Šijeme pro děti
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bamla: ty stránky vypadají dobře,škoda že mají prodejny jen v Praze…nevíte o něčem v BRNĚ ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brně jsem kupovala levné látky v centru v jedné boční uličce směrem od té široké ulice s tramvajovýma kolejema, kde už nic nejezdí, k té bráně s krokodýlem či co to je. Omluv popis, jezdila jsem tam jen na dálkové studium, názvy fakt nevím.
Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bude asi Masaryčka tam už tramvaje nejezdí a široká je dost-odbočí se do uličky kde je ten krokodýl…hlavně aby to tam ještě ylo.Je strašný jak často se ty obchody střídají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě tady je popisek co měla ta maminka u inzerátu:
Milé maminky, mám pro vás tip na vlastnoruční vyrobení hračky a zároveň sedáku do pokojíčku pro vaše dětičky. Tyto tučňáky jsem ušila našim dvojčátkům k prvním narozeninám a měly velký úspěch, mazlí se s nimi, válí se po nich, zatím si na ně neumí sednout, ale když je vy:,–(íme, tak sedí a zároveň si hrají s ploutvama a hlavičkama. Jsou na ušití jednoduché a určitě to vy nebo babičky zvládnete. Uvnitř je jeden plátěný vak, který je naplněný polystyrenovou drtí, na tom je teprve samotný tučňák. Oba vaky jsou na zip pro lepší údržbu. Hlavu má vycpanou molitanem, ploutve jsou vyztužené vatelinem. Celkové náklady odhaduji asi 300,– Kč na jednoho. Na internetových stránkách prodávají úplně stejného za 790,–. Pokud máte někdo zájem ráda pošlu návod na střih, ještě mohu poslat návod na podobný sedák ve tvaru mrože.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bamla - určitě šlo, oč přesně bys měla zájem?
Mám Bambino Baby 6/95 a Bambino Nähen 96, kde je hodně pletených svetříků, overálky 50/56, kaťata od 62 po 98 (zejména u těch nejmenších bude třeba střihy trochu „polidštit“ - Němci se evidentně vyžívali v balonových nohavicích s manžetami
), pár vestiček, bundy s kapucou (vel. 86, 122).
Pro holčičky (spíš starší, cca od vel. 86) tu jsou i šaty, ale tam těch úprav by bylo asi víc (mají nařasené sukýnky, kulaté límečky, hodně mašliček a kytiček). Osobně některé střihy využiju, ale hodně je očešu.
Pak jsem tu našla střih na povlečení, deky na hraní, spací pytle různých druhů, bryndák …
Posílala bych to asi jako jpg, návod v němčině, obrázek a příslušnou střihovou stranu (to asi po A4 - dobře se to skenuje i posléze tiskne).
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obchod v Brně - bylo to tam ještě začátkem dubna, to jsem tam byla naposledy
. Dole mají běžnou metráž, v patře levné látky. Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ashley,
taky bych tě chtěla poprosit o střih na ty tučňáky, jsou nádherní. V těhotenství jsem si dost našila na prcka, teď už času bohužel nezbývá
, takže obchodů s látkama jsem navštívila hodně. Jak psala Maxik, tak to je na Panské (dole je bytový textil a nahoře látky za skvělé ceny). Dost jsem nakupovala taky za slušné ceny v Karsu na Pekařské, jinak teď mají novou prodejnu na Cejlu vedle Intersparu. Jinak látky mají ještě na Jánské (naproti Centexu), na rohu Minoritské a Jánské (v patře keramika, v suterénu látky), na Měnínské, Kozí nebo Běhounské, teď si to nemůžu přesně vybavit, v Tescu, Centexu, ale to už v těchto obchodech za ceny kolikrát o hodně vyšší. Tery
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KatM - ja bych chtela nejaky obyc kalhoty (muzou byt i s laclem) a nejaky jednoduchy letni saticky. Terezce bude ted v lete pul roku, takze velikost tak 68, ale kdyz to bude nejak okolo neni problem si to prizpusobit
mail ti poslu v SZ. Dekuju. S jpg a nemcinou neni problem.
Latky v Brne - nejaky levny latky jsme nakupovala v centru Sfinx (aspon myslim, ze s eto tak jmenuje), je to na Hrnčířské, ale nemuzu si vzpomenout na nazev te firmy a uz vubec nevim, jestli ten obchudek tam jeste je.
Bamla
P.S. asi to byl Kars, jak pise Tery nade mnou
byl to vyprodej latek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě kamarádka - švadlena - říkala, že nejlevnější látky v Brně se prodávají (dlouhodobě) na Mendláku..........nebyla jsem tam, ale prodejna se dá určitě najít.
Bubu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ashley,
moc moc prosím o zaslání střihu na ty úžasný tučňáčky.
Díky
Jana
j.pospichalova@email.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KatM - Katko, mohla bys mi, prosím, poslat střihy na nějaké ty spací pytle? Chtěla bych pro Jendu nějaký lehký plátěný na léto. A všude mají jen ty tlustý teplý a šíleně drahý.
Díky moc, Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, taky bych ten sedací pytel brala, ale co dělat, když jsem na šití levá a celá naše rodina taky
![]()
Nebyla by tady nějaká hodná maminka, která by nám ho třeba byla ochotna ušít??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katka73 píše:
KatM - Katko, mohla bys mi, prosím, poslat střihy na nějaké ty spací pytle? Chtěla bych pro Jendu nějaký lehký plátěný na léto. A všude mají jen ty tlustý teplý a šíleně drahý.
Díky moc, Katka
prosim taky. zaslu email pres SZ , potrebovala bych nejaky letni pytel,pac ten co ma je moc teplej a perinu ci neco takoveho nehrozi, protoze ukol c. 1 ODKOPAT to a c.2 zarvat,at se jde mamka podivat jak mi sel ukol c.1 rychle…
A Ashley ty strihy na tucnaky taky prosim,jsou proste uzasni !!!
poslala jsem Ti SZ.
dik Dalif
- načítám...
- Citovat
- Zmínit