Jak připravit hračky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
26.1.12 17:40
Ester13 píše:
Plastové a gumové nevyvařovat, jak píšou holky jen opláchnout, popřípadě klidně do myčky.
Látkové a plyšáky je dobré dát přemrznout do mrazáku.

Přemrznout? To slyším poprvé.. To je jako dezinfikuje? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.1.12 18:20

Tak nam malej odskakal premnozeni jedne prospesne bakterie, tak leteli vsechny hracky do hrnce a vyvarit. Asi ctyri chrastitka to nevydejchaly. Ja inteligent tam hodila i kousatko a vytahla kus neforemny gumovy hmoty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
26.1.12 19:15
ivana-domca píše:
Tak nam malej odskakal premnozeni jedne prospesne bakterie, tak leteli vsechny hracky do hrnce a vyvarit. Asi ctyri chrastitka to nevydejchaly. Ja inteligent tam hodila i kousatko a vytahla kus neforemny gumovy hmoty :-D
s těma kousátkama se mi to stalo včera,vytáhla jsem je zdeformovaný a stříkala z nich voda :mrgreen: vůbec mi nedošlo,že je tam nemám dávat,njn chybama se člověk učí :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.1.12 19:18
Žesťovka píše:
ivana-domca píše:
Tak nam malej odskakal premnozeni jedne prospesne bakterie, tak leteli vsechny hracky do hrnce a vyvarit. Asi ctyri chrastitka to nevydejchaly. Ja inteligent tam hodila i kousatko a vytahla kus neforemny gumovy hmoty :-D
s těma kousátkama se mi to stalo včera,vytáhla jsem je zdeformovaný a stříkala z nich voda :mrgreen: vůbec mi nedošlo,že je tam nemám dávat,njn chybama se člověk učí :D

Aspon nejsem jedina a nemusim si pripadat jak ten nejvetsi blbec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.1.12 23:00

Milton sterilizační tablety do studené vody a nic se nerozvaří :lol: - když už teda taková hygiena, já jsem jenom omyla co šlo a hotovo, dítě stále žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.1.12 23:33
ivana-domca píše:
Žesťovka píše:
ivana-domca píše:
s těma kousátkama se mi to stalo včera,vytáhla jsem je zdeformovaný a stříkala z nich voda :mrgreen: vůbec mi nedošlo,že je tam nemám dávat,njn chybama se člověk učí :D
Aspon nejsem jedina a nemusim si pripadat jak ten nejvetsi blbec :-D
Pipet píše:
Milton sterilizační tablety do studené vody a nic se nerozvaří :lol: - když už teda taková hygiena, já jsem jenom omyla co šlo a hotovo, dítě stále žije.

To ja bych taky rada jenom omyla a nazdar, ale kdyz ctyrmesicni mimco ma problemy s prujmem, kvuli premnozeni dobre bakterie ve strevech a musi kvuli tomu brat antibiotika, tak uz se pak bojim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.1.12 09:09
ivana-domca píše:
ivana-domca píše:
Žesťovka píše:
ivana-domca píše:
Pipet píše:
Milton sterilizační tablety do studené vody a nic se nerozvaří :lol: - když už teda taková hygiena, já jsem jenom omyla co šlo a hotovo, dítě stále žije.
To ja bych taky rada jenom omyla a nazdar, ale kdyz ctyrmesicni mimco ma problemy s prujmem, kvuli premnozeni dobre bakterie ve strevech a musi kvuli tomu brat antibiotika, tak uz se pak bojim :-(

Tak to jo, s nemocí je to samo jiné. Zkus pohledat ten Milton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.1.12 10:02
Pipet píše:
ivana-domca píše:
ivana-domca píše:
Žesťovka píše:
ivana-domca píše:
Pipet píše:
To ja bych taky rada jenom omyla a nazdar, ale kdyz ctyrmesicni mimco ma problemy s prujmem, kvuli premnozeni dobre bakterie ve strevech a musi kvuli tomu brat antibiotika, tak uz se pak bojim :-(
Tak to jo, s nemocí je to samo jiné. Zkus pohledat ten Milton.

Dekuju za radu, prodavaji to normalne v lekarne a neni to kdo vi,'jak drahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí