Jak pod šaty?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak pod šaty?
Ahoj, koupila jsem si šaty na ples. A ejhle. Mi nedošlo, že mají holá záda, tak teď řeším jak to vyřešit s podprdou? Kojim už jen ráno a večer, mám tak velikost D, někdy E. Problém je, že všechny rady na internetu jsou takové, že samodržící podprsenka je spíš na menší prsa, a přišít nějakou podprdu dovnitř šatů taky nejde, páč jsou bez podšívky…
A teď babo raď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Gelová podprsenka, třeba tady: https://www.astratex.cz/…ici-push-up/, jsou i ve velikosti E. Nebo vzít normální podprsenku, položit pod šaty, přišít k bočním švům a do náramenic a přebytky odstřihnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám doma také tu lepící ale pod přilehlé šaty se mi to nelíbí :-/ Pokud můžeš (záda nejsou TAK holá), zkus překřížit zapínání u normální podprsenky jako tady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na tom s kojením jako ty a měla jsem teď taky šaty s holýma zadama a šla jsem bez podprdy
Popřípadě se dají podlepit izolepou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych tedy bez podprdy nesla. Bez ohledu na kojeni spis s ohledem na velikost prsou. Ale treba to mas jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty nasazovací bobečky ti prsa nezvednou, ani nevytvarují. Ani té astratex variantě bych teda nevěřila, že funguje jako push-up.
Modelky myslím podlepují prsa izolepou. Musí to být nepříjemné, ale funkční to je. Otázka je, zda to nefunguje jen u malých prsou..
Takové šaty bych doporučila spíše ženě s nevelkými pevnými souměrnými prsy s tím, že je bude nosit naostro, bez podprsenky. Pokud to tak nemáš, nejspíš bych je prodala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji prodlužovací pásek na zapínání, zapne se to kolem pasu. Kupovala jsem v Lindexu asi za 150Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TinaAn píše:
Doporučuji prodlužovací pásek na zapínání, zapne se to kolem pasu. Kupovala jsem v Lindexu asi za 150Kč.
a to jí vyřeší prsa jak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jankajj Bude moct mít svoji podprsenku… samozřejmě záleží, jak moc odhalená záda jsou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tina An: a jo! takovou podprsenku jsem vlastně před lety někde v katalogu viděla (Lormar?) ale vůbec by mě nenapadlo, že existuje pásek univerzální na připnutí k normál podprsenkám.
díky, to se mi líbí, možná si to pořídím a využiju i já!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, za tipy ženy. Jinak ještě dodám, že klidně půjdu bez podprsenky, jde mi o to hlavně zamaskovat bradavky a aby to nebylo vidět ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nickylinka: Tak v tom případě bych teda šla na ostro, na maskování bradavek klidně kašli.
Už před časem v Sexu ve městě naopak řešili, jak je v Emerice moderní, nasazovat umělé bradavky, aby se pod oblečením pořádně rýsovaly-trčely! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jankajj
tak v tom případě si skočím ještě přifouknout zadel, abych byla opravdu in
…nee, bych se právě necejtila asi moc. Značka: vesnice???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že prsa vel. D/E by při tanci nějakou oporu už potřebovaly.. Každopádně záleží na materiálu a střihu šatů. Pokud to jsou šaty hodně na tělo z pevné látky, podprsenka asi být nemusí. Pokud šaty volné z tenkého saténu například, tam už podprsenka vhodná je. A každopádně se prodávají “nálepky” na bradavky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit