malovani obrazku na stenu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
siloenka
10.7.06 01:05

malovani obrazku na stenu

nemate napad,cim namalovat obrazek na stenu do detskeho pokoje,aby se to dalo casem zase premalovat? uvitala bych co nejlevnejsi reseni, slysela jsem,ze se da malovat kridama, ale nejak se mi to nezda.Nevite neco o tom? predem moc diky..pripadne muzete pripojit, jaky motiv jste malovaly. ja uvazuji o nejakych kytickach, nebo snad krtecka zvladnu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
10.7.06 01:14

Pry je vyborne malovat primo pigmenty na tonovani primalexu - jdou snadno premalovat a maji krasne syte barvy. A nejsou az tak strasne drahe. Chci to vyzkouset za rok, tak ti pak dam vedet ;)
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
10.7.06 07:53

Siloenka - křídy jdou, ale chce to něčím zafixovat - třeba lakem na vlasy......
záleží na tom, jestli je to jen na koukání, nebo tak, aby na to mohlo malé dosáhnout…
to bych šla asi taky do toho primalexu - my jsme zkoušeli malovat bílým na modrou stěnu a šlo to dobře (až na to, že se mi můj výtvor najednou vůbec nelíbil a tak jsem to přetřela a trošku setřela mýdlovou vodou a pak přemalovala )
jinak co se týče motivů - volila bych spíš něco neutrálního - třeba jednoduché kytky, tráva, motýlci - ti taky nejsou těžcí - aby ti to ladilo i třeba s kobercem a povlečením do postýlky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
10.7.06 08:34

Ahoj,

já jsem pomalovala stěny v pokojíku pohádkovými bytostmi :)
Normálně jsem si je načrtla tužkou a pak jsem koupila ty tónovací barvy, co se míchají do Primalexu, nejsou drahý a jsou to takový menší lahvičky.
Koupíš i malý Primalex a v tom si to mícháš, když chceš sytou červenou, vezmeš to rovnou z lahvičky, když růžovou, tak to namícháš trochu do Primalexu atd.. jde to fakt pěkně.
Ze začátku jsem myslela, že to špatně kryje, ale jakmile to uschlo, tak to bylo super :)

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
10.7.06 08:53

AHoj,

tady máš ještě odkaz na fotku, jak to vypadá na té zdi
 http://rodina.cz/…um/photo.ASP?…

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.7.06 08:59

Ahoj holky,
jsem ráda, že jste tu o tom psaly, měla jsem s těmi barvami od Primalexu úplně stejný nápad. Triček, fixou na textil počmáraných dětskými obrázky, už mám dost a když vidím, že to vypadá tak perfektně, asi ještě tento týden skáknu do Obi :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.7.06 11:38

Ty jo Jarko, ty jsi šikovná… holky sice jsem o malůvkách v pokojíku neuvažovala, ale vypadá to, že poletím do krámu pro Primalex a jdu na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.7.06 12:34

Holky taky se na to chystám - nemáte doma některá šablony postaviček Krtek, Rákosníček, Brouk Pytlík, Ferda mravenec, králíky Bob a bobek, Křemílka a Vochomůrku - pokud ano, ráda od Vás koupím (zatím se snažím si je vyrábět - a moc mi to nejde…) prosím písněte SZ díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
10.7.06 12:45

Ahoj holky,
já jsem doma taky namalovala obrázek na zeď barvami do Primalexu. Je to krásné a jde to lehce. Nejdřív jsem to namalovala tužkou a pak obtáhla a vybarvila :D

Jinak jsem viděla i obrázky namalované křídami, ale to se pak musí zafixovat tím lakem a stejně se to maže.

Tak hodně zdaru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
12.7.06 06:31

diky za radu, asi to zkusim s temi barvami od primalexu…presvedcili jste me :o))))

• Citovat
  • Upravit
553
12.7.06 06:45

Siloenko , ještě mě napadlo - pokud to chceš za pár let znovu přemalovávat, tak maluj dneska opravdu tak v jedné vrstvě - ono to jako mokré vypadá, že to bude prosvítat, ale neboj, nebude ;) tak hodně zdaru a pochlub se pak s výtvorem :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.7.06 08:12

Ahoj holky,
já vím,že se tu bavíte o malování vlastnoručně na zeď,ale napíšu vám svůj tip,jak jsem vyzdobila pokojíček-neumím totiž kreslit.Ubrouskovou metodou-koupila jsem ubrousky s dětskými motivy-mám v pokoji vymalovanou trávu do třetiny pokoje,tak mám motivy broučků,berušek a motýlků,vystřihla jsem, sloupla tu jemnou horní vrstvu a nalepila lepidlem-lakem na ubrousky.Šlo to krásně,akorát nevím,jak to půjde přemalovat.Ale vzhledem k tomu,že je to fakt tenoulinká vrstvička,myslím,že to bude v pohodě.A vypadá to moc dobře.
Zkusím dát foto na rodinu a poslat vám odkaz.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.7.06 08:26

tak tady jsou ty odkazy,ale na fotce je to mdlejší než ve skutečnosti-ty jsou barvy ostré.

Jitka

tak nic,ono je to uzamčený,tak promiňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.7.06 08:34

Nemáte oprávnění prohlížet tuto fotografii!

Takze si to bohuzel neprohledneme :( Zkus dat adresu obrazky, ne jen stranky. Pak se to da prohlednou aniz bys musela odemykat album. Adresa obrazku je na rodine uvedena pod foteckou nebo klikni na obrazek pravym tlacitkem, dej vlastnosti a tam je adresa obrazku taky.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.7.06 13:14

Dík Lesino,
já vím,tak jsem to zkusila dát na mimibazar.
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
Tak snad konečně.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat