Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ester13 píše:
Plastové a gumové nevyvařovat, jak píšou holky jen opláchnout, popřípadě klidně do myčky.
Látkové a plyšáky je dobré dát přemrznout do mrazáku.
Přemrznout? To slyším poprvé.. To je jako dezinfikuje?
![]()
Tak nam malej odskakal premnozeni jedne prospesne bakterie, tak leteli vsechny hracky do hrnce a vyvarit. Asi ctyri chrastitka to nevydejchaly. Ja inteligent tam hodila i kousatko a vytahla kus neforemny gumovy hmoty ![]()
ivana-domca píše:s těma kousátkama se mi to stalo včera,vytáhla jsem je zdeformovaný a stříkala z nich voda
Tak nam malej odskakal premnozeni jedne prospesne bakterie, tak leteli vsechny hracky do hrnce a vyvarit. Asi ctyri chrastitka to nevydejchaly. Ja inteligent tam hodila i kousatko a vytahla kus neforemny gumovy hmoty
Žesťovka píše:ivana-domca píše:s těma kousátkama se mi to stalo včera,vytáhla jsem je zdeformovaný a stříkala z nich voda
Tak nam malej odskakal premnozeni jedne prospesne bakterie, tak leteli vsechny hracky do hrnce a vyvarit. Asi ctyri chrastitka to nevydejchaly. Ja inteligent tam hodila i kousatko a vytahla kus neforemny gumovy hmotyvůbec mi nedošlo,že je tam nemám dávat,njn chybama se člověk učí
Aspon nejsem jedina a nemusim si pripadat jak ten nejvetsi blbec ![]()
Milton sterilizační tablety do studené vody a nic se nerozvaří
- když už teda taková hygiena, já jsem jenom omyla co šlo a hotovo, dítě stále žije.
ivana-domca píše:Žesťovka píše:Aspon nejsem jedina a nemusim si pripadat jak ten nejvetsi blbecivana-domca píše:s těma kousátkama se mi to stalo včera,vytáhla jsem je zdeformovaný a stříkala z nich voda
Tak nam malej odskakal premnozeni jedne prospesne bakterie, tak leteli vsechny hracky do hrnce a vyvarit. Asi ctyri chrastitka to nevydejchaly. Ja inteligent tam hodila i kousatko a vytahla kus neforemny gumovy hmotyvůbec mi nedošlo,že je tam nemám dávat,njn chybama se člověk učí
Pipet píše:
Milton sterilizační tablety do studené vody a nic se nerozvaří- když už teda taková hygiena, já jsem jenom omyla co šlo a hotovo, dítě stále žije.
To ja bych taky rada jenom omyla a nazdar, ale kdyz ctyrmesicni mimco ma problemy s prujmem, kvuli premnozeni dobre bakterie ve strevech a musi kvuli tomu brat antibiotika, tak uz se pak bojim ![]()
ivana-domca píše:ivana-domca píše:Žesťovka píše:Aspon nejsem jedina a nemusim si pripadat jak ten nejvetsi blbecivana-domca píše:s těma kousátkama se mi to stalo včera,vytáhla jsem je zdeformovaný a stříkala z nich voda
Pipet píše:To ja bych taky rada jenom omyla a nazdar, ale kdyz ctyrmesicni mimco ma problemy s prujmem, kvuli premnozeni dobre bakterie ve strevech a musi kvuli tomu brat antibiotika, tak uz se pak bojim
Milton sterilizační tablety do studené vody a nic se nerozvaří- když už teda taková hygiena, já jsem jenom omyla co šlo a hotovo, dítě stále žije.
Tak to jo, s nemocí je to samo jiné. Zkus pohledat ten Milton.
Pipet píše:ivana-domca píše:Tak to jo, s nemocí je to samo jiné. Zkus pohledat ten Milton.ivana-domca píše:Žesťovka píše:Aspon nejsem jedina a nemusim si pripadat jak ten nejvetsi blbecivana-domca píše:s těma kousátkama se mi to stalo včera,vytáhla jsem je zdeformovaný a stříkala z nich voda
Pipet píše:To ja bych taky rada jenom omyla a nazdar, ale kdyz ctyrmesicni mimco ma problemy s prujmem, kvuli premnozeni dobre bakterie ve strevech a musi kvuli tomu brat antibiotika, tak uz se pak bojim
Dekuju za radu, prodavaji to normalne v lekarne a neni to kdo vi,'jak drahy.