Kuchyň - obklady

Anonymní
26.5.10 10:50

Kuchyn - obklady, poradite ?

Ahoj,
prosim poradte, nemam vubec zadny napad (resp. nemam v tomhle moc fantazii) -
musim vybrat nejake oblozeni do nove kuchyne. Prilozim fotku, at zdlouhave nepopisuju.
Libilo by se mi neco vyrazneho, ne nic bezoveho apod, kuchyn je uz tak hodne svetla, tak obkladem to chci trosku zvyraznit.
Nevim - obkladacky ? sklenene obklady ? :think: Co by se Vam tam libilo ?
Predem dekuju.
Nevim ted jak vlozit fotku, kdyztak vlozim do dalsiho prispevku … doufam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
26.5.10 10:53

Tak tady budou dve fotky - jedna je klasicka rohova linka, a na druhe fotce je jeste sestava, ktera je na protejsi stene, a tam nad tou prac.deskou chci taky oblozit (a v te dire bude pracka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
26.5.10 10:54

Vlozila se mi jen jedna fotka, tak jeste prikladam tu prvni znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
26.5.10 10:55

Koukam, ze jsem byla anonymni, ja se tady v tom trochu vrtala :lol: holt talent. Omlouvam se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
26.5.10 10:58

Ahoj nakukovatelko, taky ted reším obklady a hodně jsem chtěla mozaiku, ale pak mi můj chlap vysvětlil, že je s tím hrozná drbačka.
Linku máme podobnou, jen já mam tmavou desku, proto jsem volila svetlé kachle. Ale tobě bych doporučila barevné, nebo tmavší. Jinak linku máš krásnou, pokud můžu vědět na kolik tě vyšla peněz a odkud ji máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
26.5.10 10:59

Jo a ještě podle mě záleží na dalším interiéru pokoje, jaké budou stěny a más spojeny obyvak a kuchyni, nebo jen kuchyn? A plovoučká je světla? Pokud ano, určitě tmavé kachliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.5.10 11:05

Jen dávej pozor na to, že obklady nevyměníš tak snadno jako třeba dvířka… :nevim:
Já mám zrovna ty béžové=)
http://pipet.rajce.idnes.cz/…mages/34.jpg
A jsem rozhodnutá, až se mi tahle kuchyň okouká, vyměnit prac. desku za tmavší, asi ořech. To byl taky původní plán, bohužel finance velely pořídit nejlevnější možnou variantu.
Barvy tam pak můžeš dostat pomocí barevných květináčů, nějaké kořenky… nebo něco, co pak prostě můžeš vyměnit. Toť můj názor=)
Zkus si tu fotku otevřít třeba v Malování a vybarvit si ty plochy pro obklady nějakou barvou, taky jsem tak konala=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.10 11:10

Ahoj, taky řeším obklady :-) Zatím jsem rozhodnutá jít do velkoformátových dlaždic, aby tam bylo co nejméně spár. Objevila jsem dlaždice se šířkou 60 cm, takže by ty spáry byly jen svislé, ale v tom zas nemaj moc velký výběr barev. Já ale přemýšlím spíš o světlé :nevim: Do mozaiky bych asi nešla, musí se to blbě udržovat kvůli těm spárám, ale třeba mi to tady někdo vymluví :wink:
Linku máte moc pěknou - my máme něco podobného - světlá dvířka, tmavé dřevo okolo, tak budu od tebe s těma dlaždičkama s dovolením opisovat :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
26.5.10 11:11

Pipet, máš taky moc hezkou linku, ale jak říkáš, volila bych tmavší desku a tím pádem by kachle byly dobré, ale takto mi to připadá že vše splívá dohromady. Jestli chápeš co myslím? Já budu mít kachliky i na zemi, ale taky tmavší odstín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.10 11:14

Jé Pipet, mně se líbí, jak máte vymalované ty stěny. Ono to možná dělá to světlo, jak jsi fotila, ale přesto - čím jste malovali - co je to za odstín a značka, nebo jste míchali sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.5.10 11:20
Gina108 píše:
Jé Pipet, mně se líbí, jak máte vymalované ty stěny. Ono to možná dělá to světlo, jak jsi fotila, ale přesto - čím jste malovali - co je to za odstín a značka, nebo jste míchali sami?

Tak tohle je zrovna mix z toho, co zbylo z béžového obýváku a žluté chodby… Jinak normální tónovačky Primalex, vždycky přilívám do kýblu, míchám, udělám zkoušku na zdi, vyfénuju a zkouším dál 8-o

Susan, jo chápu, jak myslíš, u nás je kuchyň maličká, tak jsem něčeho tmavšího i bála… A co třeba jako „základ“ ty béžové nebo nějaké neutrální a do toho sem tam nějakou červenou nebo tak?
A nebo když koukám na ty fotky, tak mě napadá tmavočervená, takové jako vínová, není to zas tak výrazné, aby to tahalo oči a zároveň docela oživení… hm. Je to těžké tohle vybírání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
26.5.10 11:28

taky vložím foto, moje srdeční záležitost je zelená a oranžová :lol: nechtěli jsme béžovou ani hnědou, natož cibule a česneky jako vzor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
26.5.10 11:50

Nakukovatelko, máte pěknou kuchyn, mě by se tam líbily velké obklady tvar obdelníku v barvě ořech. Někdo dává i desky místo obkladů. A co třeba obklady v barvě bočních stěn vaší kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
26.5.10 11:55

Taky se chystám na změnu obložení a pracovní desky.
Mně se strašně líbí zelená pistáciová, takže nějaké velké kachle v téhle barvě a pracovní desku ještě nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
26.5.10 11:55

Viděla jsem myslím v OBI červené obklady s bílími květy,mě se moc líbily,ale mám smůlu,bo kuchyň už je hotová.
Mě radila v kuchyňském studiu obklady v barvě desky.
Kuchyně máte moc hezký.Taky se mi líbí obklady 10 na 10 a sem tam jiná barva,ale manžel se odmítl crcat s malýma kachličkama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný