Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, blíží se Advent tak bych měla dotaz na ty, co mají balkony. Zdobíte ho nějak na Vánoce v tom adventním čase a popřípadě jak? Chtěla jsem koupit nějaký venkovní světýlka, ale bohužel to nevyšlo a ani nevyjde a já jsem tudíž totálně bez nápadu, poradíte?
Planuju dat do truhliku pisek a napichat tam ruzne chvoji, stribrny smrk, nejaky vanocni atrapy typu jablicko, male koulicky ozdoby apod.
Plus jsme koupili 21metru dlouhe venkovni ledky, tak zabradli jeste omotam tim.
Mame jen na stolku lucernu z Jysku, da se do ni dat bud svicka anebo svetylka. A pak v okne visi takova ta velka vanocni hvezda z Ikei (ta je teda vevnitr, ale kdyz sviti, vypada to zvenku z ulice, ze je na balkone.
Me to prijede zbytecne, Kdyz to. Das dovnitr, lip na to uvidis
@čolíto93 zábradlí omotám girlandou zelenou a ledkama(zrovna jsem koupila nové v lidlu) a u stropu(máme lodžii) věším velkého svítícího sněhuláka, holky to milujou ![]()
Pokud máš truhlíky, dej do nich hlínu nebo písek a zapíchej chvojí, třeba stříbrný smrk. Když k tomu přidáš pár ozdob nebo nějakej ten barevnej bodlák, paráda je na světě.
Mivam na balkone na parapetu u okna truhlik s chvojkama a ozdobama. sisky, banky, masle, suseny ovoce a letos koupim svetylka. vidim na to z obyvaku, je to hezky. ![]()
Já osobně nezdobím, raději si vyzdobím byteček. Ale když už, asi bych do květináčů napíchala chvojí a ozdobila ozdobama. Možná nějaká venkovní světýlka omotat kolem zábradlí nebo zavěsit okolo rámu oken. Na Vánoce se hodně prodávají figurky sobů, santů a tak, ale jsou na můj vkus docela drahé na to, že je to na balkoně měsíc, max. dva ![]()
Zábradlí terasy omotám světýlky a do truhlíků dělám vánoční výzdobu. Postavičky sněhuláků, sobů a santů mi přijdou ujeté ![]()
Ostříhala jsem muškáty a do té hlíny napíchala větvičky, dala pár červených mašlí…
a v neděli vyndám venkovní světýlka…
To musíme, aby nás Ježíšek dobře našel