Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé maminky,
můj syn pojede na školku v přírodě. Mám problém, jak mu podepsat punčocháče. Nejedná se mi o samotný písemný podpis (na vše mu maluji autíčko), ale o fix, nebo speciální techniku malování tak, aby to bylo jasně viditelné.
@markytka7 a v cem jsou zrovna puncochace jiny nez hakejkoli jinej kus obleceni? kdyz mi dite jelo na lyzak, nechala jsem natisknout jeji jmeno na pasku, nastrihala a na kazdej kus obleceni nasila - vcetne kazdy rukavice apod. vratila se a kompletni vybavou
Dela se specialni fix na textil, dobre se s nim maluje a neda se vyprat (rozmazat).
Na puncochy a ponozky a dalsi veci, ktere nemaji cedulky, lepim obycejnou naplast a na ni pisu jmeno lihovou fixou.
Já objednala na www.mininalepky.cz nažehlovačky, jméno plus obrázek, který má ve školce. Nažehluje se na cedulku. Zatím máme poměrně krátce, ale zatím drží.
Vzpomínám si, že mi mamka na některé svršky vyšila (pár stehy, žádná věda) mé iniciály červenou bavlnkou. Sice časově náročnější, ale trvalé a nezaměnitelné ![]()
Ibi a Nozu děkuji. Vzhledem k tomu, že jsem na šití nešikovná asi využiji ![]()
Příspěvek upraven 25.02.17 v 20:38
Fixa na textil, a pokud by se ti to na ně psalo blbě, našila bych stuhu a napsala to na ni. Dělám to tam u legin, co holkám šiju, abych věděla velikost a ony věděly, co patří dozadu.
@markytka7 píše:
Ibi a Nozu děkuji. Vzhledem k tomu, že jsem na šití nešikovná asi využijiPříspěvek upraven 25.02.17 v 20:38
To, co jsem psala já, bylo myšleno jen pár stehy ručně.
Punčocháče a ponožky nijak nepodepisuju. Kluk si to pozná a zatím vždy dovezl vše zpátky domů.
Na zbylé věci mám fix na textil nebo tenkou lihovku (tu mám radši, líp se mi s ní píše).
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.