Jak ozdobit balkon?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
822
20.11.16 21:33

jak ozdobit balkon?

Zdravím, blíží se Advent tak bych měla dotaz na ty, co mají balkony. Zdobíte ho nějak na Vánoce v tom adventním čase a popřípadě jak? Chtěla jsem koupit nějaký venkovní světýlka, ale bohužel to nevyšlo a ani nevyjde a já jsem tudíž totálně bez nápadu, poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
20.11.16 21:36

Planuju dat do truhliku pisek a napichat tam ruzne chvoji, stribrny smrk, nejaky vanocni atrapy typu jablicko, male koulicky ozdoby apod.
Plus jsme koupili 21metru dlouhe venkovni ledky, tak zabradli jeste omotam tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.16 21:40

Mame jen na stolku lucernu z Jysku, da se do ni dat bud svicka anebo svetylka. A pak v okne visi takova ta velka vanocni hvezda z Ikei (ta je teda vevnitr, ale kdyz sviti, vypada to zvenku z ulice, ze je na balkone.

• Citovat
  • Upravit
10726
20.11.16 21:40

Me to prijede zbytecne, Kdyz to. Das dovnitr, lip na to uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
20.11.16 22:01

@čolíto93 zábradlí omotám girlandou zelenou a ledkama(zrovna jsem koupila nové v lidlu) a u stropu(máme lodžii) věším velkého svítícího sněhuláka, holky to milujou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.16 22:16

Pokud máš truhlíky, dej do nich hlínu nebo písek a zapíchej chvojí, třeba stříbrný smrk. Když k tomu přidáš pár ozdob nebo nějakej ten barevnej bodlák, paráda je na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
20.11.16 22:34

Mivam na balkone na parapetu u okna truhlik s chvojkama a ozdobama. sisky, banky, masle, suseny ovoce a letos koupim svetylka. vidim na to z obyvaku, je to hezky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.11.16 00:24

Já osobně nezdobím, raději si vyzdobím byteček. Ale když už, asi bych do květináčů napíchala chvojí a ozdobila ozdobama. Možná nějaká venkovní světýlka omotat kolem zábradlí nebo zavěsit okolo rámu oken. Na Vánoce se hodně prodávají figurky sobů, santů a tak, ale jsou na můj vkus docela drahé na to, že je to na balkoně měsíc, max. dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.11.16 10:17

Zábradlí terasy omotám světýlky a do truhlíků dělám vánoční výzdobu. Postavičky sněhuláků, sobů a santů mi přijdou ujeté :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
21.11.16 10:22

Ostříhala jsem muškáty a do té hlíny napíchala větvičky, dala pár červených mašlí…
a v neděli vyndám venkovní světýlka…
To musíme, aby nás Ježíšek dobře našel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný