mrknu na ty firmy, co prodávají jejich výrobky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.8.11 20:46

Kazeto Přerov jsou přímo výrobci kartonáže. Jejic výrobky jsem viděl třeba v Bauausu nebo v té zmiňované IKEI. Výrobce se o dodávce pár krabic asi bavit nebude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ups
15.11.11 11:16

krabice

Jestli je to stále aktuální, našla jsem na internetu, barevneé úložné krabice.. nevím ale rozmery.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný