Jak podat antibiotika v noci?

1247
18.6.13 19:54

Jak podat antibiotika v noci?

Pěkný večer všem,
přišla jsem si pro radu :kytka: Dneska jsem byla s klukama u doktora a mají oba spálovou angínu :roll: Dostali antibiotika po 8 hodinách, takže je musím budit i v noci. Mám to vypočítané na 22:30, ale už teď se trochu děsím toho, jak to do sebe kluci dostanou :( Ten jeden je celkem v pohodě a při polykání sirupu spolupracuje, ale s tím druhým je fakt těžký pořízení. Hned po první lžičce usoudil, že tohle není nic pro něj, takže to do něj musím dostávat „násilím“ :roll: :( Poradíte nějaký fígl, jak na něj? Zatím jsem mu před spaním řekla, že v noci přijde pan doktor, aby ho vzbudil a dal mu medicínku (kluci doktory milujou :mrgreen: ), což ho zaujalo. Teď jen, aby mu to zaujetí vydrželo i v půl jedenáctý :lol:
Za každou radu moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
18.6.13 19:58

Já bych se toho nebála, naše děcka v noci prostě spí, a když je trochu proberu, můžu si s nima dělat co chci :mrgreen:, třeba budeš mile překvapená, že to v polospánku slupne a ani o tom nebude vědět. Držím palce Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
18.6.13 20:01

@Stani1701 Třeba jo, to bych byla úplně nejšťastnější, kdyby to tak proběhlo :mrgreen: Já právě vůbec nevím, co čekat, protože antibiotika máme poprvé v životě :( :(
Moc děkuju za povzbuzení :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.6.13 20:03

Dát rychle, než se totálně probudí a zjistí, co se děje:-) Jinak prostě násilím, nedá se nic dělat. Taky jsem s tím bojovala, holka nechtěla sirupy ani ve dne, musela jsem zakleknout a nalít do krku. Teď už jí nevadí a pusu otevře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
18.6.13 20:03

@mončatka jo ještě mě napadlo, hlavně ho moc neprobírej, moc nemluv zkus pološero a prostě strčit do pusinky, trochu zapít a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.6.13 20:04

Možná spíš zkusit iniekční stříkačku…nebo to nasávadlo od Panadolu…než lžičku…mě se vždycky v noci klepala ruka nebo dcera do lžičky drcla a půlka byla v peřinách…nasát stříkačkou…v noci dítě částečně probudit, vstříknout do pusy a doufat, že to spolkne… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17
18.6.13 20:05

Mě se osvědčilo podávat sirup dávkovačem v podobě injekční stříkačky. Je součástí třeba Mucosolvanu junior.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
18.6.13 20:06

Taky jsem si říkala, že je nesmím moc probrat. Když už jsem jim slíbila, že přijde osobně pan doktor, tak pak nesmím rozsvítit na plné pecky, aby nepoznali, jak to doopravdy je :mrgreen: :mrgreen:
Na to, že se to možná bez násilí neobejde, jsem připravená. Ale štve mě to :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
18.6.13 20:07

Jj děkuju, stříkačka mě taky napadla. Asi by stálo za to to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680
18.6.13 20:10

Tak jedině manžela navléct do bílého pláště :D myslím že bude rozespalý tak otevře pusinku polkne a usne..ráno ani nebude vědět že jsi ho budila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
18.6.13 20:11

@Evina66 Tak tohle mě nenapadlo :mrgreen: :mrgreen: Škoda že doma žádný nemám :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
18.6.13 20:11

Dávám všechny tekuté léky přes stříkačku, kterou jsem měla u nurofenu. malinko probudím strčím do pusinky a pomalu dávám automaticky polykají.
At jsou brzo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.6.13 20:14

Stříkačkou od panadolu. strčím do pusy, stříknu. spolknou a hotovo. vše ve spaánku bez buzení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.6.13 20:15

Dnes vyzkoušej jak radí ostatní tu injekční stříkačku. A zítra nepatrně posuň intervaly tak, abys dala večer, než jdou spát a pak ráno, když se vzbudí (třeba v 21 a 6).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.6.13 20:15
@marieondatra píše:
Dávám všechny tekuté léky přes stříkačku, kterou jsem měla u nurofenu. malinko probudím strčím do pusinky a pomalu dávám automaticky polykají.
At jsou brzo ok.

přesně tak to dělám i já :pankac: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí