Kuchyň - obklady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.2.16 14:25

Ahoj holky, jdu si pro radu :lol: myslite ze se k cervene leskle kuchyni hodi leskle obklady? Libila by se mi mozaika, nebo cerne, nebo bile leskle.. ale aby toho lesku nebylo az moc :lol: Diky ;)

• Citovat
  • Upravit
9041
5.2.16 14:48

Mám linku lesklou slonovou kost, obklady ze Sika, ale koupelnové béžové se žíháním a nad varnou deskou a nad dřezem, mám v této šíři desky a dřezu, vloženou mozaiku - odstíny béž až do světlounce hnědé. Obklady jsou mat, lesk by byl už moc, na matných obkladech nejsou vidět tolik chlístance od vaření :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
5.2.16 14:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si pro radu :lol: myslite ze se k cervene leskle kuchyni hodi leskle obklady? Libila by se mi mozaika, nebo cerne, nebo bile leskle.. ale aby toho lesku nebylo az moc :lol: Diky ;)

Můžu se zeptat u jaké firmy si necháváš dělat červenou kucyhni? Chceme také červenou, lesk a obklady zřejmě tedy mat, jak vidím podle výše uvedené rady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
5.2.16 14:59

Cervena leskla kuchyn je krasna, moje nejoblibenejsi :-) Nicmene leskle obklady mi prijdou uz preplacane, preci jen aspon dle meho nazoru by mela kuchynska linka byt nejvyraznejsi a leskle obklady by to dost potlacily, o prakticnosti ani nemluve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.16 15:21

@Hermio nic extra, jen z ikei;-)

• Citovat
  • Upravit
a12
61148
5.2.16 15:22

Porad tapu.. taky si rikam ze lesku uz by bylo moc ale ta mozaika me hrozne laka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
5.2.16 15:28

Tak mne se mozaika vubec nelibi, mam rada takove ty cistejsi obklady, ktere jsou v modernych domech, mozaika podle me zabije kuchynskou linku zcela, ale samozrejme je to o vkusu kazdeho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
5.2.16 15:34

Také nechci mozaiku, právě že bychom rádi červené skříňky a nejspíš v kombinaci s bílými obklady - nemáme v kuchyni moc světla, jen menší obdélníkové okno výše posazené.
Také jsem koukala na ikeu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61148
5.2.16 15:40

My mame dve okna, jedna nad pracovni deskou druhy hned vedle linky.. nasla jsem inspiraci co by se mi docela liblo tak posilam;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
5.2.16 16:17

@a12 Jé pěkné, ale pro naší kuchyň jsou ty šedé obklady včetně pracovní desky moc tmavé. My musíme jít do bílé kvůli nedostatku denního světla. Ale takhle nějak bych si to také představovala. Jen tedy ten obklad asi zvolíme čistě bílý, bez proužku. To by nás vyšlo zas o trošku dráž a peněz není nazbyt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61148
5.2.16 18:05

@Hermio ten prouzek je docela drahej no, my jsme se uz tak nejak teda rozhodli ze asi pujdem do ty sedy a prouzek jeste musime propocitat:P ale mozaika je taky hodne draha tak to treba i s tim prouzkem vyjde levnejs.. ale jeste mame chvili cas na rozmyslenou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný