Šijeme pro děti
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šijeme pro děti
Určitě se tu najde plno maminek co šije. Já šiju ráda, nemám na to sice moc času, ale občas bych ráda něco ušila pro děti (zatím jedno
). Od jedné maminky mi teď přišel střih na sedací pytel ve tvaru tučňáka a mrože, musím říct že jí se moc povedl. Mám i střih na obyčejný sedací pytel.
Kdyby měl někdo zájem, můžu mu střihy přeposlat.
Zároveň sem můžete přispět jinými střihy na více i méňě užitečné věci-kojící polštáře, hračky,hrací deky, nebesa k postýlce.....
Nebo přidat tip,kde koupit levné látky a jiné potřeby ať už na netu nebo v kamenném obchodě…
Přikládám obrázek těch pytlů,třeba sem ta šikovná maminka chodí taky ![]()
http://img.mimibazar.cz/…511300-s.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ashley, ti tučnáci jsou super
hlásím se jako první zájemce o střih ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kalhoty
Ahoj,
nemate nahodou nektera strih na kalhoty na gumu (uplne obyc) vel. 92 nebo 98? Byla bych moc vdecna.
Lucie (lupre@seznam.cz)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ashley, tak ja se hlasim jako druhy zajemce o ten strih na sedaci pytle.Jsou naprosto bozi…myslim, ze by se hodily i jako darecek, par kamaradek s malyma detma mam, tak to vyuziju.Diky moc Monys
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Lucko, střih nemám, protože všechno stříhám od oka, ale můžeš rozpárat starý kalhoty nebo tepláky a obkreslit podle toho.
To je jenom taková malá rada.
Hana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tučňáci
No ty jsou úžasní. Já bych prosila také jeden střih. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lupre , ty kalhoty ani párat nemusíš, jde to obkreslit, i když je položíš na koberec, ten pas do gumy roztáhni nebo přišpendli roztažená ke koberci, pokud jsou malé, přidáš do délky, hloubky sedu a trochu na šířku v nohavici - až budeš mít ten střih nohavice obkreslený, podélně ho rozstřihneš a části kousek od sebe posuneš a přidáš trochu nahoře i dole.
Jinak střihy na celé dětské kolekce se objevovaly v posledních 3 letech v Praktické ženě - zkus mrknout do knihovny.
E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tučňáci jsou úžasní, mohla bych také poprosit o střih?
Jinak jsem majitelkou starších čísel německých „šicích“ časopisů, odkud jsem mimo jiné už ušila spací pytel, jsou tam střihy na overálky, tepláčky, mikiny apod. Jen je třeba přimhouřit oči nad doporučeným materiálem a barevností (tudíž popustit uzdu své fantasii), časopisy jsou z první poloviny 90. let. Kdo byste chtěl, můžu taky poskytnout pár střihů.
Co se týče látek, hodně nakupuji při svých návštěvách Prahy na Žižkově u Červeného (Koněvova ulice). Na netu jsem zatím ještě žádný dobrý obchod nenašla, takže tipy bych uvítala.
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, kdo tu má mail,tak mu střihy právě odesílám,je to v příloze nafocený tak jak mi to poslala ta maminka,snad to půjde odeslat, strašně to trvá.Kdyby ne,zkusím to ráno. Kdo tu mail nemáte,tak mi písněte SZ nabo mail a pošlu vám to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…sím, sím, já bych taky MOOOC chtěla střih na tu訴náka
![]()
Bubu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak ja nakupuju latky (levne) na Haškove v Praze. Jejich stranky jsou www.levnelatky.cz Ted jsem tam kupovala za 45-60Kc/m. Maji pekny vyber. Kupovala jsem tam i na prosteradla - 55Kc/m, coz je velmi levne (jinde prodavaji nejmin za 120Kc/m).
KatM - sly by nejaky strihy poslat mailem? Mela bych zajem.
Jinak siju podle oka a podle treba obkreslenych jinych kalhot jak uz tu holky psaly ![]()
Bamla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bubu-už to posílám. Pak si můžem udělat pěknou galerku tučňáků
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určo pošlu fotku, jak se zadařil
, díky moc. Manžel ze mě bude opět „nadšen“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit