Nelíbí se mi žádné jméno pro chlapečka

17310
26.1.12 09:14

Ten Tomáš není špatný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1315
26.1.12 09:17

Tomáš je fajn. Tomíček, Tom, Tomášek, Tomulka, Tomísek :palec: Je to pěkné a české jméno a k příjmení se hodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.1.12 09:22
Anonymní píše:
verenika píše:
Ten Tomáš není špatný ;)
Což si u jména nechci říkat - moje miminko se jmenuje Tomáš… NOO, NENÍ TO ŠPATNÝ :roll: přece žádná máma nechce mít jméno svého miminka, které má definici „není špatný“

8o
Nějak teď nerozumím. Měla jsem napsat že Tomáš je bomba :lol: :?: Jmén máš v kalendáři spoustu, nějaké musí být pro tvé dítě optimální ;)

Tomáš jako jméno se mi moc líbí,kdybych neměla švagra jménem Tomáš, jmenoval by se tak náš syn :) Je spousty hezkých jmen, českých jmen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011

My jsme meli taky hrozny problem vybrat jmeno pro kluka. Rozhodli jsme se az v 9. mesici.
Vzali jsme si seznam jmen a oba jsme napsali nejprve vsechny, ktere se nam libi. Pak jsme vyradili ta jmena, ktera se tomu druhemu nelibila. Zbylo asi 10 jmen a jedno po druhem jsme probrali.
Vzdy jsme se na jednom dohodli a ja si ho pak tyden v duchu opakovala.
Nektera jsmena, kdyz se porad dokola opakuji, tak se pak prestanou totiz libit. :)
Takze jsme presli k dalsimu jmenu. Nakonec nam zustaly dve jmena a protoze manzelovi se vic libilo Dominic, dali jsme Dominic. Ale byl to teda dloouhy proces. :roll:
Doporucuji si je sepsat a diskutovat. My dokud jsme si k tomu nesedli a nedebatovali hodiny, tak jsme taky porad jen tapali. :)

• Citovat
  • Upravit
563

K Vašemu příjmení se mně nejvíc líbí opravdu ten Josef, i když si normálně na tyhle klasická česká jména nepotrpím. Pokud o to manžel tak stojí, tak bych mu tu radost určitě udělala, zvlášť pokud sama nemáš jiného jasného favorita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
26.1.12 09:23

za mě vojtík, ještě mě napadl honzík nebo péťa z tich typických :- a až bude kluk velký budou se mu jako dospělému nosit tyhle jména určitě lépe než takovýmu Nicolasovi, Sebastiánovi :-) - ikdyž mě se třeba zdrobněliny těchto jmen líbí, myslim i na budoucnost a nedala bych je. kubíka ani matýska bych nedala, je jich opravdu jako máku :-) jo a my máme Martínka, to by se vám taky hodilo, ale je to opravdu o vkusu každého :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
26.1.12 09:24

A co Adam? Adam Komárek je moc pěkné. :-) Případně Ondřej? Ondra Komárek taky vypadá a zní hezky. Pokud tedy chceš taková klasická jména.

Ale z těch, co jsi dala u mě vyhrává Jakub a Vojtěch. To bych dala já. A pak asi právě Adam a Ondřej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
26.1.12 09:24

Dala bych na manžela a pojmenovala po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
26.1.12 09:25

Vojtěch Komárek zní pěkně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
26.1.12 09:26

mě se taky nelíbí žádné jméno pro chlapečka, naštěstí máme holčičku, ale také jsme bojovali s jménama pro kluka…
nakonec to mohl být Jonášek, nebo Míša..ale nadšená jsem taky nebyla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
26.1.12 09:28

matyáš a jakub těch je hrooooozně moc :,( a Tomáš..to je takový tvrdý jméno
Vojta mi přijde vesnický a Josef zastaralý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
26.1.12 09:28

moc se mi líbí Vojtěch Komárek..ale taky je třeba krásný jméno Adam ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
26.1.12 09:29

ale jak tady někdo psal Ondra není špatný :-)Ondřej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
26.1.12 09:30

Dala bych Tomáše :)
Také jsem ho chtěla, ale jelikož máme „š“ na konci příjmení, tak jsme se báli, že kdyby náhodou dítě šišlalo, tak by to bylo peklo :roll:
Nakonec máme Martina, ale jméno vybíral manžel, protože já si vůbec nevěděla rady :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
26.1.12 09:31

My máme Vojtíška a to jméno se mi moc líbí, pro dalšího chlapečka je vybraný Matěj. Nám se moc líbil Tomáš, ale to je švagr, tak jsme nakonec zavrhli.
K příjmení mě napadl Ondřej Komárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky