Jak oznámit druhé těhotenství?

417
19.8.14 08:03

Jak oznámit druhé těhotenství?

Ahoj holky, dneska ráno jsem si udělala těhotenský test a ukázalo se // :dance:. S manželem jsme se snažili o druhé mimi cca 3 měsíce. Moc jsem v to nedoufala, jelikož mi dr. řekla, že mám hodně slabou sliznici. Myslela jsem, že to bude trvat déle. Zítra si pro jistotu udělám ještě jeden test, ale už dva dny je mi blbě celý den, nejen ráno, ale až do večera a už týden mě bolí bradavky :(, tak si myslím že se zadařilo :lol:. Ale chtěla bych to nějak hezky oznámit manželovi. Při prvním zjištění // jsem na něj na chudáka v půl 6 ráno hupla do postele a začala štěstím brečet, že jsem těhotná :mrgreen:. Tak teď chci nějak líp mu to oznámit :think:. Budu ráda za nějaké nápady. Holky já jsem tak strašně ráda, jen aby vše bylo v pořádku :). Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meha
19.8.14 08:08

@pucinka1 Gratuluju!
Dej mu dárek - třeba dětské botičky ;)

• Citovat
  • Upravit
7332

To já vždycky zalezla za manželem do postele, když ještě spinkal a probudila jsem ho a zašeptala mu do ucha, že bude táta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

U nás to bylo tak, že jsem si vlezla na záchod, udělala test a byla z nej takv šoku, že jsem byla schopná jen vylézt s ním v ruce a opakovat „ty vole, ty vole!!“
Bylo oznámeno.
Doteď to považuju za docela originální formu, pořád se tomu při vzpomínce smějeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.8.14 08:10

@pucinka1
Moc gratuluji! :) Záleží jakého typu je tvůj muž, já kdybych například přišla s dětskýma botičkama, jak píše @Meha tak si myslí, že jsem se definitivně zbláznila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.8.14 08:10
@jessikka píše:
U nás to bylo tak, že jsem si vlezla na záchod, udělala test a byla z nej takv šoku, že jsem byla schopná jen vylézt s ním v ruce a opakovat „ty vole, ty vole!!“
Bylo oznámeno.
Doteď to považuju za docela originální formu, pořád se tomu při vzpomínce smějeme :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tohle mě pobavilo :mrgreen:. On chudák při prvním zmínění nevěděl jestli má být v šoku ze mě (z toho oznámení jakým jsem to podala), nebo z toho že bude konečně táta.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.8.14 08:12
@JayLee píše:
u nas mu pocuranej testik prinesla rano dcerka do postele a rekla - tatko budeme mit miminko :hug: na jeho narozeniny to vyslo zrovna :srdce:

Já to chci malýmu říct, až to bude opravdu 100% potvrzené od doktorky, aby pak někde nezahlásil, že bude mít sourozence. V rodině jsme to oznámili až někdy v tom 13 týdnu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.8.14 08:15
@jessikka píše:
Bylo oznámeno.
Doteď to považuju za docela originální formu, pořád se tomu při vzpomínce smějeme :mrgreen:

tak tohle mi někoho připomíná.. u nás to proběhlo velmi podobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.8.14 08:19

Já jsem se objednala na gyndu minulý týden s tím, aby mi zkontrolovala tu sliznici, že kdyby to nebylo v pořádku, zkusila bych čínskou medicínu, která mi hodně pomohla při jiném problému. No a teď tam pudu s tím, zda test nelhal :mrgreen:. Jsem na 4.září, tak to už nějak vydržim, i když bude to dlouhé čekání :(.

Příspěvek upraven 19.08.14 v 08:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
19.8.14 08:21

Ja mu řekla, že už mi pár dní není dobře, tak jsem si udělala test a jsou tam dvě čárky. Jeho reakce: a co to jako znamená? :mrgreen:
No, myslím, že kdybych byla na Tvém místě nic bych oznamovat nemusela, protože by se mi to nepovedlo zatajit ani chvilku. Poznal by to z mého přiblblého výrazu :lol:

Jinak reakce „ty vole“ mi přijde rozhodně lepší než dětské botičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
19.8.14 08:23

Já to nikdy nějak neututlala, protože můj chlap není úplně blbej a umí si spočítat, kdy asi zhruba to mám dostat :) Teď u druhýho, odešel o patro výš k sousedům jim s něčím pomoc a já si mezitím udělala bleskově test, pak jsem si na obličej narafičila svůj,,mášprůser,, obličej :D a došla jsem si pro něj. S vážnou tváří jsem ho jedovatě požádala, zda by mohl okamžitě přijít domu a tam jsem mu dala test do ruky :D Chudák měl strach, kde zase nechal ponožky, papírek od sušenky a já na něj s testem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
19.8.14 08:24
@pucinka1 píše:
Ahoj holky, dneska ráno jsem si udělala těhotenský test a ukázalo se // :dance:. S manželem jsme se snažili o druhé mimi cca 3 měsíce. Moc jsem v to nedoufala, jelikož mi dr. řekla, že mám hodně slabou sliznici. Myslela jsem, že to bude trvat déle. Zítra si pro jistotu udělám ještě jeden test, ale už dva dny je mi blbě celý den, nejen ráno, ale až do večera a už týden mě bolí bradavky :(, tak si myslím že se zadařilo :lol:. Ale chtěla bych to nějak hezky oznámit manželovi. Při prvním zjištění // jsem na něj na chudáka v půl 6 ráno hupla do postele a začala štěstím brečet, že jsem těhotná :mrgreen:. Tak teď chci nějak líp mu to oznámit :think:. Budu ráda za nějaké nápady. Holky já jsem tak strašně ráda, jen aby vše bylo v pořádku :). Hezký den.

já si myslím, že „lepší“ oznámení už se mu nikdy nedostane, není nad tu spontaneitu a radost :), podle mě tohle si bude napořád pamatovat. Jinak mi přijde, že druhý těhotenství většinou oznamujou děti (kamarádčina manžela vítal při příchodu z práce syn v tričku, na který napsala fixem Velkej brácha…reakce klasika chlap-půl odpoledne si toho nevšiml a když ho nenápadně upozornila, tak to stejně nepochopil :mrgreen: ), já s tím štráchy nedělala, prostě jsem mu oznámila, že mám pozitivní test a že je to teda neskutečný po tom, jak „děsně“ jsme se tomu ten měsíc věnovali :roll: :) a navíc v cyklu, který doktor označil za anovulační. Odpověď byla: „fááákt? No vidíš a pak že nerostou“ :) Hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.8.14 08:30

Nejhorší je stejně to čekání, než to oznámíme v rodině a okolí :). Vím že muj taťka na to čeká jak na smilování, až bude mít dalšího vnoučka a hrozně se na to těší. Snad bude vše v pořádku, když byl problém s tou sliznicí, ale když už je test pozitivní, tak snad se nic nepokazí :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.8.14 08:51

No já teda nevim, co furt vymejšlíte, tak mu to řeknu né. normálně spontálně, vždyt´je to tak nejlepší, než nějaký cavyky :mrgreen:

@jessikka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.14 09:29
@jessikka píše:
Bylo oznámeno.

Haha :mrgreen: U nás to bylo taky v podobném duchu. Já seděla s pochcanděným testem na záchodě a rozdejchávala to, pak jsem vylezla dala to chlapovi, ten ty vole, ty vole co to je, já tomu nerozumím, kolik tam má bejt těch čárek, fakt chyt hysterák, podle mě doufal, že se to nepovede :lol: provorozenému byl teprve rok a půl, ale jak je teď rád, že prďousku máme :srdce: Takže u nás žádná romantika, šoking :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí