Jak přidělat kapsář za postel?

5597
26.5.10 19:52

Jak přidělat kapsář za postel?

Hezký večer,

potřebovala bych poradit s přiděláním kapsáře za postel. Má takové veliké oka, ale nejsou na něm háčky. Někde jsem viděla , že se dá použít tyč, na kterou se zavěsí. Ale jak přidělat tu tyč, aby byla zavěšena pevně, ale zárověn sundatelná, když budu potřebovat kapsář vyprat? Děkuji za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5766
26.5.10 19:55

Ahojky,
teď jsem se šla koukat jak ho máme, máme ho na dřevěné laťce a napevno, je tam už přes rok, zatím jsem ho neprala je tmavě červený, je pravda, že mě to ani nenapadlo, zadala jsem úkol manžovi a asi jsme to nedomysleli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
26.5.10 20:22

no já právě myslela, na to sundávání, ono to asi není potřeba prát nějak často, já si jen vzpoměla, když terez zvracela, tak to bylo všude a kdyby se to náhodou stalo např. v noci, tak at nemusíme v noci rachotit. možná to přeháním a jinak to ani nepujde :think: :-D
možná by ta dřevěná lat byla i lepší než tyč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
26.5.10 20:40

Ahojky, první mantinel kvůli rychlému sundávání jsme přichytili šňůrkama na barevné „ocásky“ i Ikea - fakt praktický :wink: Další jsme navlékli na tyč a tu taky zahákli na ocáskům a poslední máme už napevno 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
26.5.10 20:45
evculinda píše:
Ahojky, první mantinel kvůli rychlému sundávání jsme přichytili šňůrkama na barevné „ocásky“ i Ikea - fakt praktický :wink: Další jsme navlékli na tyč a tu taky zahákli na ocáskům a poslední máme už napevno 8-)

a co jsou to ty ocásky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
26.5.10 21:43

Taky my máme přiděláno na vodovodní plastové trubce - 1,2" a ta trubka - tyč je na zdi upevněna klasicky na taková zacvakávací půl očka …je to přímo na ty vodovodní trubky - drží to pevně a přitom se to dá sundat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
26.5.10 21:55
korena píše:
Taky my máme přiděláno na vodovodní plastové trubce - 1,2" a ta trubka - tyč je na zdi upevněna klasicky na taková zacvakávací půl očka …je to přímo na ty vodovodní trubky - drží to pevně a přitom se to dá sundat :wink:

už jsem to dávala číst manželovi :mrgreen: , bezva dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.5.10 21:58

Ahoj
Na zdi máme přivrtaný suchý zip (tu chlupatou část) a na kapsáři je ta část s háčkama.Drží to dobře. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
27.5.10 00:09

https://www.emimino.cz/…yceni-38542/

Nedávno jsme se o tom bavili - posílám odkaz. Máš tam i fotky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
27.5.10 08:24

moc děkuji za odkaz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.5.10 18:51

Zrovna jsem chtela dat odkaz na nasi diskuzi a Lulje me predbehla :wink:
Jsem tu jaksi nebyla par dni :lol:

Lehce OT, pardon - tak Lulje, uz to mam za sebou, nakonec malyho hlidali nasi ten tyden a trefili jsme se presne doprostredka..
Ale stejne to bylo zbytecny, protoze nejdriv jel manzel na 4 hodky domu spat (davali mi kapacky na streptokoka :roll:), pak se rozjel porod, takze tam 2 hodiny byl a pak se zjistilo, ze je malej zaseklej a leze nosem, takze mi udelali cisare :cert: takze ho k porodu stejne nepustili..
Hlavne, ze jsme to tu resili mesic :wink:

No nic, vse je ok, pustili nas, takze ted uz jen drzime palce tobe!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.5.10 19:01

Máme přidělaný na dřevěné tyčce a dřevěnou tyčku přišroubovanou na několika místech. Když bude potřeba sundat, trochu se to povolí a tyč se vytáhne. Dřevěná tyčka je silná přesně jako šprušle do dětské postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
28.5.10 09:49

ZelviVruno, máš SZ ;) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
29.5.10 13:49

včem děkuji za rady, nakonec to u nás dopadlo takhle :mavam: