Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, prosím o radu. Malej dostal Prednison a vůbec nevím jak mu ho mám dát, aby ho nevyblinkal. Dala jsem mu 1,5 tablety na lžičku společně s mlíkem, ale obávám se, že z toho nic nebude, protože to vyblinkal, teď teda doufám, že ne všechno. Myslíte, že s hodně sladkým čajem to bude lepší? Potřebuju to do něj ráno dostat a udržet ![]()
Ja to rozpustila primo na lzicku cukru a stejne nepomohlo, cucla jsem si i ja a byl to teda hnus nechutnej, ale musis to do nej narvat tak ci tak ze…pak jsem to rozpoustela primo v odmerecce ze sirup a narvala ji to s brekem do pusy a rychle zmackla ![]()
@CokeLady to mu udělali v nemocnici a stejně to nepomohlo
on má na to nějakej radar nebo co ![]()
A nemůžu mu ten prášek rozpustit v mlíku? Flašku vypije až do dna a ten jeden prášek by se teoreticky v té hořké chuti AC mohl ztratit
Už se z toho zblázním, mám z něho pomalu chodící lékárnu :-/
@Teruna000 zkusit to muzes, ale pochybuju ze tu chut mliko prebije ![]()
Rozmačkat na práše a smíchat s hroznovym cukrem. to bylo jediný, co mi kdy prošlo. zkušenosti mám bohaté ![]()
nebo nemůže dostat Rectodelt?
@Teruna000 Můžu se zeptat, na co jej malý dostal? Pokud nechceš, neodpovídej samozřejmě.
@Lama Lama on to má jenom do soboty, snad :-/ zkusím se zítra zeptat, ale má jenom 5mg a kromě dneška má 3×0,5 prášku.
@Lama Lama já mám doma jenom hroznový cukr ve formě bonbónů ![]()