Jak označit jednoduše oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
11.8.06 13:56

Jak označit jednoduše oblečení

Nevíte někdo prosím, jak se dá nějak snadno označit oblečení do školky. Syn jde tedˇ od září do školky a mají mít jmenovky. Existuje nějaká nevypratelná tužka, nebo se dá něco nějak přilepit? Nechce se mi jmenovky vyšívat.
Děkuji za radu
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ili
1486
11.8.06 14:01

Ahoj,
kup si fixu na textil. Stojí cca 10 Kč a koupíš to v papírnictví nebo skoro v každém hypermarketu. Já to kupovala v Hypernově, označovala jsem si půjčené oblečení pro miminko, abych pak věděla co komu vracet. Po vyprání to nezmizelo ani se to nijak nezměnilo.
Sama si pamatuju, že když jsem chodila do školky, tak mi to máma všechno podepsala taky takovou nějakou fixou a kde nebyly cedulky, tak lepila (na tričku třeba za krk) textilní náplast a psala to na ní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.8.06 14:08

Ja mam v planu koupit zazehlovaci zapatu, nastrihat ji na obdelnicky, popsat fixem na textil a nazehlit zrubu na obleceni. Nechce se mi psat primo na obleceni.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.8.06 14:16

Děkuji za radu, to jsem ráda, že to nemusím přišívat a vyšívat.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
11.8.06 21:32

My psali normální fixou co je na dvd když si vypálíte a psali jsme to ne přímo na oblečení ale na cedulky, většinou ze spodu. (myslím jakoby ty visačky od jakého je to výrobce a jak prát)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
12.8.06 19:01

jestli máš doma štítkovač, tak se dají koupit i štítky na textil, vypadá to pak moc úhledně :-) doporučuju i na popisování všeho možného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat