Šijeme pro děti
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Střihy všem pošlu, jen mějte, prosím, chvíli strpení - nemám tak výkonný počítač a trochu to trvá naskenovat.
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ashley, taky bych tě chtěla poprosit o zaslání střihu na tučňáky. Sama šít neumím, ale zadám to šikovné babičce
. Díky moc, Klára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
super téma, prosím také o střih na „podsedátka“ - ozvu se na SZ, ať nemáš práci s vyhledáváním. Já mám sice na šití obě ruce levé, ale mám ségry a kámošky, kterým takováto nádhera udělá radost a ony to pro své cipísky a možná i pro mou malou
) zvládnou ušít. Na oplátku: Jsem mimo jiné ruční práce vášnivá pletařka , nebo spíš byla jsem před porodem - teď s malou zatím časově nestíhám, pokud máte někdo zájem o střihy a budu schopná to doma najít nebo aspoň poradit tak pískněte na SZ. Manža mi holt bude muset co nejdřív zprovoznit skener ![]()
doufám, že je u vás taky tak krásně jako u nás na Vysočině ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak všem co mi napsaly mail nebo SZ jsem střih odeslala, i většině co si žádala v diskuzi.Ale už je toho tolik že nevím komu ano a na koho jsem zapomněla.Tak prosím ty co jim nic nedošlo,písněte mi SZ s mailem,je to přehlednější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ashley, KaM moc dekuju za strihy, snad se k tomu dokopu…pekny vikend. D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jedna maminka ušila už i mrože, našla jsme to na MMB.Byla to některá z vás?
http://img.mimibazar.cz/…ka246818.jpg
Taky je nádhernej že? Tak přidávejte fotečky.Já se přiznám že jsem ještě neměla čas ani obkreslit ten střih.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja smekam, vy jste tak sikovne
. ja upletu tak akorat kosik z pedigu a udelam svicky z parafinu, do toho ale dite neobleknu. Na siti jsem leva. Ten mroz je uzasnej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten mrož je bomba - kde se dá sehnat sřih, prosím prosím smutně koukám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maxiku, můžu ti o poslat,je tam zároveň střih i na ty tučňáky…pokud už ho máš,tak je to komplet v té příloze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám, prosím pošli, budu na tebe myslet jen v dobrém ![]()
zkopcadokopca@seznam.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Masožravko,pokud to neudělalas tak mi písni tvůj mail na SZ ![]()
Nemáte někdo střih na takový ty polštářky co se pak svážou a je z toho zvířátko ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak s tučňákem taky nejsem moc daleko, nicméně jsem si alespoň obkreslila střih a zítra vyrazím do obchodu pro látku
. Až se doberu finální podoby, tak sem taky frknu obrázek.
Bamlo a další - nezapomněla jsem na vás, stávkuje mi teď scanner, tak přesvědčuji manžela o jeho (tj. scanneru, nikoliv muže
) nenahraditelnosti a nezbytnosti
.
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KatkoM, prosím taky o střih spacího pytle.
A tučňáci jsou skvělý, tak taky prosím smutně koukám, Ashley.
Předem dík a oběma píšu SZ.
![]()
Jany
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky máte některá radu nebo střih jak ušít nebesa na proutěný košík. Je k němu taková zvláštní kovová konstrukce a nemůžu přijít na to, jak ušít nebesa, abych je na konstrukci navlékla.Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit