Jak oznámit druhé těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
19.8.14 08:51

No já teda nevim, co furt vymejšlíte, tak mu to řeknu né. normálně spontálně, vždyt´je to tak nejlepší, než nějaký cavyky :mrgreen:

@jessikka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.14 09:29
@jessikka píše:
U nás to bylo tak, že jsem si vlezla na záchod, udělala test a byla z nej takv šoku, že jsem byla schopná jen vylézt s ním v ruce a opakovat „ty vole, ty vole!!“
Bylo oznámeno.
Doteď to považuju za docela originální formu, pořád se tomu při vzpomínce smějeme :mrgreen:

Haha :mrgreen: U nás to bylo taky v podobném duchu. Já seděla s pochcanděným testem na záchodě a rozdejchávala to, pak jsem vylezla dala to chlapovi, ten ty vole, ty vole co to je, já tomu nerozumím, kolik tam má bejt těch čárek, fakt chyt hysterák, podle mě doufal, že se to nepovede :lol: provorozenému byl teprve rok a půl, ale jak je teď rád, že prďousku máme :srdce: Takže u nás žádná romantika, šoking :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
19.8.14 09:29

Já bych ho vzala na večeři a dala mu test nebo bych počkala na nějakou pěknou příležitost mu to jen oznámit :mrgreen:…já jsem už několikrát pohořela, když jsem to manželovi a všem hned samou radostí řekla, tak cca v 9tt zamlký potrat a pak už tomu nechtěl až do 13tt věřit! dítěti ani nikomu jinému bych to zatím určitě neříkala…taky jsem čekala do 13tt…tak ať se ti podaří mu to nějak hezky oznámit :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.8.14 06:24
@brumdinka píše:
No já teda nevim, co furt vymejšlíte, tak mu to řeknu né. normálně spontálně, vždyt´je to tak nejlepší, než nějaký cavyky :mrgreen:@jessikka :pankac:

Taky trochu nechápu, proč vymýšlet nějaké číčoviny. Ráno, když byl už byl trochu při smyslech jsem mu v posteli řekla:„Chceš něco vědět? Vypadá to, jsem těhotná.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí