Šijeme pro děti
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
3 ROKY ALE NOYKU MA UZ MA 26. VELIKOST PRIYPUSOBIM, TO UMIM. KDYZ TAK snezanav@seznam.cz
dekuju a moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, jo chápu. Já mám holku 2 roky a už má boty 25-26. Ještě jsem střih nestihla pohledat, po obědě jdu na to. K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
střih na tučnáka
ahoj,
mohla bys mi prosím zaslat střih na tučňáka? moc díky. Babeta
- Citovat
- Upravit
Katarina píše:
střih na tučňáka:http://sodomkovi.rajce.idnes.cz/…cnak_a_mroz/
Tak jsem zabrousila i na tuto diskuzi, ale co se týče těch výtvorů, tak musím říct jen „KLOBOUK DOLU“ nad tímto šicím uměním
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kojici polstar
Ahoj,
mohla bych vas taky poprosit o zaslani strihu na kojici polstar? adresa je: petrilla@centrum.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kojici polstar
Zdravim, mohla bych take poprosit o zaslani strihu na kojici polstar? adresa je: petrilla@centrum.cz
Moc dekuji. Petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dobry brala bych strich na ten sedaci pytel na vsechny co mate uvedene shanim ho uz moc dlouho a neni nikde sehnani a kdyz uz jo tak za starsne velikou cenu a chtela bych zavcasu dokavad mam na to casik tak neco virobit ro moje jeste nenarozene detatko dekuju moc
- Citovat
- Upravit
střih na sedací pytle
Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o střih na obyčejný sedací pytel? Moc děkuji Patrasová
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zájem o střih
měl bych zájem o ten střih na ten klasický pytel, prosim zaslala byste mi ho? ![]()
- Citovat
- Upravit
prosím o pomoc
Moc prosím o zaslání střihu na nebesa k dětské postýlce,moc děkuji.Předtsvu mám ,ale raději bych si ji upřesnila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chtela bych poprosit taky o strih na ty sedaci pytle moc dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, dneska jsem tu nová.
Narazila jsem na forum šijeme pro děti, prosím neposlala bys mi ještě ty střihy na sedací pytle pro děti??? chci se zeptat čím se plní? temi kuličkami, které jsou v kojícím polštáři?
prosím můžeš poslat i fotky? nějak se tu neorientuju a nemůžu ty fotky najít ![]()
Ještě jeden dotaz , nevíš náhodou kde bych našla střih na kapsu MAM na nošení dětí v ergonomickém nosítku? nikde to nemůžu najít a ráda bych to zkusila ušít a ušetřit penízky…
můj email je haanyy@seznam.cz
předem moc děkuji za střihy a případné rady!!!! díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit